Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pindík
25.10.13 09:29

@Kraťomír
Naopak, prostitutka je ta správná volba. Ve tvým věku je už na nějaké romantické POPRVÉ pozdě. Ber to spíš jako nutný zlo. A potom třeba přijde nějaká, kterou budeš milovat a bude to jakoby poprvé a ještě mnohem lepší. Nepřeceňuj to vole, jinak se nikam neposuneš.

• Citovat
  • Upravit
mlady milenec
25.10.13 11:11

Správný romantik-požitkář-dobrodruh minimálně jednou v životě navštíví dům lásky. Nevidím na tom nic špatného.

Doctus: nejsi ty Oktavián Chloupek?

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
25.10.13 11:53

@Pindík
A ty jsi to snad už s prostitutkou zkoušel? 8o A jaké to tedy bylo? :)

Víš co, ono to má víc negativních stránek - nechtěl bych např. skončit s nějakou pohlavní chorobou, aniž bych vůbec přišel o panictví, protože jsem stále přesvědčen, že s takto malým penisem souložit nelze! :! To by pak teprve byl trapas - jít s tím mým malým nic k lékaři či lékařce a ukazovat jim to mé malé neštěstí… :roll: Nikdy ani nemít sex a řešit pohlavní chorobu… :? Však ani ten kondom by mi určitě nedržel… :think:

Ty máš penis větší, takže to tak moc řešit nemusíš… :idea:

• Citovat
  • Upravit
Pindík
25.10.13 11:55
@mlady milenec píše:
Správný romantik-požitkář-dobrodruh minimálně jednou v životě navštíví dům lásky. Nevidím na tom nic špatného.

To je pravda, jenže dobrodruh a požitkář to nedělá z nutnosti ale aby zkusil něco novýho.
A romantik, tak to je zase jiná kategorie lidí, patřící tak o dvě století zpátky. Dneska o ně ženský nestojej a říká se jim zoufalci.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
25.10.13 11:57
@Doctus píše:
@Kraťomír
Já vám dám, že dobře mi tak. Chtěl jsem napsat, že ještě slovo, tak vám ho ukousnu. Jelikož by ovšem tento čin vyžadoval praktiku, která mi není příjemná, tak to tedy nenapíšu. :mrgreen:

A sakra, ještě chvilku a na to rande s vámi snad i půjdu… :potlesk: :andel: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mlady milenec
25.10.13 12:02
@Pindík píše:
A romantik, tak to je zase jiná kategorie lidí, patřící tak o dvě století zpátky. Dneska o ně ženský nestojej a říká se jim zoufalci.

Proč by se jim mělo říkat zoufalci? Protože neuvažují pouze stylem, že to chtějí naprat do nějaké vagíny? Protože mají citlivou duši a baví je skládat básně, malovat obrazy, psát prózu (řekl bych, že v tom bude hrát roli pravá hemisféra)? Pro mě je zoufalec ten, kdo si dělá čárky, s kolikati ženskýma si to už rozdal.

Jinak ano, většina ženských romantiky dnes asi nechce. A většina ženských je taky hloupá.

• Citovat
  • Upravit
Pindík
25.10.13 12:06
@Kraťomír (offline) píše: @Pindík
A ty jsi to snad už s prostitutkou zkoušel? 8o A jaké to tedy bylo? :)

Víš co, ono to má víc negativních stránek - nechtěl bych např. skončit s nějakou pohlavní chorobou, aniž bych vůbec přišel o panictví, protože jsem stále přesvědčen, že s takto malým penisem souložit nelze! :! To by pak teprve byl trapas - jít s tím mým malým nic k lékaři či lékařce a ukazovat jim to mé malé neštěstí… :roll: Nikdy ani nemít sex a řešit pohlavní chorobu… :? Však ani ten kondom by mi určitě nedržel… :think:

Ty máš penis větší, takže to tak moc řešit nemusíš… :idea:

No, když už mám svěřovací náladu, tak ti tedy odpovím :!

Ne, s prostitutkou jsem to nezkoušel, ale už jsem byl stoprocentně rozhodnutý do toho jít, když tak dlouho pořád nic… nakonec mě ale předběhla náhoda a o panictví jsem tak přišel bezplatně.
Takže si můžeš myslet, že nemám právo radit. Jenže si uvědom, že prostitutky tu jsou od toho, aby udělali za co jsou placený ať je to baví nebo ne. Takže nebudou řešit tvoji velikost a udělají to tak, aby sis to maximálně užil! Myslím že rozhodně radši zaučej panice, než aby je brousil nějakej slizkej úchyl.

Za druhý: nevím, jak jsi přišel na to že mám penis větší. Mám ho menší než ty. A myslím že jsem to tady už i psal.

Za třetí: „s tím mým malým nic k lékaři či lékařce“ Ano… já jsem tohle absolvoval. Je to smutný, ale dokonce dřív než ženská při sexu můj penis viděli urologové. A zdravotní sestra. A ať si mysleli co chtěli, nesmáli se mi. Šmarjá, jsou to dospělí a rozumný lidi :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
25.10.13 13:37

@Pindík
Aha, tak to se omlouvám, já si tě pletu s „Pindíkem 2“, který je na tom co vím o dost líp než já a stejně kvůli malému penisu nikdy neměl a asi ani nebude mít holku - ostatně stejně jako já… :|

Jinak nevím jak to u tebe bylo, ale jestli si vzpomínám, tak to bylo s tvou kámoškou a snad ze soucitu? A nebo nevěděla do čeho jde a pak tě kvůli tomu hned nechala? Nebo se pletu? Ale nejste spolu, že ne? :think:

A jak to vůbec probíhalo? To mi chceš tvrdit, že s menším penisem než mám já ti to normálně šlo? Nebo tě uspokojila jenom rukou či ústy? Já si to moc nedovedu představit a ani tomu moc nevěřím… :idea: Ale je pravda, že dlouho jste spolu asi nebyli, takže někde problém být musel, to mi neříkej že ne…

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.10.13 14:14

Prostitutka se nikomu smát nebude.

Dělá to kvůli svému výdělku a její pracovní náplň je, aby si to chlap co nejvíc užil. Nevysmála by se, ani kdyby ho chlap měl tyrysovýho, je to profesionálka.

Co se týče nemocí, pokud půjdeš do nějakého lepšího podniku, kurvy tam bývají vyšetřené a zdravé.

• Citovat
  • Upravit
Pindík
25.10.13 14:28
@Kraťomír (offline) píše: @Pindík
Aha, tak to se omlouvám, já si tě pletu s „Pindíkem 2“, který je na tom co vím o dost líp než já a stejně kvůli malému penisu nikdy neměl a asi ani nebude mít holku - ostatně stejně jako já… :|

„Pindík 2“ má tuším stejnou délku jako já (tzn. míň než ty!) ale zase o něco větší šířku. A taky má blok, chudák :nevim:

Ale jako víc podrobností ti nechci vyprávět, alespoň ne na tomhle ženským serveru. Možná někdy na tvých stránkách, když už jsi si s nimi dal práci.

Jinak káťa má pravdu, v luxusních bordelech mají prostitutky určitě pravidelný prohlídky a jsou zdravý. A chovají se mile. Ono ani nějaká štětka z ulice by se ti asi nevysmála, ale třeba by se spíš tvářila otráveně a to by otrávilo i tebe. Profesionálka tohle neudělá, vždyť jde o kšeft, aby se k nim zákazník rád vracel ne?

• Citovat
  • Upravit
mlady milenec
25.10.13 14:42

„Luxusní“ bordely jsou umělý. Dobrodruh musí navštívit jedině nějaký privát. I tyto holky chodí pravidelně na testy (mají je zadarmo). Navíc dělají na sebe, takže s dostatečnou klientelou mohou vydělávat více, při dobrých službách a tedy často se navrátivších zákaznících.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
26.10.13 23:47

@káťa + Pindík
Mě právě spíš napadlo, že bych si kupříkladu zkusil hledat nějakou holku, která je už dlouho sama a třeba je ještě i panna, protože si o sobě možná myslí, že má např. nadváhu, že je ošklivá a nebo si prostě jen z nějakého jiného důvodu sama moc nevěří, takže by pak třebas byla ráda za kohokoliv a tohle moje postižení by možná pak i díky tomu až tak moc neřešila, i když kdo ví… :think: Já bych jí snad pak trochu toho sebevědomí dodal, protože každou dívku ctím a žen si velice vážím! :)

Určitě by to bylo lepší než jít s prostitutkou, protože takováhle holka by třeba byla ráda, že někoho má a možná by pak díky mně byla snad i šťastná… :?: Ale taky kde takovou najít, že? Snad jen, že někdo z mých známých by mohl mít takovouto kámošku a nebo příbuznou, jinak to také nebude moc snadné… :? Ale těžko říct - zatím jsem totiž v životě blíže poznal jen ty otevřenější a velice milé a komunikativní dívky, které se sebou byly spokojeny a byly tak opravdu úžasné, takže takovým bych pak logicky nikdy nemohl stačit, i když o mě třeba zájem projevily - ovšem žádná z nich nemohla ani tušit, jak špatně na tom ve skutečnosti jsem a že v podstatě nejsem ani skutečný chlap… :!

No nevím, život je dlouhý, takže třeba časem - kdo ví… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Malá Mia
27.10.13 14:26
@Kraťomír (offline) píše: @Anonymní
No jo, ale když on se snad na všech diskuzích jednou za čas vždycky objeví někdo, kdo má bývalého manžela či bývalého přítele s takto extrémně malým mikropenisem a tvrdí, že sex s ním byl skvělý a dokonce ještě mnohem lepší, než s tím novým a lépe vybaveným partnerem… Dvě věci máte ale všichni společné - vždy se jedná o bývalé partnery a váš příspěvek je vždycky anonymní, takže kdo ví, jestli se nakonec nejedná o jednoho stejného přispěvatele (že by třeba Doctus?), který se nás mrzáky snaží tímto akorát uklidnit a obelhat, i když je zřejmé, že skutečnost bývá o dost jiná a mnoho normálních rozumných žen se tu na tom už shodlo - lechtátko pod 17 cm nebrat a tak podobně… ;)

Kraťomíre, z tohoto tvého příspěvku je jasně vidět, že ty čteš jen to, co číst chceš. Občas na diskuzi nakouknu a spousta ženských ti tu už napsala, že jejich manžel či současný partner má malé péro a sex s ním je úžasný. Včetně mně! Můj muž má penis menší než ty (a to je to chlap vysoký 190 cm, takže podle tvého soudu by měl vypadat s malým kašpárkem jak směšný chudáček, ale mně takovou představu vážně nevsugeruješ). Je to můj 3. sexuální partner a je ze všech nejlepší, i s jeho (dle tvého nedostatečným) penisem. Sex s ním je prostě skvělý, na rozdíl od těch předchozích dvou, kteří měli penisy velké (jeden dokonce citelně nadprůměrný a to teda nebylo moc příjemné).

Čteš jen to, co sám číst chceš. Vnímáš vůbec, co ti tady lidi píšou? Haló! Vnímáš mě? Chci nějakou reakci!!!

27. září jsem ti tu psala: „Mám kamaráda, který je po těžké autonehodě, a ten penis nemá ŽÁDNÝ. A představ si, že i přesto se oženil a má dokonce i dceru. Sice z umělého oplodnění a po dlouhých peripetiích, ale má. A proč? Protože je to dobrý člověk, je s ním sranda, a protože se pořád nenípe ve svém problému. To on totiž skutečně má problém a hendikep, ty ne. A kdybych tomuto kamarádovi řekla, že existujou chlapi, kteří si myslí, že 13 cm penis je známka mrzáctví, tak by ho to ale vážně nas*alo.“

A opět. Žádná reakce na to nebyla. Co si o tom myslíš?

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
27.10.13 14:47

@Malá Mia
Ale jo, však já to vnímám - a dokonce jsem to i četl - vzpomínám si na to, akorát když se tady objeví pět nových stránek, tak se logicky nedá reagovat úplně na všechno… :idea: A co si myslím o tvém kamarádovi, který takto krutě dopadl po autonehodě? Že je to chudák, kterému se stalo něco, co bych nepřál nikomu na světě a že je na tom v podstatě stejně jako já, jen s tím rozdílem, že on už alespoň krásy milování v životě nejspíše poznal, zatímco já ne a ani je nikdy nepoznám, protože já jsem impotentní mrzák už od přírody… :? Ale samozřejmě, že je to nesrovnatelné, protože já můžu aspoň normálně fungovat, normálně jít na malou a tak dále - i když tu na to všechno budu celý život sám… :!

On má štěstí, že si našel holku, která ho má ráda i přes toto kruté postižení a že byla tak hodná, že s ním má i dítě, ale třeba se znali už i před tím a možná si k sobě vytvořili tak silné pouto, že už na tělesném stavu nezáleží, protože se skutečně milují - jenže tohle se mně nikdy stát nemůže, protože kolik takových žen na světě asi je? Jedna z tisíce? Jedna ze sta tisíc? Jedna z miliónů? Nevím, ale já takovou podruhé už rozhodně nenajdu, protože jednu takovou už jsem měl a i s tou jsem to musel kvůli svému mikropenisu ukoničit… :,( Věděl jsem, že by se mi vysmála - což bych snad i nějak překousnul, ale hlavně jsem ji nechtěl trápit a ničit jí svou tělesnou neschopností uspokojit její tělesné touhy… :!

Ostatně to i sama píšete: „partner má malé péro“ - to je docela hnusný popis na někoho, s kým je prý soulož nejlepší… :?: Jo, je to fajn kluk a všechno, ale má malé péro… Je hodný a pozorný, umí se postarat, ale má malé péro… Skoro by to byl ideální chlap, akorát má malé péro… :poblion: A o tomhle to přesně je - já nechci být ten, co je sice jinak fajn, ale má malé péro - chtěl bych být pro svou lásku normální a úplný chlap, kterého by brala se vším všudy a ne jenom nějaký mrzáček, který má malé péro… :! Těžko to pochopíte, když vy sama jste jistě dokonalá…

• Citovat
  • Upravit
12696
27.10.13 15:42

Kraťomíre, ty jsi taky dokonalej, ale kretén :zed: a malá mia má naprostou pravdu, ty vnímáš jen co ty chceš a vše si upravíš dle sebe

fajn, máš nejmenší péro na světě a už jdi někam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria