Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejprodávanější jsou prezervativy typu standard, což odpovídá obvodu penisu 10,4 cm, při předpokladu dokonalého kruhového průřezu by to odpovídalo šířce 3,31 cm (což je průměrná hodnota pro Evropu). Nevidím důvod pro obavy. Kdo má šířku údu menší, nechť si koupí „užší“ kondom.
@Pindík píše:
po menších prezervativech není poptávka, protože muži s menším penisem nesouloží
Já vím, že to není k smíchu a je to přesně můj případ
, ale pobavilo mě to!
![]()
Kraťomíre, pro vás by tam měla být kolonka: „Duševně zaostalí jedinci s utkvělou, leč zdravým rozumem nevysvětlitelnou představou 135mm penisu jakožto mikropenisu.“
Teda uz mi to neda, ale ze bych byla paf z velkeho penis? fakt ne.,nejak se divam na jine veci…
a chlapa bych kvuli tomu nekopla do zadku… ksakru Kratomire, prober se.
to uz se neda cist.
@Doctus Nemyslím si, že bych já osobně spadával do definice duševně zaostalých jedinců, nicméně jak je tedy možné, že můj penis je menší, než běžně prodávané univerzální kondomy, když podle vás mám plus mínus průměr bílé rasy?
Není někde chyba? To snad výrobci prezervativů dělají pro průměrné muže pláštěnky jen omylem?
Nemyslím si… ![]()
Můj penis totiž měří od kořene lehce přes 3 cm až do necelých 4 cm u žaludu v plné erekci, takže mi u kořene v obvodu zřejmě pár mm chybí a tak by mi kondom jistě úplně ideálně nedržel…
Tudíž jsem tedy jasný podprůměr a mám dokonce mikropenis! A další věc je délka průměrných kondomů, která je tuším nějakých 16 cm - takže další zajímavá neshoda… ![]()
@Doctus píše:
@denisa 76
Zdravím. Bolesti v zádech nemusejí nutně odkazovat na ledviny, ale důkladné vyšetření je v pořádku. Máš algifen neo? Pokud ano, tak pro dospělé je vhodné zhruba 30 kapek. Dobrý efekt může nastat i u menšího počtu (20), ale při krutých bolestech bych si nehrál na sledování účinné dávky. Pozoruješ častější močení nebo bolest při močení?@Anonymní
Když nevěříte, nevěřte. Ale laskavě mě o lidském těle nepoučujte. Nachytal bych vás i na čistě ženských záležitostech.
To jistě, stahnout z netu a udělat za sebe chytrolína dokáže každý
Jsem koukala, že asi „studujete“ úplně všechny odvětví medicíny - že radíte lidem od urologie, gynekologie, přes potr. doplńky, očařinu…
svatá ty prostoto, co dnes ze sebe dělá hógo fógo na netu - no nic, od toho tu koneckonců podobné stránky jsou, abychom trochu popustili uzdu fantazii, že??? ![]()
@Anonymní
Možná to při své chabé inteligenci nevíte, ale během studia všeobecného lékařství student projde urologií i gynekologií (skládá z toho i zkoušky). Poruchy zraku se prolínají mnohými obory, nejen očním lékařstvím. Nic z internetu nestahuji, spíše na internetových stránkách nalézám chyby. Vy to prostě nedokážete překousnout… Není každému dáno, vy jste toho příkladem.
Své poslední věty jste přímo učebnicový příklad. Komu není dáno, ten to může předstírat alespoň anonymně na netu ![]()
@Anonymní
Jak málo mě znáte. Nic předstírat nemusím. Medikem jsem, lékařem zatím ne. Asi vám to stále nedochází. Už jsem si myslel, že se budete čertit za označení „chabá inteligence“. Asi to pokládáte za sobě vlastní.
@Doctus píše:
Nic předstírat nemusím.
Na rozdíl od každé ženy v tomto vesmíru, která by se mnou (čistě teoreticky) vstoupila do lože a chtěla mi tam udělat radost a pozvednou sebevědomí…
Nač předstírat - realita je občas mnohem lepší, byť bývá o poznání tvrdší… ![]()
Jinak ale vaše urážky nechápu - jste snad lékař a jako takový byste měl být vždy nad věcí…
Zde, na anonymním fóru, vás želbohu někteří pokládají za mluvku a lháře, ovšem je to jejich názor a vzdělaný lékař by měl názory všech lidí bez rozdílu respektovat, byť by se mu zdály sebehloupější - pokud je tedy ale nedokáže jakýmkoliv způsobem vyvrátit… ![]()
Já osobně se s vámi nebudu přít - mně osobně je totiž úplně jedno, jestli jste skutečně medik (to mi mimochodem připomnělo slavnou hlášku ze Švejka - prý meďik
) a nebo jen nějaký internetový kecal - můj život to tak či onak nijak neovlivní…
Vaše názory respektuji, stejně jako názory všech ostatních lidí a snažím si z nich něco vzít a zamyslet se nad tím…
Ovšem snižování se k výrokům, jako je např. „Už jsem si myslel, že se budete čertit za označení „chabá inteligence“. Asi to pokládáte za sobě vlastní.“, to mi skutečně přijde jako něco, co budoucího lékaře opravdu není hodno - chlape, zamyslete se sakra nad tím… ![]()
Vím, že taktéž nejsem v pozici, ve které zde mohu moralizovat, ale vám to snad přijde normální? Tak je to názor jedné uživatelky, to vám to snad až tak vadí?
![]()
Kdybyste někdy zavítal na psychiatrii, tak byste věděl, že v populaci existuje široké rozpětí inteligencí (IQ mezi 0 a zhruba 160).
@Doctus píše: @Anonymní
Jak málo mě znáte. Nic předstírat nemusím. Medikem jsem, lékařem zatím ne. Asi vám to stále nedochází. Už jsem si myslel, že se budete čertit za označení „chabá inteligence“. Asi to pokládáte za sobě vlastní.
Od vás mě rozhodně nic nemůže rozčertit
. Mějte se tu fajn a hrajte si na doktory, já se jdu věnovat bohulibější činnosti ![]()
@Anonymní
Kdo si tady hraje na doktora? Nebo jste snad nikdy neviděla nikoho s neoficiálním titulem MUC. (Medicinae Universae Candidatus)? Na titul MUDr. si ještě chvíli počkám, ale jak se praví – kdo si počká, ten se dočká, trpělivost přináší růže.
@Kraťomír
IQ pod 20 je klasifikováno jako hluboká mentální retardace. Takový člověk je plně odkázán na druhou osobu („dospělý – dítě“). Je jich velice málo, stejně jako těch s IQ nad 140. Glasgow Coma Scale nemá s IQ nic společného.