Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
21.10.13 05:52

A pořád jenom jedním mrzákem, co? :?

Bohužel Pán Bůh na Krtomírovi opravdu šetřil a vedle mikropenisu mu nadělil ještě mikromozek…vražedná kombimnace :?

• Citovat
  • Upravit
8679
21.10.13 06:22

Není to důležité ale příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pindík
21.10.13 09:24
@Kraťomír (offline) píše: …
Nechci to srovnávat, ale znovu říkám, že toto dle mého taktéž patří mezi tělesná postižení či omezení a za tím si prostě stojím - ostatně mnoho zdejších návštěvnic mi v tom již mnohokrát dalo za pravdu - ať už vědomě či nevědomky… Stejně jako člověk na vozíku, který se musí protloukat životem a denně musí překonávat desítky různých překážek, tak i já mám ve svém životě poměrně výrazná omezení, kvůli kterým nikdy nemůžu mít holku, rodinu a ani vlastní děti - a to pro mne tedy skutečně žádná velká „sranda“ není, to se na mě nezlobte… :|Na mně to akorát holt není na první pohled poznat…

Prostě takhle: ty máš kvůli svýmu malýmu penisu omezenou možnost najít si partnerku. Ale pořád máš tu šanci větší, než vozíčkář. Něco jinýho je, když chlap má partnerku a pak se mu stane nehoda, která ho upoutá na vozík… to je drsný test vztahu a když to partnerka vydrží a neuteče od něj, je to ta pravá. Ale když je někdo na vozíku odjakživa, nebo když od něj partnerka odejde, to si pak někoho hledá sakra těžko.
Takže bych fakt nesrovnával. A víc sem postižené radši netahej, akorát tě tady za to všichni pošlou někam.

Máš ale pravdu v tom, že postižení, který není na pohled vidět (a teď nemluvím o malým penisu), je zákeřný. Lidi nevědí jak k takovýmu člověku přistupovat a nechápou. Pak vznikají nepříjemné situace, musí to pořád vysvětlovat…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.10.13 09:41
@Kraťomír (offline) píše:
@Hanka1 Já ale nejsem kdejaký přiopilý kolega, já jsem já - Kraťas - a mně by se asi jen těžko odolávalo… :) :mrgreen: Ale vážně - no tak vám asi neseděl jako člověk, i když sex s ním by pro vás asi i přesto jistě byl docela příjemným a úžasných prožitkem, že ano? ;) Ale to také chápu - když se někdo chová jako hulvát, tak pak tímto může na mnohé i přes velký penis a sexuální schopnosti s tím spojené působit až odpudivě… :! Ovšem sex s takovým „chlapákem“ by jistě byl pro každou ženu jedním z nejlepších v životě - vo tom žádná… 8)S tím já bych se už asi nějak srovnal… :D

jit s tebou do postele i s 25 kladou by slo jedine pod podminkou, ze bys byl skutecne postizeny a to hluchonemy, protoze ty tvoje kecy jsou dost asexualni a zada zenska by tohle cely vecer dobrovolne neposlouchala a kdybych uz jo musela, tak bych se asi ze zoufalstvi opila, takze by stejne nic nebylo :zed:

• Citovat
  • Upravit
1947
21.10.13 11:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
21.10.13 13:50

@Hanka1 Tak kdybych měl penis 25×5 cm, tak bych pak už logicky žádné „tyhle mé kecy“ nemusel mít, že ano… ;) :D Však všichni víme, že mám pravdu - ostatně Heineken už raději ani nereaguje, protože mu jistě došly argumenty… :idea:

• Citovat
  • Upravit
38179
21.10.13 14:13
Kraťomír (offline) píše: … ostatně Heineken už raději ani nereaguje, protože mu jistě došly argumenty… :idea:

To se pleteš, já nereaguju proto, že se mi z tebe a tvých pseudoargumentů a pseudopostižení chce po včerejšku blít.
Opovrhuji tebou, jsi lidský odpad, sebestřednný sobec, rozmazlenec a narcis, který neví co je v životě důležité a skutečné lidské neštěstí srovnává se svým penisem, proto už s tebou nechci ztrácet čas.
I když to tak nevypadalo, tak sem jsem psal proto, protože jsem ti chtěl pomoct, teď už vím, že to není možné, protože ty nemáš na to, aby ses zamyslel a pochopil psaný text, jsi mentálně na úrovni pubertálního dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
21.10.13 14:59
@Heineken píše:
I když to tak nevypadalo, tak sem jsem psal proto, protože jsem ti chtěl pomoct, teď už vím, že to není možné, protože ty nemáš na to, aby ses zamyslel a pochopil psaný text, jsi mentálně na úrovni pubertálního dítěte.

Tak to nevím, psaný text totiž chápu docela dobře - můžete mi tedy popsat konkrétněji, čím že jste se mi to snažil pomoci? Asi jsem to někde přehlédl… :?:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
21.10.13 15:03
@Pindík píše:
Zajímavé je, když už zmiňujete právě Brada Pitta… četl jsem drb, že on není kdovíjak obdařený :lol:

Tak tomuhle tedy opravdu nevěřím… Myslím si, že právě on na tom bude asi dost dobře - jinak by s ním přece Angelina nebyla… Ona je totiž nepochybně jedna z těch žen, které určitě potřebují to nejvíc, co zrovna „na trhu“ je - takže s nějakým malým podprůměrným pindíkem by se taková žena jistě nezahazovala… 8)

Je to jenom bulvár, ostatně to by ani nebyl tam kde dnes je… ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
21.10.13 15:18

Kraťomíre, proč pořád otravuješ na tomhle vebu? Proč nejsi na to svým?
Tady ti ho nikdo stejně neprodlouží a ani tě tu nebude litovat. Když vidím, jak máš vyhrabáno v palici, asi ten nahoře dobře věděl, proč ti nenadělit ani tam dole, aby ses nemohl množit. Neustálým mletím tady na tom nic nezměníš. :zed: Tohle je můj poslední příspěvek tvým směrem, tvoje další bláboly už budu ignorovat…myslím, že už to začali dělat i ostatní.

• Citovat
  • Upravit
Pindík
21.10.13 15:39
@Kraťomír (offline) píše:
Tak tomuhle tedy opravdu nevěřím… Myslím si, že právě on na tom bude asi dost dobře - jinak by s ním přece Angelina nebyla… Ona je totiž nepochybně jedna z těch žen, které určitě potřebují to nejvíc, co zrovna „na trhu“ je - takže s nějakým malým podprůměrným pindíkem by se taková žena jistě nezahazovala… 8)Je to jenom bulvár, ostatně to by ani nebyl tam kde dnes je… ;)

Tak on třeba nebude podprůměrný, ale prostě průměrný a víš jakej bulvár je, hlavně když má na co upozornit. Někdo prostě udělal fotku z dálky když vylezl z bazénu nebo z moře nebo tak něco… myslím že se ještě dá dohledat, jestli tě to zajímá.

A Angelina? Ona je v něčem tak trochu magor :srdce:, (no spíš bývala, už vyspěla) ale řekl bych, že narozdíl od jiných nemyslí vagínou a váží si Brada takovýho jaký je.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
21.10.13 17:06
@Pindík píše:
Tak on třeba nebude podprůměrný, ale prostě průměrný a víš jakej bulvár je, hlavně když má na co upozornit. Někdo prostě udělal fotku z dálky když vylezl z bazénu nebo z moře nebo tak něco… myslím že se ještě dá dohledat, jestli tě to zajímá.A Angelina? Ona je v něčem tak trochu magor :srdce:, (no spíš bývala, už vyspěla) ale řekl bych, že narozdíl od jiných nemyslí vagínou a váží si Brada takovýho jaký je.

No tak to by byla asi opravdu jedna z hodně mála žen na této planetě a zrovna u ní bych se tomu hodně divil… :roll: Jinak jsem na něj tedy koukal a není to nic hrozného - normálka, na klidový stav docela v pohodě…

• Citovat
  • Upravit
12696
21.10.13 17:29

Kratomire to si jako o zenach vazne myslis toto? Ze myslime vaginama? Jsi hovado s prumernym ptakem, ktery je na tobe to jediny normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
21.10.13 17:59

To má ta tvoje láska fakt kliku, žes ji pustil k vodě, když sis o ní myslel, že myslí vagínou.. protože kdyby si to někdo myslel o mě, tak bych si o něj ani kolo neopřela…máš plnou hubu lásky a obdivu a smýšlíš o ženách jako to nejhorší hovado..ostatně valná většina tvých názorů je pro ženy tak urážející, že je opravdu na psychiatra to, že na jednu stranu je adoruješ a na druhou stranu shazuješ na nejnižší úroveň…skoro jako bys žádnou ženskou ani v životě neviděl.
nejvíc ale tleskám tomu, jak dobrou věšteckou kouli doma máš, protože naprosto přesně víš, co si která žena myslí a cítí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.10.13 18:40

Kráťo a co takhle klášter? Kupa věcí by se tím pro tebe vyřešila a ještě bys mohl dělat i něco užitečného, například pomáhat kopat studny v Africe v rámci misijní práce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí