Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
17.10.13 20:27
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken
No to je pravda, erekci já opravdu nepotřebuju a horší to už asi stejně nebude…

Jdi do toho, kup si napínáka, co jsem tak o tom četl, když na mě někde na netu vyskočil nějakej článek, tak jediné co se ti může stát je nenávratná ztráta erekce. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
17.10.13 21:06
@Heineken píše:
Holky chtěj mrzáka, jsou od přírody pečovatelky, to jsi nevěděl? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Náhodou ono na tomhle asi vážně něco je :mrgreen:, protože už od školy si pamatuju, že tam byly i holky, které si přímo vybíraly ty slabé a drobné kluky a rády je pak obletovaly jako nějaké své malé roztomilé mazlíčky :D - a co vím, tak někteří z nich měli dokonce i ještě menší penis než já… :-O Ale ono je taky rozdíl, když má kluk pod 60 kg kost a kůže a měří kolem 160 cm - to je pak už od pohledu „roštomilouškej“ chošánek a je pak asi i docela jedno, jestli má penis 10 anebo 20 cm, protože holky s tím do toho jdou a nevadí jim to, ale chlap, kterej měří skoro 190 cm a má přes 90 kg se svalnatou postavou, ten prostě už od pohledu soucit ani žádné ochraňovatelské pocity nevzbuzuje! :think: Holky takové muže chtějí proto, že mají pocit, že je takovej chlapák ochrání, zajistí je, že je silnej a že je i dokonale uspokojí, protože je to přece kus chlapa a takovej určitě má i odpovídající velikost přirození… :! Jaké by to pak asi pro ně bylo, kdyby náhle zjistily, jaká je skutečně realita? S tak malým penisem ten opravdovej silnej chlapák prostě nejsem a ani nikdy nebudu, protože bych žádnou holku nikdy nedovedl dokonale uspokojit… :|

Tady asi nejlíp sedí tenhle obrázek s Eliškou… :oops:
 http://fap.to/…49745617.jpg

• Citovat
  • Upravit
38179
17.10.13 21:25

Nějak tě zase nechápu, pokud bys měl 60 kilo a 160 cm, tak bys holku se svým panisem uspokojil a pokud máš 190, tak ji neuspokojíš? :think: :nevim:
To je nějaká divná logika, přidá mi že se prostě jen stydíš. :think: :nevim:
Tak jsi mohl zkusit souložit po tmě, nebylo by to vidět. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
17.10.13 21:33
**@Kraťomír (offline)kou takovou znáte? Já tomu nevěřím, žádná přece nechce mrzáka… :!

@Heineken
No to je pravda, erekci já opravdu nepotřebuju a horší to už asi stejně nebude…

@Starej Pardal
Moc zábavné, ale nechcete to nejdřív zkusit sám na sobě?
Jako jestli to opravdu zaručeně funguje… :)

Ja mam nyní partnera který má 13,5cm. A jsem spokojená merili sme to ze srandy jen kuli tobe tak di už do haje s tema kecámá a ma metr 80 a 80kg :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
17.10.13 21:37

@Heineken Přesně tak, protože u menšího kluka vypadá stejná velikost, jakou mám třeba já, jako normální či dokonce i velký penis, zatímco u většího chlapa je to malé nic - a o tom to je taky hodně… Už i o tom se k té ženě vůbec dostat, ale hlavně je to o pocitové stránce, protože když žena už jen uvidí velký penis, tak je tím pádem hned o to více vzrušena a hnedne je to o něčem jiném - a to se pak ten penis nemusí ani použít a stejně ji ten kluk uspokojí! U velkého chlapa však takový stejně velký penis vypadá směšně, jako takové malé nepoužitelné nic, což vlastně i je, protože žena se pak bude akorát tak smát a na vyvrcholení už nebude mít ani pomyšlení… Věřím tom, že s penisem nad 17 cm či ideálně nad 20 cm bych uspokojil úplně každou! A po tmě by toto mé postižení sice nebylo vidět, ale stejně by to poznala, protože by mě v sobě vůbec necítila - vlastně se mnou by krom dotyků těl necítila vůbec nic… :|

• Citovat
  • Upravit
38179
17.10.13 21:38
magicalee píše:
Ja mam nyní partnera který má 13,5cm. A jsem spokojená merili sme to ze srandy jen kuli tobe tak di už do haje s tema kecámá a ma metr 80 a 80kg :cert:

Určitě kecáš, nemůžeš být spokojená. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A navíc pokud měří jen 180 centimetrů, tak je to akorát, ono to pak začíná jít exponenciální řadou, při 190-ti centimetrech ho musí mít aspoň 20 cm, jinak je to mrzák, co je jen k smíchu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
17.10.13 21:42
@Heineken píše:
Určitě kecáš, nemůžeš být spokojená. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A navíc pokud měří jen 180 centimetrů, tak je to akorát, ono to pak začíná jít exponenciální řadou, při 190-ti centimetrech ho musí mít aspoň 20 cm, jinak je to mrzák, co je jen k smíchu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: s perem problem nemam udela mi to jakkoli a dobre ale ma jine vady :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38179
17.10.13 22:01
Kraťomír (offline) píše:
@Heineken Přesně tak, protože u menšího kluka vypadá stejná velikost, jakou mám třeba já, jako normální či dokonce i velký penis, zatímco u většího chlapa je to malé nic - a o tom to je taky hodně… Už i o tom se k té ženě vůbec dostat, ale hlavně je to o pocitové stránce, protože když žena už jen uvidí velký penis, tak je tím pádem hned o to více vzrušena a hnedne je to o něčem jiném - a to se pak ten penis nemusí ani použít a stejně ji ten kluk uspokojí! U velkého chlapa však takový stejně velký penis vypadá směšně, jako takové malé nepoužitelné nic, což vlastně i je, protože žena se pak bude akorát tak smát a na vyvrcholení už nebude mít ani pomyšlení… Věřím tom, že s penisem nad 17 cm či ideálně nad 20 cm bych uspokojil úplně každou! A po tmě by toto mé postižení sice nebylo vidět, ale stejně by to poznala, protože by mě v sobě vůbec necítila - vlastně se mnou by krom dotyků těl necítila vůbec nic… :|

Takže je to venku, vlastně se jen stydíš, ale o holku ti ani moc nejde.
Jinak se pleteš, je málo holek, co je vyloženě vzrušuje velkej penis. :think: :nevim:
Většinu holek vzrušují úplně jiné věci než penis a navíc není univerzální recept, každou holku vzrušuje něco jiného. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
17.10.13 22:08
@Kraťomír (offline) píše:
@Heineken Přesně tak, protože u menšího kluka vypadá stejná velikost, jakou mám třeba já, jako normální či dokonce i velký penis, zatímco u většího chlapa je to malé nic - a o tom to je taky hodně… Už i o tom se k té ženě vůbec dostat, ale hlavně je to o pocitové stránce, protože když žena už jen uvidí velký penis, tak je tím pádem hned o to více vzrušena a hnedne je to o něčem jiném - a to se pak ten penis nemusí ani použít a stejně ji ten kluk uspokojí! U velkého chlapa však takový stejně velký penis vypadá směšně, jako takové malé nepoužitelné nic, což vlastně i je, protože žena se pak bude akorát tak smát a na vyvrcholení už nebude mít ani pomyšlení… Věřím tom, že s penisem nad 17 cm či ideálně nad 20 cm bych uspokojil úplně každou! A po tmě by toto mé postižení sice nebylo vidět, ale stejně by to poznala, protože by mě v sobě vůbec necítila - vlastně se mnou by krom dotyků těl necítila vůbec nic… :|
:lol: :lol: :lol:
ty jsi fakt tele, který ví o holkách kulový…mě bys s takovým neuspokojil, a znám víc holek, který bys velkým penisem neuspokojil…protože potřebujem k uspokojení spíš :jazyk: než něco zasouvat. a blbečci, kteří si myslí, že se ženská podělá jen jak na ní vyndají to svý péro, nejsou u holek zrovna oblíbení :lol:
neznám moc holek, který by byly vzrušený jen z pohledu na penis (není to stejný jako u kluků), valná většina holek vyžaduje akci(bezpenisovou)-říká se tomu předehra, slyšel jsi o tom?
mohly by mi místní dámy odpovědět, jak moc jsou vzrušené, když na ně jejich chlap zamává penisem, že se jde na věc? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.10.13 22:16

Třeba já se vzruším mimo jiné pohledem na partnerův penis. Fakt se mi líbí a jsem hodně vizuálně vzrušivá.

Jinak nevím, co tu poříd řešíte, já vsadím kalhoty, že o Kráťu by si žádná ženská neopřela ani kolo.

Tím, že tady bude pořád dokola prznit diskusi těma svejma žvástama, mu stejně ten jeho mrzáček nevyroste, takže by udělal nejlíp, kdyby se šel uklidit na ten svůj veb. Nechápu, že s ním pořád komunikujete. :roll:

• Citovat
  • Upravit
38179
17.10.13 22:20
káťa píše:
Třeba já se vzruším mimo jiné pohledem na partnerův penis. Fakt se mi líbí a jsem hodně vizuálně vzrušivá.

Myslel jsem že se ozveš Káťo, ale kolik takových je. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem zase v tomhle spíš poloviční ženská, mě taky vzrušují úplně jiné věci, než že mi ji nějaká ukáže. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
17.10.13 22:41
@wifi.. píše: :lol: :lol: :lol:
ty jsi fakt tele, který ví o holkách kulový…mě bys s takovým neuspokojil, a znám víc holek, který bys velkým penisem neuspokojil…protože potřebujem k uspokojení spíš :jazyk: než něco zasouvat. a blbečci, kteří si myslí, že se ženská podělá jen jak na ní vyndají to svý péro, nejsou u holek zrovna oblíbení :lol:
neznám moc holek, který by byly vzrušený jen z pohledu na penis (není to stejný jako u kluků), valná většina holek vyžaduje akci(bezpenisovou)-říká se tomu předehra, slyšel jsi o tom?
mohly by mi místní dámy odpovědět, jak moc jsou vzrušené, když na ně jejich chlap zamává penisem, že se jde na věc? :lol:

já si z péra na pr-el teda taky nesednu :mrgreen: potrebuju akci polibky hlazení ani ne tak tam dole jako vsude po tele a dost me nazhaví i francík s pevným stiskem :mrgreen: to pak muzu hned

• Citovat
  • Upravit
Medžika
17.10.13 22:43
@káťa píše:

Jinak nevím, co tu poříd řešíte, já vsadím kalhoty, že o Kráťu by si žádná ženská neopřela ani kolo.

Tím, že tady bude pořád dokola prznit diskusi těma svejma žvástama, mu stejně ten jeho mrzáček nevyroste, takže by udělal nejlíp, kdyby se šel uklidit na ten svůj veb. Nechápu, že s ním pořád komunikujete. :roll:

Má řeč jen sem nebyla odvazna to napsat tak na tvrdo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
17.10.13 22:58
@Heineken píše:
Myslel jsem že se ozveš Káťo, ale kolik takových je. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem zase v tomhle spíš poloviční ženská, mě taky vzrušují úplně jiné věci, než že mi ji nějaká ukáže. :think: :nevim:

Mého přítele také tolik nerajcuje se dívat, narozdíl ode mne. V tomhle jsme si vyměnili role :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.13 23:13
@káťa píše:

Tím, že tady bude pořád dokola prznit diskusi těma svejma žvástama, mu stejně ten jeho mrzáček nevyroste, takže by udělal nejlíp, kdyby se šel uklidit na ten svůj veb. Nechápu, že s ním pořád komunikujete. :roll:

Nápodobně mne třeba když ma dojit na věc tak vzrušuje pozorovat nabíhající erekci, když je vidět jak penis roste…
Jeden bývaly byl neuvěřitelně sexy když si ho prihonoval, mel ho v erekci a než ho zasunul, tak ho chvíli pohonil pry aby byl jo tvrdý a dokonce s jedním nas děsně vzrusovalo dělat si to před sebou, on byl vždycky nadrzeny ze při prvním styku se rychle udělal, takže tohle na zacatku bylo děsně rajcovni, jemu se líbilo jak si to dělám ja a mne naopak a vrcholili jsme většinou stejně, pak byla výhoda ze mne obstastnoval orálně a manuálně a při druhé erekci uz vydržel soulozit treba pul hodky…
No a jeden vyvinutejsi partner mel takovou zvláštní erekci, ze mu sice stal ale netrcel a houpal se mu a nebylo víc sexy než když s erekci šel treba po pokoji pro kondom a zpět k posteli a penis se mu houpal…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky