Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíše než délku bych řešila šířku
Ale jinak souhlasím s většinou, že to není ve vztahu tak důležité
@jaja.papaja
Většina penisů se pohybuje v rozmezí obvodů mezi 10 a 12 cm, potom jsou i menší obvody, samozřejmě i větší. Kegelovými cviky se dají dělat téměř zázraky.
Jj, šířka je určitě důležitejší
pro uspokojení je mnohem lepší třeba 14 cm cvalík než 20 cm hubená tyčinka ![]()
Jinak Kraťomíre, jak už jsem psala, i kdybys vypadal jako Brad Pitt a měl ho jak ze žurnálu, s tvojí psychikou by jsi stejně žádnou babu neměl. na tobě by měl jako první zapracovat psychiatr a potom můžeš řešit cokoli dále. Jen bych se být tebou bála toho rouhání, kdy si bereš do úst opravdu postižené spoluobčany, aby se ti jednou v životě opravdu něco nestalo a tys nezůstal opravdu postižený a pak bys teprve viděl, co to slovo znamená. Ale nepřeju ti to samozřejmě. I když musím uznat, že několik postižených lidí osobně znám (vozíčkáři) a žádný z nich není takový padavka ani zamindrákovanec jako ty. ![]()
@káťa píše:
Jinak Kraťomíre, jak už jsem psala, i kdybys vypadal jako Brad Pitt a měl ho jak ze žurnálu, s tvojí psychikou by jsi stejně žádnou babu neměl. na tobě by měl jako první zapracovat psychiatr a potom můžeš řešit cokoli dále.
Tohle si já právě nemyslím, ba naopak - mohl bych pak mít skoro každou…
![]()
@káťa píše:
I když musím uznat, že několik postižených lidí osobně znám (vozíčkáři) a žádný z nich není takový padavka ani zamindrákovanec jako ty.
Tak to bude asi tím, že oni třeba nemají mikropenis, že? ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
Tak to bude asi tím, že oni třeba nemají mikropenis, že?
ty jsi fakt hov.do
![]()
Tohle už nepotřebuje žádný komentář. jsi jednoduše k
, k ničemu jinému.
Kraťomír (offline) píše:
Tak velikost penisu je v jejich situaci asi opravdu hodně zajímá.
![]()
Nech se vyšetřit magore.
![]()
Ať víš co to znamená být postižený a co to znamená mikropenis.
![]()
Jsi opravdu idiot, nic jiného se o tobě nedá říct a jak jsem se nevyjadřoval k tomu, že by tě někteří lidé viděli rádi bloklého, tak po tom co jsi napsal si myslím, že by ti měli nejen zrušit profil, ale bloknout tě i podle IP adresy.
@Heineken píše:
Tak velikost penisu je v jejich situaci asi opravdu hodně zajímá.![]()
![]()
Jsi opravdu idiot, nic jiného se o tobě nedá říct a jak jsem se nevyjadřoval k tomu, že by tě někteří lidé viděli rádi bloklého, tak po tom co jsi napsal si myslím, že by ti měli nejen zrušit profil, ale bloknout tě i podle IP adresy.
Tak já nevím, ale pokud je mi známo, tak hodně vozíčkářů má normálně rodiny i vlastní děti a také se normálně milují - provozují sex, tak proč by je velikost penisu neměla zajímat? Nebo jsou snad všichni na vozíku neschopní soulože, mají necitlivý penis?
Já nevím, nikdy jsem se o to nějak víc nezajímal, ale i já několik takto postižených lidí znám a vím, že jsou silní, na nic si nestěžují a radují se ze života i s tím vším, co k tomu patří - tedy i s milující partnerkou a vlastní rodinou…
Někdy mi přijde, že to snad v mnohém mají v životě i snazší… ![]()
Ale pokud to snad v někom vyvolalo dojem, že se snad posmívám ochrnutým lidem, tak tomu to opravdu není - já se skutečně neposmívám vůbec nikdy a nikomu a tímto se tedy všem, kterých se to dotklo, omlouvám - ale skutečně jsem to nemyslel zle a spíš tady došlo k vzájemnému neporozumění si…
Tak kolik holek z emimina se přistí týden nechá protáhnou mou 22cm kládu?
Podle mně ani jedna ![]()
Tak já nevím, ale pokud je mi známo, tak hodně vozíčkářů má normálně rodiny i vlastní děti a také se normálně milují - provozují sex, tak proč by je velikost penisu neměla zajímat? Nebo jsou snad všichni na vozíku neschopní soulože, mají necitlivý penis?
Hele já jsem se o to taky nikdy nezajímal, ale tipuju, že to bude tak půl na půl. Kdysi jsem někde viděl článek o tom jak si „užívají“ sex vozíčkáři co mají zdravé partnerky. Fyzicky to asi nebude nic snadnýho, i když třebas penis funguje.
Ale když se zeptáš co je lepší - jestli každodenně překonávat stovky překážek, nebo si nikdy nezasouložit…
@káťa píše:
Jj, šířka je určitě důležitejšípro uspokojení je mnohem lepší třeba 14 cm cvalík než 20 cm hubená tyčinka
Jinak Kraťomíre, jak už jsem psala, i kdybys vypadal jako Brad Pitt a měl ho jak ze žurnálu, s tvojí psychikou by jsi stejně žádnou babu neměl.
Zajímavé je, když už zmiňujete právě Brada Pitta… četl jsem drb, že on není kdovíjak obdařený ![]()
Mimochodem, já (a to si nechci fandit) jsem mu trochu podobný. Jenom holt nejsem slavný herec ![]()
@Pindík píše:
Hele já jsem se o to taky nikdy nezajímal, ale tipuju, že to bude tak půl na půl. Kdysi jsem někde viděl článek o tom jak si „užívají“ sex vozíčkáři co mají zdravé partnerky. Fyzicky to asi nebude nic snadnýho, i když třebas penis funguje.
Ale když se zeptáš co je lepší - jestli každodenně překonávat stovky překážek, nebo si nikdy nezasouložit…
Víš co, to je dost těžká a asi ne úplně dobře položená otázka… Kdybych tě měl doplnit, tak co je podle tebe lepší - každodenně překonávat stovky překážek, ale pak se vracet zpět domů k milující ženě a krásným vlastním dětem, a nebo být fyzický silný a schopný jedinec, který tělesně zvládne skoro všechno, ale přitom si stejně nikdy nezasouloží a nikdy se nebude mít ke komu vracet, protože doma na něj žádná milující dívka ani děti nečekají?
Já ti nevím, ale snad bych byl raději ten první případ - dal bych za to snad všechno na světě, tedy samozřejmě krom svých milovaných nejbližších… ![]()
Ale vím, že pro vozíčkáře nebude soulož asi nic snadného a to i když mu genitál funguje, ovšem ať mi někdo netvrdí, že u nich na velikost nezáleží…
Kraťomír (offline) píše:
Tak já nevím, ale pokud je mi známo, tak hodně vozíčkářů má normálně rodiny i vlastní děti a také se normálně milují - provozují sex, tak proč by je velikost penisu neměla zajímat? Nebo jsou snad všichni na vozíku neschopní soulože, mají necitlivý penis?Já nevím, nikdy jsem se o to nějak víc nezajímal, ale i já několik takto postižených lidí znám a vím, že jsou silní, na nic si nestěžují a radují se ze života i s tím vším, co k tomu patří - tedy i s milující partnerkou a vlastní rodinou…
Někdy mi přijde, že to snad v mnohém mají v životě i snazší…
Ale pokud to snad v někom vyvolalo dojem, že se snad posmívám ochrnutým lidem, tak tomu to opravdu není - já se skutečně neposmívám vůbec nikdy a nikomu a tímto se tedy všem, kterých se to dotklo, omlouvám - ale skutečně jsem to nemyslel zle a spíš tady došlo k vzájemnému neporozumění si…
Teď jsi tomu svým vysvětlením dal teda korunu.
Opravdu si myslíš, že postižený člověk řeší, jestli je 13,5 cm dostatečných k tomu, aby mohl souložit?
Pokud ano, tak jsi magor, co by se měl nechat vyšetřit a to jsi, protože jsi to právě potvrdil.
Podle toho co jsi napsal a v jaké souvislosti jsi to napsal, tak jsi idiot a na tom nemůže tenhle tvůj příspěvek nic změnit.
Teď už se snažíš jen překrucovat své bláboly, nic víc, vůbec nejde o to, že něco nějak špatně vyznělo.
Zlehčuješ skutečná tělesná postižení a porovnáváš to se svým pseudoproblémem, jsi odpad společnosti.
Do teď to byla celkem sranda a tak nějak jsem doufal, že si časem uvědomíš, že tvoje míry jsou v pořádku, teď už to ale sranda být přestala.
@Heineken Tak to mi tedy docela křivdíte, protože takhle to opravdu myšleno nebylo a mohu vás ubezpečit, že já jsem z těch posledních, kteří by chtěli něco zlehčovat…
A co řeší tělesně postižený člověk, to tedy opravdu netuším - je mi ale jasné, že velikost penisu bude patřit až někam na konec všech životních omezení takto postižených lidí - nicméně já bych to myslím si řešil i na tom vozíku, protože to prostě problém je…
A pokud jste doufal, že si třeba jednou uvědomím, že moje rozměry jsou v pořádku, tak to jste doufal marně, protože v pořádku prostě nejsou, což ale vy jako daleko lépe obdařený jedinec nikdy nemůžete pochopit… ![]()
Nechci to srovnávat, ale znovu říkám, že toto dle mého taktéž patří mezi tělesná postižení či omezení a za tím si prostě stojím - ostatně mnoho zdejších návštěvnic mi v tom již mnohokrát dalo za pravdu - ať už vědomě či nevědomky… Stejně jako člověk na vozíku, který se musí protloukat životem a denně musí překonávat desítky různých překážek, tak i já mám ve svém životě poměrně výrazná omezení, kvůli kterým nikdy nemůžu mít holku, rodinu a ani vlastní děti - a to pro mne tedy skutečně žádná velká „sranda“ není, to se na mě nezlobte… ![]()
Na mně to akorát holt není na první pohled poznat…