Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má naprosto normální penis. Punctum. O tom nemá smysl polemizovat.
@Anonymní píše:
Na rovinu?
tak třeba já bych s chlapem s malým nebo hubeným penisem nebyla. Pro mě je sex důležitou součástí vztahu a muž s malým penisem by mě nevzrušoval.
Mám ale kamarádku, která říká, že je jí u chlapa úplně jedno, jaký má penis, že na sex tolik není a když, tak má raději nekoitální praktiky.
Myslím si, že méně obdaření muži to mají při hledání partnerky o něco složitější (stejně jako lidé s jinou tělesnou nedokonalostí-obézní, s akné, ploché ženy atd.), ale každé zboží má svého kupce. Tato věta ale neplatí pro Kraťomíra, ten je výjimkou, ten svého kupce nemá, to by musela být ta žena jedině mentálně postižená.
to si sem nemela psat, to zas bude voda na Kratuv mlyn a zase 10 stran o hovne ve stylu, svliknu se a zena se mi vysmeje a utece. Bohuzel on ma problem, ze nikdy nevidel vzrusenou zenu, tak nevi jak ta reaguje ![]()
Bohuzel on si nepripusti, ze kvuli neexistujicimu problemu v podstate promrhal 10 let sveho mladeho zivota, ktere mohl promr*at
a protoze ma problem v hlave, tak radeji zbytecne zustane dozivotnim panicem.
on si neustale mele svou a argumenty ho nepresvedci, uz jsme ho posilali k psychologovi, psychiatrovi a sexuologovi a on si maximalne zalozil svuj web a stejne opruzuje tady ![]()
Jeho by musela jedině nějaká baba nadopovat viagrou, aby mu stál a nemohl se bránit a vymlouvat a pak ho znásilnit. Pak by mu možná došlo, že ho má normálního a že by mu to šlo a parnerku by uspokojil. Ale u něho by možná nefugovalo ani to…
, nejspíš by si zas vymyslela jinou výmluvu ![]()
@Doctus píše:
Má naprosto normální penis. Punctum. O tom nemá smysl polemizovat.
Já jsem psala bez utěšování ![]()
Neříkám, že má mikropenis, ale má ho prostě lehce menšího…
@Anonymní píše:
Jeho by musela jedině nějaká baba nadopovat viagrou, aby mu stál a nemohl se bránit a vymlouvat a pak ho znásilnit. Pak by mu možná došlo, že ho má normálního a že by mu to šlo a parnerku by uspokojil. Ale u něho by možná nefugovalo ani to…, nejspíš by si zas vymyslela jinou výmluvu
Nevím ale, proč by to která dělala, co by z toho měla??? ![]()
@káťa píše:
Nevím ale, proč by to která dělala, co by z toho měla???
No vadí vám, že tady pořád otravuje, tak třeba by toho potom nechal ![]()
No každé vyhovuje něco. Mě nejde ani tak o délku (toho bych tam „nenarvala“) ale spíše o šířku
kluka co jsem měla před dnešním přítelem měl šulina sice delšího, ale úzkého. Takže pro mě o ničem - kor při přirážce kdy to bolelo. Ale dnešní, současný ho má v průměru ale o to širší… a to už je jiná
![]()
@Anonymní píše:
Já jsem psala bez utěšováníNeříkám, že má mikropenis, ale má ho prostě lehce menšího…
Jestli nás chcete poučovat o lidském těle, směle do toho. Uvědomte si ale, že bez hlubokých znalostí to nepůjde. Když je průměrná délka pro bílou populaci v Evropě zhruba 13 cm, tak to není „menší“ úd. Průměrný obvod pak kolísá mezi 10 a 12 cm (přepočteno na šířku 3 až 4 cm).
Aaaaa, další majitel menší chlouby se ozval
![]()
To, že dáte do přezdívky Doctus z vás ale nedělá ani doktora, ani cokoli jiného. Nepotřebuji nikoho poučovat, ale ani nechta se od nikoho poučovat.
pro mě za mě, sem si můžete psát, že je třeba průměr 8, mně je to jedno ![]()
Rád bych vás upozornil, že menší chloubu (snad) nemám. Jen nesnáším, když někdo nedokáže respektovat realitu. Ale hlavně píše pod NN. Píšete, že 13cm je menší úd, já vám říkám, že se pohybuje v rámci průměru. Na otázku, kdo z nás zná lidské tělo lépe, známe oba dva odpověď.
@Doctus píše:
Jestli nás chcete poučovat o lidském těle, směle do toho. Uvědomte si ale, že bez hlubokých znalostí to nepůjde. Když je průměrná délka pro bílou populaci v Evropě zhruba 13 cm, tak to není „menší“ úd. Průměrný obvod pak kolísá mezi 10 a 12 cm (přepočteno na šířku 3 až 4 cm).
Mám argument, který myslím ještě nepadl.
Pokud by platily vámi udávané průměrné hodnoty, proč potom průměr standardních prezervativů pro spolehlivé použití sedí na minimální tloušťku 3,5 cm? ![]()
Vážený pindíku, u standardních (nejčastěji prodávaných) prezervativů naleznete údaj 52 mm, to však není průměr penisu, nýbrž ta míra, kterou získáte, když změříte šířku prezervativu na podložce. Jde tedy o 1/2 obvodu (10,4 cm).
Pindík
tak zrovna u nás byl rozchod z toho důvodu, že byl jinak úplně nepoužitelný pro život a rozešla jsem se sním jako s ostatníma x chlapama který měli penis větší než on, takže v tom to opravdu nebylo a mít můj nynější partner mikropenis (tím myslím míň než 8cm), jsem s ním, protože ho miluji, umí se o nás postarat a samozřejmě k tomu patří i to milování, ale daleko radši než zásun
, mám všechno to okolo ![]()
a samozřejmě jsou tu ženy, kterým na velikosti záleží, ale podle mě je to ta menšina ![]()