Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír
Dotyčný neumí např. ve 30 letech chodit, mluvit, psát, počítat. Neovládá základní dovednosti, musí se přebalovat atd. Neví, kdo je, kolik má let, kdo jsou jeho rodiče, kde bydlí, s kým bydlí…
@Doctus Děkuji za odpověď… ![]()
(Víc nemám odvahu to komentovat, abych se zas někoho nedotknul…)
@Anonymní píše:
A jak vědí, že jste studentem medicíny? Na základě toho, že jste to sem napsal??? To je trošku směšné, ne?
Pokud Vám to někdo věří, je to jeho problém…na mě podle toho, co jsem do Vás četla, nezlobte se, děláte dojem člověka, který si spíše potřebuje načechrat ego, které se mu nedostává v reálném životě.
já jsem rada ze mezi námi dr je ![]()
Kraťomír: A nechceš si TO vyzkoušet s nějakou kurvou? Za prvé by se ti nesmála, i kdybys nakrásně mikropenis měl, za druhé s ní můžeš hodit řeč o těch velikostech a tak podobně.. A měl bys jasno v mnoha směrech ![]()
@Agáta13 píše:
Kraťomír: A nechceš si TO vyzkoušet s nějakou kurvou? Za prvé by se ti nesmála, i kdybys nakrásně mikropenis měl, za druhé s ní můžeš hodit řeč o těch velikostech a tak podobně.. A měl bys jasno v mnoha směrech
Nechce je to romantik ![]()
@magicalee píše:
Nechce je to romantik
Náhodou jít do sociální pracovnice místo do přítelkyně nebo manželky je racionální rozhodnutí navíc jsou sociální pracovnice levnější, a nemají blbé kecy.
@magicalee píše:
Nechce je to romantik
Přesně tak
, to jsem celý já…
![]()
@Agáta13 No takhle, rozdat si to s nějakou prostitutkou opravdu nechci - svoje poprvé jsem totiž vždycky toužil prožít s milovanou osobou a nebo když už, tak alespoň s nějakou dívkou, která se mi líbí a je mi blízká - nicméně je pravda, že u nás za městem měla v létě štaci jedna docela pěkná slečna, která na mě vždycky mávala, když jsem se vracel na motorce domů…
No už jsem byl nejednou docela na vážkách, jestli za ní nemám zajet autem a prostě si o tom všem jenom popovídat a třeba přijít na nové myšlenky - což bych jí pak klidně zaplatil standardní hodinovou taxou
- holt pracovní doba je pracovní doba… ![]()
Nakonec jsem se k tomu ale neodhodlal - trochu jsem se bál a taky mi to přišlo mírně řečeno nemorální - trávit takto čas s úplně cizí ženou…
Ale stejně si myslím, že i ona by se mi nakonec vysmála, kdyby to moje neštěstí uviděla - to už je holt přirozená ženská reakce a těžko bych mohl čekat něco jiného, i když jistě už v životě musela vidět ledasco - to je taky fakt… ![]()
@magicalee píše:
Dobře už nešijeme do kráti ale do doktora?
Tak to je taky dobře - jen ať si taky jednou zkusí to, co já prožívám každý den… ![]()
@Doctus neboj my víme kdo jsi a jsem rádi, že tě tu máme
Jo mám výsledky..v moči krev..bakterie..leukocity katastrofa. Zánět ledvin a močáku jak vyšitej. Ještě někdy se blbec budu léčit bylinkama ![]()
@denisa 76 píše:
@Doctus neboj my víme kdo jsi a jsem rádi, že tě tu máme![]()
Jo mám výsledky..v moči krev..bakterie..leukocity katastrofa. Zánět ledvin a močáku jak vyšitej. Ještě někdy se blbec budu léčit bylinkama
Taky jsem mela :-/ lezela jsem pred pul rokem v nemocnici, tak at si brzy fit ![]()
@denisa 76
Kultivace bakterií pravděpodobně ještě není, že? Nebo že by byli na mikrobiologii tak rychlí? Na uroinfekce se dávají např. nitrofurany. Důležité je vyšetření citlivost na ATB, neboť ty „mrchy bakterie“ jsou tak důmyslné, že si záhy vytvoří rezistenci. ATB byla „objevena“ až v 20. století, neuběhlo ani 100 let a mnohé bakterie si z ATB dělají legraci. Není to rovný boj… Jinak přeji rychlé udravení.
@Doctus Něco málo měla..zbytek bude dnes. Poslala mě ale na urologii právě aby se zabily ty bakterie
Mám léky co obsahují fluorochinolony bo co.No děkuju už je o něco lépe. Po dobráno atb musím znova na cévkování což jsem přeštastná a překontrolují se prý i utz ledviny ![]()
@denisa 76
Fluorochinolony (ciprofloxacin, levofloxacin, perfloxacin,…) jsou už pořádným kalibrem, nikoliv však nesprávným. Cévkování u ženy je snadnější, dovedeš si to představit u muže? Nejenže máme močovou trubici delší, ale také je 2× zakřivená (curvaturae praepubica et subpubica). To je potom maso. Zdar a sílu! ![]()
@Doctus já vím..mám skvělou doktorku
No snadnější jako může být, ale víš jak mě pak pálí jůlina???
![]()
@denisa 76
Ani nechci domýšlet. ![]()
@Kraťomír
Já vám dám, že dobře mi tak. Chtěl jsem napsat, že ještě slovo, tak vám ho ukousnu. Jelikož by ovšem tento čin vyžadoval praktiku, která mi není příjemná, tak to tedy nenapíšu. ![]()