Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já ale neříkám, že všechny ženy lze uspokojit nekoitálně, já oponuju názoru, že každá žena potřebuje k uspokojení velký penis a bušení.
i tady v různých dikuzích sem četla desítky příspěvků, že manžel ženu uspokojí ústy a on se uspokojí při souloži s tím, že souloží by žena k orgasmu nedošla.
@wifi.. píše:
Já ale neříkám, že všechny ženy lze uspokojit nekoitálně, já oponuju názoru, že každá žena potřebuje k uspokojení velký penis a bušení.
i tady v různých dikuzích sem četla desítky příspěvků, že manžel ženu uspokojí ústy a on se uspokojí při souloži s tím, že souloží by žena k orgasmu nedošla.
Marná snaha, tohle Kráťa nikdy nepochopí. On netuší jak fungují milostné hrátky. Pro něj je středobodem penis. On si ani neumí představit, že jsou i ženy, které klasickou soulož a bušení přetrpí, jen aby manžílek byl spokojenej. A byly by radši, kdyby byly uspokojovány jen ústy.. Jeho odpověď: taková snad ani není. Nebo je jen jedna z milionu a tu nemůžu nikdy najít, fňuk fňuk panicem zůstanu, není naděje
. On ani nemá snahu najít si kompaktibilní ženskou. A takovejch je naprosto spokojenejch s jeho mírama… Ale on né. Dokuď nebude mít 25cm hovado, tak je krypl a mrzáček. A netuší, že s takovou mírou by měl menší šance než s tím co má.. Bože do čeho jsi to duši dal?
@Kraťomír (offline) píše: … Nikdy ani nemít sex a řešit pohlavní chorobu…
Jedna kdysi hodne davno nemela sex a mela dite… treba budes taky jednou slavnej… ![]()
@H1 píše:ÓÓ jak bych mu přála aby mu někdo chtěl udělat 25cm hovadem dobře..fakt příjemná záležitost!! Pán je asi zralej na psychárnu
Marná snaha, tohle Kráťa nikdy nepochopí. On netuší jak fungují milostné hrátky. Pro něj je středobodem penis. On si ani neumí představit, že jsou i ženy, které klasickou soulož a bušení přetrpí, jen aby manžílek byl spokojenej. A byly by radši, kdyby byly uspokojovány jen ústy.. Jeho odpověď: taková snad ani není. Nebo je jen jedna z milionu a tu nemůžu nikdy najít, fňuk fňuk panicem zůstanu, není naděje. On ani nemá snahu najít si kompaktibilní ženskou. A takovejch je naprosto spokojenejch s jeho mírama… Ale on né. Dokuď nebude mít 25cm hovado, tak je krypl a mrzáček. A netuší, že s takovou mírou by měl menší šance než s tím co má.. Bože do čeho jsi to duši dal?
Tak já teda něco napíšu.
Já bych mu přála i 15 cm hovado nadoraz. Je to k chcípnutí.
A popravdě, poznala jsem i 10cm hovádečko mrzácký, myslím, že je vůbec klika, že ten chlap se radši v 18 ti neoběsil i s tím svým minipindíkem.
A řeknu, že s tím to bylo nejlepší, mohl nadoraz a přesně tam, kde to bylo nejkrásnější a nejpříjemnější - byla to nejkrásnější, nejdelší a nejúžasnější milování mého života.
Fakt ne každá ji má jak stodolu.
Pár dní jsem to tady nečetl a koukám… Kraťomír to chce zkusit? Zajímavý obrat ![]()
Kráťo, ta tvoje známá - proč si myslíš, že je ještě panna? To musí bejt hodně mladá, ne? Nebo pokud je věkově přibližně jako ty, tak to by byla něco jako Yeti ![]()
Pindík- ne každá se panenství zbavuje na střední. znám dost holek, co měly první sex po dvaadvacítce, tak proč ne později? známá, co je panna může být yeti, ošklivá nebo citlivá co zažila doma něco ošklivýho a proto nenavazuje vztahy(intimní) tak snadno nebo taky cokoli jinýho.
@Pindík
Tak když mi tu pořád všichni donekonečna tvrdí, že to i s tou mou až směšně malou velikostí prý jako má bez problémů jít (a někteří dokonce přímo tvrdí, že je to prý velikost až více než dostatečná), tak jsem si tedy po dlouhé rozvaze řekl, že pokud budu mít příležitost a bude to s osobou, se kterou se cítím opravdu dobře, je nám spolu fajn, je mi blízká, rozumíme si a dobře se nám spolu baví, tak že bych tedy zkusil překonat všechny své oprávněné obavy a risknul i ztrátu našeho přátelství, i tu neskutečnou ostudu a nepochyně i to, že se to pak může také rozpovídat mezi naše přátele - což by pro mě bylo snad asi to nejhorší - a pokusil bych se ji pomilovat jak jen nejlépe dovedu, což popravdě zřejmě zrovna moc dobře nebude, ale i tak…
Alespoň bych pak mohl tvrdit, že to třeba opravdu nešlo, že mě odmítla a že jsem opravdu mrzák a jako chlap jsem úplně k ničemu…
Ale jak jsem psal, chtěl bych začít ústním a ručním mazlením tak, abych raději ani nemusel vytahovat tu mou ostudu - snad bychom si to pak díky tomu alespoň pro jednou nerušeně užili a měl bych pak do staří nač vzpomínat…
A jinak máš pravdu - není v mém věku, je o několik let mladší. Ale úplně jiná než ostatní v jejím věku - v mnohém mi připomíná mou největší životní lásku, i když srovnávat se spolu moc nedají - ovšem obě jsou úžasné, milé a překrásné… ![]()
Rozhodl jsi se správně. Přeju hodně štěstí a hlavně pak dej vědět jak to šlo ![]()
Já vám nevím, zase abys jí nezpůsobil trauma a neznechutil ji vstup do sexuální života. ![]()
Jenom takový dotaz - kolik příležitostí jsi už měl s nějakou osobou, se kterou ses cítil dobře, bylo vám spolu fajn, byla ti blízká, rozuměli jste si a dobře jste se spolu bavili?
Krato
halelúúúja ![]()
konecne nejaky posun v mysleni ![]()
ja se tak tesim az se pomilujete a ty zjistis, ze je vse tak jak mam byt a ze to co mas mezi nohama je uplne OK a ikdyz budes na poprvé vyjukanej a tak, tak to k tomu proste patri-nikdo na poprvé neocekava „3hodinovou sukacku“-ale tu blizkost, intimitu, mazleni…
uz jen cist, ze o tom premyslis je nadhera-gratuluju- ted jsi vnitrne vyrostl do obr rozmeru…klobouk dolu ![]()
vazne jsem tohle prozreni(ikdyz zatím je teoreticke) necekala ![]()
@ruppik moy píše:
Já vám nevím, zase abys jí nezpůsobil trauma a neznechutil ji vstup do sexuální života.Jenom takový dotaz - kolik příležitostí jsi už měl s nějakou osobou, se kterou ses cítil dobře, bylo vám spolu fajn, byla ti blízká, rozuměli jste si a dobře jste se spolu bavili?
Čím jako myslíš, že by jí způsobil trauma? Maximálně bude nervózní jak pes, ale rozumná holka to pochopí. A pokud je panna a nervózní budou oba, tak to bude trochu komický, ale v pohodě, to k tomu patří ![]()
Má osobní zkušenost je taková, že můj první vážný vztah byl s mužem, jenž měl penis dlouhý 13 cm. V posteli nám to moc neklapalo, přisuzovala jsem to délce, ale později jsem zjistila, že to tím nebylo. Aktuálně mám jiného partnera, který má shodně také 13 cm, jsme spolu přes dva roky a jsem s ním nad míru spokojená.
Pánové, není to o délce, je to o tom, jak s ním umíte zacházet…
pokud si představujete, že lehké šolíchání sem tam něco dokáže, tak vám nepomůže ani dvaceticentimetrová chlouba. Prostě to chce občas tvrději přirazit aby vás žena pořádně cítila. Toť vše ![]()
Přesně tak
, právě proto je u nás takto postižených asi lepší, když ho před slečnou raději ani vůbec nebudeme ukazovat a pokusíme se ji uspokojit nějak jinak - ovšem k čemu nás pak vůbec má, že ano?
A nemluvě o tom, že většina chlapů si chce také přijít na to své - protože každý holt není jako já…
Mně naštěstí k mému uspokojení stačí pouze to, když je má milovaná bytost spokojená a šťastná, což by ale popravdě mohla se mnou asi jen stěží nějaká dívka být…
Proto jsem také raději svou největší životní lásku opustil rovnou - nechtěl jsem ji tím vším trápit a doufám, že teď už díky tomu skutečně šťastná je…