Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
7.11.13 12:59

@denisa 76
hnedka bych se k tobe pridala…uz jsem to i psala-dost často mam obr chut prastit Kratu po hlave necim hodne tezkym :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
7.11.13 15:47

AHa co jsem našla, snad to tu už někde není

http://www.protivna-blondyna.cz/…t-parek.html

• Citovat
  • Upravit
Joker1994
10.11.13 00:53

Kraťomíre vopíchej ji než ti uteče :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
50
10.11.13 06:10
@Joker1994 píše:
Kraťomíre vopíchej ji než ti uteče :zed: :zed:

Přesně :! :! :!
Někdy poznáme co jsme měli (možnost udělat) až to ztratíme.
Jenže to už je POZDĚ.
Dej na rady desítek pisatelů - VOX POPULI-VOX DEI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
10.11.13 18:47

Já ale nejsem z těch, kteří by chtěli někoho jen tak „vopíchávat“ - já ji chci pomilovat, cítit a vidět na vlastní oči i tělo tu dokonalost - i když pro většinu lidí to dneska už asi nic neznamená… :? Jinak včera jsme spolu opět prožili skoro celý den a musím se přiznat, že mi už konečně došlo, že ji opravdu tak strašně moc miluju, až je to i pro mě samého k neuvěření… :*

Pořád na ni myslím, v noci o ní sním, nedokážu bez ní snad ani být, v což jsem ve svém životě už snad ani nedoufal - připomíná mi to časy pro mě již dávno minulé… :kytka: Byli jsme se projít, zahráli jsme si na kytaru - já hrál a ona zpívala a bylo to tak moc úžasné. Chtěl bych, aby tyhle chvíle nikdy neskončily, ale všichni tu asi tak nějak tušíme, jak to s největší pravděpodobností i při nejlepší vůli dopadne… :|

Ona je totiž také jedna z těch, které si zaslouží jenom to nejlepší, což já ale nikdy nebudu…

• Citovat
  • Upravit
55963
10.11.13 18:51
@Kraťomír (offline) píše:
Já ale nejsem z těch, kteří by chtěli někoho jen tak „vopíchávat“ - já ji chci pomilovat, cítit a vidět na vlastní oči i tělo tu dokonalost - i když pro většinu lidí to dneska už asi nic neznamená… :? Jinak včera jsme spolu opět prožili skoro celý den a musím se přiznat, že mi už konečně došlo, že ji opravdu tak strašně moc miluju, až je to i pro mě samého k neuvěření… :*

Pořád na ni myslím, v noci o ní sním, nedokážu bez ní snad ani být, v což jsem ve svém životě už snad ani nedoufal - připomíná mi to časy pro mě již dávno minulé… :kytka: Byli jsme se projít, zahráli jsme si na kytaru - já hrál a ona zpívala a bylo to tak moc úžasné. Chtěl bych, aby tyhle chvíle nikdy neskončily, ale všichni tu asi tak nějak tušíme, jak to s největší pravděpodobností i při nejlepší vůli dopadne… :|

Ona je totiž také jedna z těch, které si zaslouží jenom to nejlepší, což já ale nikdy nebudu…

ale houby, vetsina nechce pichat, ale sdilet to hezke, milovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
10.11.13 19:25

Krato-
prestan porad skucet a planovat tragicke scenare :cert:…me to dokaze vždy tak nastartovat…vedet kde bydlis tak sednu do uta a jedu ti tyhle názory z te hlavy vymlátit-ale v dobrem :hug:…bude to v pohode pokud to nepokazíš tou svou hlavou

• Citovat
  • Upravit
Anonym X
10.11.13 19:32

Kráťo, já si to tady už nějaký čas čtu, ale teď už mě fakt štveš - čeho je moc, toho je příliš. Pomazlit i pomilovat se můžeš i s malým fóglem, a věř mi, že vím, o čem píšu.

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
11.11.13 01:05
@anonym X píše:
Kráťo, já si to tady už nějaký čas čtu, ale teď už mě fakt štveš - čeho je moc, toho je příliš. Pomazlit i pomilovat se můžeš i s malým fóglem, a věř mi, že vím, o čem píšu.

No to možná ano - pokud tedy ta dívka hned neuteče a nebo se místo mazlení nezačne smát, ale nejde přece jen o to že můžu - také jde o to, aby i ta partnerka z toho něco měla, což s „malým fóglem“ nemusí být úplně jisté… :?:

Já mám v tomhle směru ještě pořád fakt strašný zmatek - na jednu stranu si vůbec nedovedu představit, že bych se mohl s tak malým penisem milovat a občas ani moc nevěřím, že by mě v sobě mohla nějaká dívka vůbec cítit, ale pak zase když si vezmu do ruky něco, co má 14×3.5 cm, tak mi to nepřijde jako zas tak málo a je to mnohem větší rozměr než prst, takže pro pannu by to snad alespoň pro začátek stačit mohlo… :idea: Akorát že třeba před zrcadlem mi to tak tedy opravdu nepřipadá… :? Chlap má být chlap přece… :oops:

@Papia
Díky moc za podporu, ale nevím nevím - já v tom zas takovou jistotu nemám… :think:

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
11.11.13 01:07
@jkra píše:
ale houby, vetsina nechce pichat, ale sdilet to hezke, milovat se.

To hezké spolu sdílíme už teď a miluju ji opravdu nesmírně, ale nejsem si jist, že jenom tohle může stačit… :think:

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.11.13 06:01

Tak jsem po padesátistranách nakoukla a zase se řeší Kraťomírovej tragéd??? jaká to změna :mrgreen:

Chudák ta holka, kterou chce Kráťa ošu. kat. Měla by mít možnost přečíst si tuhle diskusi, aby věděla, s jakým psychoušem má tu čest… :?

• Citovat
  • Upravit
4697
11.11.13 06:11

Uz tu probehl navrh pro Kratu - poridit si silikonovy navlek na zvetseni a zesireni? A ma po problemu a vsichni spokojeni.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
11.11.13 08:13

Krato-
prestan resit :cert: a zacni něco delat :palec:…ani na tu pusu zenska nevydrzi cekat rok-jako třeba moje babicka… ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.11.13 08:17
@Sonreir píše:
Uz tu probehl navrh pro Kratu - poridit si silikonovy navlek na zvetseni a zesireni? A ma po problemu a vsichni spokojeni.. :mrgreen:

Ale ani návlek z něj neudělá normálního chlapa :roll:.

• Citovat
  • Upravit
Pindík
11.11.13 08:27
@Sonreir píše:
Uz tu probehl navrh pro Kratu - poridit si silikonovy navlek na zvetseni a zesireni? A ma po problemu a vsichni spokojeni.. :mrgreen:

A tebe snad broousí někdo s návlekem? A spokojenost? :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí