Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHa co jsem našla, snad to tu už někde není
@Joker1994 píše:
Kraťomíre vopíchej ji než ti uteče![]()
Přesně
![]()
Někdy poznáme co jsme měli (možnost udělat) až to ztratíme.
Jenže to už je POZDĚ.
Dej na rady desítek pisatelů - VOX POPULI-VOX DEI.
Já ale nejsem z těch, kteří by chtěli někoho jen tak „vopíchávat“ - já ji chci pomilovat, cítit a vidět na vlastní oči i tělo tu dokonalost - i když pro většinu lidí to dneska už asi nic neznamená…
Jinak včera jsme spolu opět prožili skoro celý den a musím se přiznat, že mi už konečně došlo, že ji opravdu tak strašně moc miluju, až je to i pro mě samého k neuvěření… ![]()
Pořád na ni myslím, v noci o ní sním, nedokážu bez ní snad ani být, v což jsem ve svém životě už snad ani nedoufal - připomíná mi to časy pro mě již dávno minulé…
Byli jsme se projít, zahráli jsme si na kytaru - já hrál a ona zpívala a bylo to tak moc úžasné. Chtěl bych, aby tyhle chvíle nikdy neskončily, ale všichni tu asi tak nějak tušíme, jak to s největší pravděpodobností i při nejlepší vůli dopadne… ![]()
Ona je totiž také jedna z těch, které si zaslouží jenom to nejlepší, což já ale nikdy nebudu…
@Kraťomír (offline) píše:
Já ale nejsem z těch, kteří by chtěli někoho jen tak „vopíchávat“ - já ji chci pomilovat, cítit a vidět na vlastní oči i tělo tu dokonalost - i když pro většinu lidí to dneska už asi nic neznamená…Jinak včera jsme spolu opět prožili skoro celý den a musím se přiznat, že mi už konečně došlo, že ji opravdu tak strašně moc miluju, až je to i pro mě samého k neuvěření…
![]()
Pořád na ni myslím, v noci o ní sním, nedokážu bez ní snad ani být, v což jsem ve svém životě už snad ani nedoufal - připomíná mi to časy pro mě již dávno minulé…
Ona je totiž také jedna z těch, které si zaslouží jenom to nejlepší, což já ale nikdy nebudu…Byli jsme se projít, zahráli jsme si na kytaru - já hrál a ona zpívala a bylo to tak moc úžasné. Chtěl bych, aby tyhle chvíle nikdy neskončily, ale všichni tu asi tak nějak tušíme, jak to s největší pravděpodobností i při nejlepší vůli dopadne…
ale houby, vetsina nechce pichat, ale sdilet to hezke, milovat se.
Krato-
prestan porad skucet a planovat tragicke scenare
…me to dokaze vždy tak nastartovat…vedet kde bydlis tak sednu do uta a jedu ti tyhle názory z te hlavy vymlátit-ale v dobrem
…bude to v pohode pokud to nepokazíš tou svou hlavou
Kráťo, já si to tady už nějaký čas čtu, ale teď už mě fakt štveš - čeho je moc, toho je příliš. Pomazlit i pomilovat se můžeš i s malým fóglem, a věř mi, že vím, o čem píšu.
@anonym X píše:
Kráťo, já si to tady už nějaký čas čtu, ale teď už mě fakt štveš - čeho je moc, toho je příliš. Pomazlit i pomilovat se můžeš i s malým fóglem, a věř mi, že vím, o čem píšu.
No to možná ano - pokud tedy ta dívka hned neuteče a nebo se místo mazlení nezačne smát, ale nejde přece jen o to že můžu - také jde o to, aby i ta partnerka z toho něco měla, což s „malým fóglem“ nemusí být úplně jisté… ![]()
Já mám v tomhle směru ještě pořád fakt strašný zmatek - na jednu stranu si vůbec nedovedu představit, že bych se mohl s tak malým penisem milovat a občas ani moc nevěřím, že by mě v sobě mohla nějaká dívka vůbec cítit, ale pak zase když si vezmu do ruky něco, co má 14×3.5 cm, tak mi to nepřijde jako zas tak málo a je to mnohem větší rozměr než prst, takže pro pannu by to snad alespoň pro začátek stačit mohlo…
Akorát že třeba před zrcadlem mi to tak tedy opravdu nepřipadá…
Chlap má být chlap přece… ![]()
@Papia
Díky moc za podporu, ale nevím nevím - já v tom zas takovou jistotu nemám… ![]()
@jkra píše:
ale houby, vetsina nechce pichat, ale sdilet to hezke, milovat se.
To hezké spolu sdílíme už teď a miluju ji opravdu nesmírně, ale nejsem si jist, že jenom tohle může stačit… ![]()
Tak jsem po padesátistranách nakoukla a zase se řeší Kraťomírovej tragéd??? jaká to změna ![]()
Chudák ta holka, kterou chce Kráťa ošu. kat. Měla by mít možnost přečíst si tuhle diskusi, aby věděla, s jakým psychoušem má tu čest… ![]()
Uz tu probehl navrh pro Kratu - poridit si silikonovy navlek na zvetseni a zesireni? A ma po problemu a vsichni spokojeni.. ![]()
Krato-
prestan resit
a zacni něco delat
…ani na tu pusu zenska nevydrzi cekat rok-jako třeba moje babicka… ![]()
@Sonreir píše:
Uz tu probehl navrh pro Kratu - poridit si silikonovy navlek na zvetseni a zesireni? A ma po problemu a vsichni spokojeni..
Ale ani návlek z něj neudělá normálního chlapa
.
@Sonreir píše:
Uz tu probehl navrh pro Kratu - poridit si silikonovy navlek na zvetseni a zesireni? A ma po problemu a vsichni spokojeni..
A tebe snad broousí někdo s návlekem? A spokojenost? ![]()
@denisa 76
hnedka bych se k tobe pridala…uz jsem to i psala-dost často mam obr chut prastit Kratu po hlave necim hodne tezkym