Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martin 35 píše:
A já doufal že spáchal sebevraždu.
@Doctus píše: @Kraťomíre
Jen se rouhejte a ztratíte vše. Vězte, že spokojený vztah po všech stránkách lze vést (a taky plno mužů vede) s penisem menším, než máte vy. Když zde budete vytahovat žvásty typu „mikropenis, mrzák, doživotní panic“, tak berte na vědomí, že penis máte, ostatně jak vám říkám neustále, naprosto v normě (průměrná délka cca 13 cm). Pokud byste byl tak odvážný a tvrdil mi, že se v oblasti anatomie mýlím, tak by byl boj.otázka na odborníka : když chlap není ničeho schopen a tvrdí, že prý je převzrušenej … je to možné ?
@anonym X píše:
Hele, Kraťas, já jsem si jazyk nikdy neměřilale když už jsem ho někdy zapojil do akce, tak jsem se NIKDY předem neptal tý ženský, jestli to chce, nebo jestli můžu, rozumíš?
vážně? To jsi tak přesvědčený, že chce zrovna tohle?
@Anonymní Čím vyšší vzrušení, tím je větší chuť. Prakticky není možné, aby byl muž vzrušený na maximum a neměl erekci. To by mohlo poukazovat na nějakou vadu v oblasti křížové míchy nebo příslušných nervů z plexus sacralis.
@Doctus píše: @Anonymní Čím vyšší vzrušení, tím je větší chuť. Prakticky není možné, aby byl muž vzrušený na maximum a neměl erekci. To by mohlo poukazovat na nějakou vadu v oblasti křížové míchy nebo příslušných nervů z plexus sacralis.
takže výmluva… a správný verdikt je neschopen
No krato…co dodat- docela jsi mne zklamal…ani na pusu nemas odvahu
…no popravde uz me to nebavi a to si o tom jen pisu-doufam, ze tva „pritelkyne“ ma vetsi trpelivost-ja uz jsem vyplýtvala spoustu energie v tom te podporit a posoupnout vpred-marne…mozna ještě občas nakouknu, ale jinak uz delej jak myslis…mej se fajn -ja na tohle uz vazne namam a nechci mit cas ![]()
@janet9 píše:![]()
![]()
Kráťa má ženskou
Tak si na něj každý den ve 20h vzpomeneme a pošleme mu odvahu k činu. To by byl pro něj krásný dárek k přicházejícím Vánocům.
Kráťo, když už jsi se dal na boj, tak to nevzdávej
To by pro mě byl fakt ten nejkrásnější dárek na celý život, kdyby se mnou tato dívka opravdu chtěla být a milovala mě se vším všudy, tedy i včetně všech mých nedostatků - ale to se nejspíš nikdy nestane a občas už na to všechno ani nemám sílu - snad by i bylo lepší to raději rovnou zabalit…
Jenom když si vezmu, co všechno krásného spolu zažíváme - jak je milá, hodná, veselá a neustále usměvavá, jaká je s ní legrace a jak moc je mi po jejím boku dobře
, ale pak když si představím, jaká by to po tom všem byla ostuda, kdybychom se spolu měli začít milovat, já bych se před ní svléknul a ona by se mi za to vysmála a rovnou mě asi i poslala někam, tak to je prostě bolestná situace a raději si s ní chci co nejdéle užívat to všechno ostatní - tedy pouhou její přítomnost a pozitivitu, protože ten konec, který by při pokusu o „něco víc“ nejspíše s největší pravděpodobností přišel, ten se mi vážně vůbec nezamlouvá… ![]()
@Kraťomír (offline) píše: … jak moc je mi po jejím boku dobře, ale pak když si představím, jaká by to po tom všem byla ostuda, kdybychom se spolu měli začít milovat, já bych se před ní svléknul …
tak zustan po jejim boku a na ten zbytek si v Barrandovskych studiich sjednej dublera, dokud to nezverejni Blesk, tak se o tom ona nedozvi, dela to tak spousta celebrit… ![]()
Já mu to pořád říkám, že nemá malého. Ale je to marný, je to marný, je to… marný. Co by dali někteří za tvého macka, Kráťo. Když se tak rouháš, tak si ho vyměň s nějakým chlápkem, co ho má třeba 10 cm. Ten bude skákat radostí. Když si myslíš, že na velikosti záleží (pokud se pohybujeme v rámci normality, tedy 95 % CI, tedy 10 cm až 18 cm s průměrnou hodnotou okolo 13 cm – distribuce hodnot není úplně normální, neboť většina mužských má svoji chloubu v délce 12 až 15 cm), tak si ho změř tam a zase zpět + od kosti (jak se taky správně měří!). Rázem budeš mít 28 cm „hovado“. FTJSL! (fuj, to jsem se lekl) ![]()
@Kraťomír (offline) píše:
To by pro mě byl fakt ten nejkrásnější dárek na celý život, kdyby se mnou tato dívka opravdu chtěla být a milovala mě se vším všudy, tedy i včetně všech mých nedostatků - ale to se nejspíš nikdy nestane a občas už na to všechno ani nemám sílu - snad by i bylo lepší to raději rovnou zabalit…Jenom když si vezmu, co všechno krásného spolu zažíváme - jak je milá, hodná, veselá a neustále usměvavá, jaká je s ní legrace a jak moc je mi po jejím boku dobře
, ale pak když si představím, jaká by to po tom všem byla ostuda, kdybychom se spolu měli začít milovat, já bych se před ní svléknul a ona by se mi za to vysmála a rovnou mě asi i poslala někam, tak to je prostě bolestná situace a raději si s ní chci co nejdéle užívat to všechno ostatní - tedy pouhou její přítomnost a pozitivitu, protože ten konec, který by při pokusu o „něco víc“ nejspíše s největší pravděpodobností přišel, ten se mi vážně vůbec nezamlouvá…
No jen abys tím spíš nemaskoval strach z toho, že se ti nějaká slečna vysměje kvůli tvé nezkušenosti. To si opravdu vybíráš tak nekvalitní partnerky, myslíš si, že se ti nějaká zamilovaná slečna chystá vysmívat? Na to nějak není rada.
Ale jestli máš obavu, že se ti někdo vysměje po vysvléknutí, na to existuje generacemi osvědčený postup, stačí tma v ložnici a netřeba řešit podružnosti.
A nechápu, proč z obavy o průběh sexuálního aktu dotyčná nedostane ani vášnivé políbení, to je tedy fakt trochu psycho, toto.
@Doctus píše:
tak si ho změř tam a zase zpět + od kosti (jak se taky správně měří!). Rázem budeš mít 28 cm „hovado“. FTJSL! (fuj, to jsem se lekl)
@Kdoule píše:
No jen abys tím spíš nemaskoval strach z toho, že se ti nějaká slečna vysměje kvůli tvé nezkušenosti. To si opravdu vybíráš tak nekvalitní partnerky, myslíš si, že se ti nějaká zamilovaná slečna chystá vysmívat? Na to nějak není rada.
Ale jestli máš obavu, že se ti někdo vysměje po vysvléknutí, na to existuje generacemi osvědčený postup, stačí tma v ložnici a netřeba řešit podružnosti.A nechápu, proč z obavy o průběh sexuálního aktu dotyčná nedostane ani vášnivé políbení, to je tedy fakt trochu psycho, toto.
No hlavně je to podle mě fabulace, nevěřím že nějaká taková holka existuje. ![]()
Snad jedině za určitých podmínek - buďto má na píchání přítele a Kraťomír je pro ni hodný ňouma kamarád na zabití volnýho času když je přítel mimo, anebo je asexuální a pak to takhle mohla s Kraťomírem táhnout dál (jenom by jí vrtalo hlavou proč se k ničemu nemá)
@Pindík píše:
No hlavně je to podle mě fabulace, nevěřím že nějaká taková holka existuje.
Snad jedině za určitých podmínek - buďto má na píchání přítele a Kraťomír je pro ni hodný ňouma kamarád na zabití volnýho času když je přítel mimo, anebo je asexuální a pak to takhle mohla s Kraťomírem táhnout dál (jenom by jí vrtalo hlavou proč se k ničemu nemá)
To by bylo fajn, kdyby byla asexuální - ale myslím si, že není… Alespoň tedy podle toho, že na to z její strany občas přijde řeč - takže mi přijde, že má k tomuto docela otevřený přístup a asi s tímhle opravdu nebude mít moc problémy… Ale možná je to u ní ještě tou nezkušeností a věkem, a nebo se třeba taky ráda jenom tak mazlí - nevím, každopádně jsem za to zatím moc rád a přál bych si, aby to tak vydrželo co nejdéle…
@Kdoule píše:
Ale jestli máš obavu, že se ti někdo vysměje po vysvléknutí, na to existuje generacemi osvědčený postup, stačí tma v ložnici a netřeba řešit podružnosti.A nechápu, proč z obavy o průběh sexuálního aktu dotyčná nedostane ani vášnivé políbení, to je tedy fakt trochu psycho, toto.
Ale nemyslím, spíš naopak - ona asi není taková, že by se někomu smála kvůli nějaké vadě, postižení a nebo vzhledu - je hodně milá a hodná, ale tohle je prostě přirozené pro většinu normálních žen, je to příroda, je to evoluce. V takové situaci by se asi jen málokterá spokojila s tím mým nic a nezačala se smát, byť by byla sebehodnější. Snad jen slepé a bezruké by to možná skutečně vůbec nevadilo - tam bych tomu snad i věřil… Ale strach z nezkušenosti tím určitě nemaskuji - v tomto směru se nemám čeho bát a i ona je nezkušená, takže kdybych měl normální velikost, určitě by se mnou v tomhle směru nic jiného neřešila…
A po tmě to není ono - ty její nádherné plné tvary by bylo škoda nevidět - alespoň pro tu jedinou chvíli… No ono však jak už jsem říkal, až přijde vhodná doba a opravdu to bude chtít a dá mi to jasně najevo, tak do toho půjdu, i když to nejspíš opravdu bude znamenat konec, ale i tak - o tuhle šanci se totiž už opravdu nechci nechat připravit… Dá se asi říct, že vývoj mezi námi v příštích několika měsících jasně určí směr celého mého budoucího života, protože když se mi vysměje, tak už to bude totální konec a nikdy už to nebudu zkoušet, ale na druhou stranu je tu i jistá velmi nepatrná a dosti nepravděpodobná šance, že by to třeba fakt vůbec neřešila a dokonce se mnou byla i spokojená, a to bych pak měl šanci, že i kdyby nám to třeba nevydrželo (což mimo tento problém ale jinak nepočítám), stejně bych si pak třeba mohl najít jinou, které by to nevadilo také… I když kdyby nám to z jakéhokoliv důvodu mimo sexuálního nevydrželo, tak bych si dal určitě zase dlouhou pauzu, no ale jak říkám, buď a nebo…
No a ten vášnivý polibek? Ten by právě mohl vést k tomu něčemu víc a takhle večer na pohovce ještě o to víc, a já bych chtěl mít alespoň s kým strávit blízké svátky a zopakovat si aspoň ještě jednou v životě to všechno krásný kolem - no však to znáte, takže bych to rád odložil až na příští rok - a nebo třeba na Nový rok, což by bylo asi i celkem dobré předsevzetí mimochodem… ![]()
No uvidí se, zatím se tu mějte všichni fajn a za předešlá nedorozumění se ještě jednou omlouvám - nemyslel jsem nikdy nic zle, ale asi jsem to špatně napsal - jinak jsem ale samozřejmě hodný chlapec… ![]()
Tak to jsem se asi špatně vyjádřil - při milování podle mého samozřejmě není nic oplzlé - každý pár si má dopřávat to co jim vyhovuje a co mají oba společně rádi… Oplzlé mi přijde se na to zeptat, proto jsem tak taky neučinil… Kdybychom už byli tak daleko, že bychom se na to vrhli, tak k jejímu maximálnímu uspokojení použiju všechno co mám (jazyka nevyjímaje), ovšem šlo o to jak začít a o všechny ty katastrofické scénáře, které mě při tom napadaly…