Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…pro muže…na velikosti záleží, ale více na šířce, než na délce a nakonec jde stejně o techniku a vášeň…ženina pochva má cca 8-10 cm, ale co se šířky týče, je dost flexibilní
měla jsem 14 sexuálních partnerů… z toho asi 5 nadprůměrných, ale jen dva z nich věděli co s ním ( škoda
)… nakonec mým manželem se stal muž s průměrným penisem 14cm, ale nadprůměrnou výdrží, pevnou erekcí a chutí… a krásným srdcem ![]()
@Anonymní píše:
To záleží na tom, jestli sexujeme delší dobu několikrát denně, nebo mám nějakou dobu půst a jak mě přitahuje/vzrušuje partnerka. Když bude chtít, tak mě po orgasmu zase dostane do pozoru skoro hned (pár minut), ale já osobně si rád dopřeju kratší pauzu. Řekněme 10-15minut. Pokud bych pár dní neměl sex, pak přijela přítulka a celou noc by jsme řádili, tak by to 3-4× šlo. Ale už to pak není úplně ono. Já se dokážu ovládat a klidně se můžeme několikrát pomilovat aniž bych já dosáhl orgasmu. Klidně takto můžeme opakovat dokud neodpadneme a dopřeji si až „Grande“ nakonec.Kočička to ale nechápe a chce mě vždy „dodělávat“ pusou, nechce pochopit, že já bych nebyl, když ona mohla x krát. Ale já samozřejmě nemůžu mít orgasmus 10× za noc. 3× a mám dost.D.
Díky, že jste tedy vyvrátil verzi, že to nejde déle než pár minut
Já jsem měla spoustu sexuálních partnerů. Některé velmi vydařené, některé průměrné a jednoho s malinkým penisem, kterého jsem si nakonec vzala.
Nahý sice nevypadá jako playboy, ale mě v sexu vyhovuje nejvíce. Dokáže mě udělat bez problémů. U jiných jsem musela předstírat, u mého muže se krotit aby mě neslyšeli ostatní. Teď jsem na konci 8 měsíce těhotenství a sex nám přestává jít, ale to nevadí. O to si budeme vzácnější po porodu a znovu to spolu rozjedeme.
Miluju jak jak jeho, tak jeho úžasný penis. Vím že bych už nikdy neměnila… ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem měla spoustu sexuálních partnerů. Některé velmi vydařené, některé průměrné a jednoho s malinkým penisem, kterého jsem si nakonec vzala.Nahý sice nevypadá jako playboy, ale mě v sexu vyhovuje nejvíce. Dokáže mě udělat bez problémů. U jiných jsem musela předstírat, u mého muže se krotit aby mě neslyšeli ostatní. Teď jsem na konci 8 měsíce těhotenství a sex nám přestává jít, ale to nevadí. O to si budeme vzácnější po porodu a znovu to spolu rozjedeme.
Miluju jak jak jeho, tak jeho úžasný penis. Vím že bych už nikdy neměnila…
S chlapem jsem se neudělala nikdy a nikdy by mě nenapadlo něco předstírat. To si fakt nedokážu představit.
Muj novy milenec ma cca 12 cm v erekci. Vedela jsem do ceho jdu, nepřekvapilo mne to…V sexu se zatím sladujeme a potvrzuji, ze na delce nezalezi, dulezitejsi je sirka…v nekterych polohách není schopen udrzet erekci…na druhou stranu se snazi uspokojit mne i jinak…
D
@Anonymní píše:
Muj novy milenec ma cca 12 cm v erekci. Vedela jsem do ceho jdu, nepřekvapilo mne to…V sexu se zatím sladujeme a potvrzuji, ze na delce nezalezi, dulezitejsi je sirka…v nekterych polohách není schopen udrzet erekci…na druhou stranu se snazi uspokojit mne i jinak…
D
Není schopen udržet erekci v některých polohách, to znamená jako, že kvůli malé velikosti ho to nedráždí?
@Apolena22 píše:
tak to nečti woe
Jééé servus mešug ty jsi se vrátila hoď nějaký téma vhodné tvému mozku ať je tu veselo ![]()
@kopejka píše:
Jééé servus mešug ty jsi se vrátila hoď nějaký téma vhodné tvému mozku ať je tu veselo
dyly, těžko najít téma, který by Tvůj mozek zpracoval ![]()
@Apolena22 dyly???
a nepleň jim to tady maj tu vážné téma hele a nezaložila jsi ho náhodou ty? K tobě by mi to sedělo ![]()
@kopejka píše:
@Apolena22 dyly???a nepleň jim to tady maj tu vážné téma hele a nezaložila jsi ho náhodou ty? K tobě by mi to sedělo
měla jsem asi napsat troll, to už sis vygůglovala ![]()
@Apolena22 říkám mešuge a když tak už vyguglila drahoušku zase prázdniny co ![]()
Já to tedy své milence udělám jazykem max. jednou při předehře, kolikrát mě ani nenechá a už ho tam chce. Musel bych ji asi svázat
Rád ji pozoruji při předehře jak reaguje, jak dýchá, jak má husí kůži, když ji pohladím po kotnících. Líbí se mi zapojit prsty a jazyk dohromady a cítit, když dosáhne orgasmu. Záleží jaká je nálada/atmosféra, někdy to jednoduše přeskočíme.
To záleží na tom, jestli sexujeme delší dobu několikrát denně, nebo mám nějakou dobu půst a jak mě přitahuje/vzrušuje partnerka. Když bude chtít, tak mě po orgasmu zase dostane do pozoru skoro hned (pár minut), ale já osobně si rád dopřeju kratší pauzu. Řekněme 10-15minut. Pokud bych pár dní neměl sex, pak přijela přítulka a celou noc by jsme řádili, tak by to 3-4× šlo. Ale už to pak není úplně ono. Já se dokážu ovládat a klidně se můžeme několikrát pomilovat aniž bych já dosáhl orgasmu. Klidně takto můžeme opakovat dokud neodpadneme a dopřeji si až „Grande“ nakonec.
Kočička to ale nechápe a chce mě vždy „dodělávat“ pusou, nechce pochopit, že já bych nebyl, když ona mohla x krát. Ale já samozřejmě nemůžu mít orgasmus 10× za noc. 3× a mám dost.
D.