Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.14 19:44
@Anonymní píše:
Jeden z mych sexualnich partneru mela pres dva metry a rozmery asi jako ty. Kdyz ho clovek videl naheho, tak penis vypadal opravdu maly, ovsem co on umel s jazykem bylo neco naprosto neskutecneho, takze nez doslo k zasunu, tak se mi oralne venoval tak, ze jsem byla treba 5 x hotova a soulozit potom uz byla takova tresnicka na dortu. Vetsinou jsme to pak delali v sede na na konicka, u tehle polohy se udelam vzdycky. Navic ja mam velka prsa a on se rad delal mezi ne, na to byla jeho velikost taky optimalni. Jeste on delal takovou specialitu, ze kdyz mne uspokojoval oralne, pritom dostal erekci a v okamziku meho orgasmu mi ho tam strcil a zacal prirazet, jen vymenil na klitorisu jazyk za prst a bylo to neco neskutecneho, orgasmus tim prodlouzil, ac jsem mela kolem 20 partneru, tak jiny tohle nedelal. :potlesk:

Já to tedy své milence udělám jazykem max. jednou při předehře, kolikrát mě ani nenechá a už ho tam chce. Musel bych ji asi svázat :twisted: Rád ji pozoruji při předehře jak reaguje, jak dýchá, jak má husí kůži, když ji pohladím po kotnících. Líbí se mi zapojit prsty a jazyk dohromady a cítit, když dosáhne orgasmu. Záleží jaká je nálada/atmosféra, někdy to jednoduše přeskočíme.

@Anonymní píše:
Mne by spis zajimalo za jak dlouho +- po ejakulaci mate dalsi erekci? Mela jsem typka, ktery strikal jak kun, clovek ho pak chvili hladil a stal mu zase, nemel fakt problem to delat celou noc. Je fakt, ze po ejakulaci mu uplne neochabl, jen povadl. Uplne zive si pamatuju, ze jsme soulozili treba tri hodiny odpoledne, on za tu dobu trikrat ejakuloval a pak mne sel vyprovodit na zastavku, kde jsme se chvilku libali a jemu se zase postavil :palec:

To záleží na tom, jestli sexujeme delší dobu několikrát denně, nebo mám nějakou dobu půst a jak mě přitahuje/vzrušuje partnerka. Když bude chtít, tak mě po orgasmu zase dostane do pozoru skoro hned (pár minut), ale já osobně si rád dopřeju kratší pauzu. Řekněme 10-15minut. Pokud bych pár dní neměl sex, pak přijela přítulka a celou noc by jsme řádili, tak by to 3-4× šlo. Ale už to pak není úplně ono. Já se dokážu ovládat a klidně se můžeme několikrát pomilovat aniž bych já dosáhl orgasmu. Klidně takto můžeme opakovat dokud neodpadneme a dopřeji si až „Grande“ nakonec. :D Kočička to ale nechápe a chce mě vždy „dodělávat“ pusou, nechce pochopit, že já bych nebyl, když ona mohla x krát. Ale já samozřejmě nemůžu mít orgasmus 10× za noc. 3× a mám dost.

D.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.14 22:05

…pro muže…na velikosti záleží, ale více na šířce, než na délce a nakonec jde stejně o techniku a vášeň…ženina pochva má cca 8-10 cm, ale co se šířky týče, je dost flexibilní :lol: měla jsem 14 sexuálních partnerů… z toho asi 5 nadprůměrných, ale jen dva z nich věděli co s ním ( škoda :roll: )… nakonec mým manželem se stal muž s průměrným penisem 14cm, ale nadprůměrnou výdrží, pevnou erekcí a chutí… a krásným srdcem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
105840
11.1.14 11:18
@Anonymní píše:
To záleží na tom, jestli sexujeme delší dobu několikrát denně, nebo mám nějakou dobu půst a jak mě přitahuje/vzrušuje partnerka. Když bude chtít, tak mě po orgasmu zase dostane do pozoru skoro hned (pár minut), ale já osobně si rád dopřeju kratší pauzu. Řekněme 10-15minut. Pokud bych pár dní neměl sex, pak přijela přítulka a celou noc by jsme řádili, tak by to 3-4× šlo. Ale už to pak není úplně ono. Já se dokážu ovládat a klidně se můžeme několikrát pomilovat aniž bych já dosáhl orgasmu. Klidně takto můžeme opakovat dokud neodpadneme a dopřeji si až „Grande“ nakonec. :D Kočička to ale nechápe a chce mě vždy „dodělávat“ pusou, nechce pochopit, že já bych nebyl, když ona mohla x krát. Ale já samozřejmě nemůžu mít orgasmus 10× za noc. 3× a mám dost.D.

Díky, že jste tedy vyvrátil verzi, že to nejde déle než pár minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.2.14 09:28

Kráťo - něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.14 10:35

Já jsem měla spoustu sexuálních partnerů. Některé velmi vydařené, některé průměrné a jednoho s malinkým penisem, kterého jsem si nakonec vzala. :P Nahý sice nevypadá jako playboy, ale mě v sexu vyhovuje nejvíce. Dokáže mě udělat bez problémů. U jiných jsem musela předstírat, u mého muže se krotit aby mě neslyšeli ostatní. Teď jsem na konci 8 měsíce těhotenství a sex nám přestává jít, ale to nevadí. O to si budeme vzácnější po porodu a znovu to spolu rozjedeme. :mrgreen: Miluju jak jak jeho, tak jeho úžasný penis. Vím že bych už nikdy neměnila… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4672
12.2.14 11:14
@Anonymní píše:
Já jsem měla spoustu sexuálních partnerů. Některé velmi vydařené, některé průměrné a jednoho s malinkým penisem, kterého jsem si nakonec vzala. :P Nahý sice nevypadá jako playboy, ale mě v sexu vyhovuje nejvíce. Dokáže mě udělat bez problémů. U jiných jsem musela předstírat, u mého muže se krotit aby mě neslyšeli ostatní. Teď jsem na konci 8 měsíce těhotenství a sex nám přestává jít, ale to nevadí. O to si budeme vzácnější po porodu a znovu to spolu rozjedeme. :mrgreen: Miluju jak jak jeho, tak jeho úžasný penis. Vím že bych už nikdy neměnila… :srdce:

S chlapem jsem se neudělala nikdy a nikdy by mě nenapadlo něco předstírat. To si fakt nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.14 12:33

Muj novy milenec ma cca 12 cm v erekci. Vedela jsem do ceho jdu, nepřekvapilo mne to…V sexu se zatím sladujeme a potvrzuji, ze na delce nezalezi, dulezitejsi je sirka…v nekterych polohách není schopen udrzet erekci…na druhou stranu se snazi uspokojit mne i jinak…
 D

• Citovat
  • Upravit
9719
12.2.14 12:35

8o to je zase diskuze ty woe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
12.2.14 12:40
@Anonymní píše:
Muj novy milenec ma cca 12 cm v erekci. Vedela jsem do ceho jdu, nepřekvapilo mne to…V sexu se zatím sladujeme a potvrzuji, ze na delce nezalezi, dulezitejsi je sirka…v nekterych polohách není schopen udrzet erekci…na druhou stranu se snazi uspokojit mne i jinak…
D

Není schopen udržet erekci v některých polohách, to znamená jako, že kvůli malé velikosti ho to nedráždí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
12.2.14 13:07
@kopejka píše:
8o to je zase diskuze ty woe

tak to nečti woe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
12.2.14 13:56
@Apolena22 píše:
tak to nečti woe :roll:

Jééé servus mešug ty jsi se vrátila hoď nějaký téma vhodné tvému mozku ať je tu veselo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
12.2.14 14:08
@kopejka píše:
Jééé servus mešug ty jsi se vrátila hoď nějaký téma vhodné tvému mozku ať je tu veselo :pankac:

dyly, těžko najít téma, který by Tvůj mozek zpracoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
12.2.14 14:11

@Apolena22 dyly??? :think: a nepleň jim to tady maj tu vážné téma hele a nezaložila jsi ho náhodou ty? K tobě by mi to sedělo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
12.2.14 14:28
@kopejka píše:
@Apolena22 dyly??? :think: a nepleň jim to tady maj tu vážné téma hele a nezaložila jsi ho náhodou ty? K tobě by mi to sedělo :poblion:

měla jsem asi napsat troll, to už sis vygůglovala  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
12.2.14 14:32

@Apolena22 říkám mešuge a když tak už vyguglila drahoušku zase prázdniny co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí