Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: …protože holky na zoufalce z přesvědčení nejsou zvědavé.
Ale jsou. Podívej, kolik desítek příspěvků jste tu tomu ubožákovi věnovaly! Myslíš, že kdyby sem napsal, že má v kalhotech těch 18×5 o kterých píšeš, bylo by tu taky tolik reakcí? ![]()
@neanonymní já myslím v běžném životě, na na fóru, kde se mu z 99% holky snaží pomoct a vysvětlit, že to tak zoufalé není.
Popravdě já Kraťomíra potkat v reálu, tak doměle malinký penis je asi poslední věc, která by mě odrazovala. Větší váhu by měly právě ty komplexy.
@Anonymní: Jenže ty podle vás jenom „komplexy“ z mého tělesného nedostatku na mně nejsou na první pohled poznat, protože se chovám a mluvím normálně a jsem akorát uzavřený a holkám se už vyhýbám, což ale nebylo vždycky… Ale i tak se občas dokážu uvolnit a pak na mně myslím nepoznám nikdo nic a malý penis už vůbec ne - s tím se dokážu svěřit jen v anonymitě internetu… A jak říkáte, 18×5 je fajn, občas sice už trochu moc (subjektivně pro vás), ale přesto fajn… A není tedy lepší trochu těch nepříjemností s velkým penisem, než vůbec nic necítit s malým pinďou, jaký mám třeba já?
Odpověď asi všichni moc dobře známe… ![]()
@Kraťomír a zkoušel jsi to už někdy v reálu? myslím že ne. Takže je to jen teorie. Jo, je to fajn, ale kdyby to bylo o několik cm méně, bylo by to taky fajn. Jen zásuny nejsou v sexu všechno. A radši mít normálního zdravě sebevědomého kluka, který je v sexu snaživý, ochotný, chápavý, jde mu o pestrost a kvalitu než jinou možnost (hlavně by mi fakt o to kolik má cm v gatích nešlo).
Pokud jsi uvařený, zakomplexovaný a vyhýbáš se holkám, tak by ti ani 20cm dělo nepomohlo.
Oprava..ne uvařený, ale uzavřený ![]()
Prostě, podle mě..i když komplex je v kalhotách, tak se projevuje i navenek. A je to opravdu hlavně v hlavě.
Někdy mám pocit, že opakované a dlouhodobé Kraťomírovy příspěvky mají jen jaksi sondovat a zjišťovat důležitost velikosti pro ženy, a dále z nich dostat nějakou „únosnou“ míru, která je pro většinu žen ještě akceptovatelná. Ale možná je to i jinak.
To já mám dlouhodobě pocit, že se tu neřeší to, kvůli čemu bylo téma založeno - už jen ten nadpis „Velikost partnerova penisu“. Copak je tu ten exot něčí partner?
@Anonymní píše:
@Kraťomír Pokud jsi uvařený, zakomplexovaný a vyhýbáš se holkám, tak by ti ani 20cm dělo nepomohlo.
No jo, s tím já souhlasím, jenže mít to „20 cm dělo“, tak uzavřený nejsem a holkám bych se nevyhýbal, protože bych k tomu neměl důvod…
O tom to je - mně ale nezbývá nic jiného než se jim vyhýbat, protože vztah si s takto malým penisem začínat nemůžu…
Tedy zkusit bych to mohl, ale všichni víme, jak by to nakonec dopadlo - ostudou, posměchem a rozchodem…
Je to předem prohraný boj.
@Kraťomír tebe to ještě nepřešlo? Jdi navštívit psychologa. Jsi ubožák, ne že máš malý penis, ale malý mozek. ![]()
@Kraťomír naopak, s 20cm bys mohl mít sakra problém. Fakt to už je na holku moc. Pořád tvrdím, že je to prostě jedno, pokud nemáš pod 10cm. Problémy si vytváříš už jen ty ve svojí hlavě.
Hele, tak seber odvahu, ukaž že jsi chlap a holku si najdi. A až mi řekneš že ses opravdu na nic nezmohl a že z toho nic neměla (a to jako ne napoprvé, trénink dělá mistra a důležité je se poznat a sladit, uvolnit atd.) tak teprve tu uvěřím, že ten komplex a problém který máš, je skutečný. Ale ty jsi slaboch, ani kdybys ho měl na horní hranici průměru, taky bys s holkama lepší zkušenosti neměl, protože je to fakt v hlavě.
@EvaG Ale no tak, tohle snad nemáme zapotřebí - navíc snad všichni dobře víme, že ženy potřebují své - a 13.5 centimetříku to asi není, nic si nenalhávejme…
A v psychology nevěřím - s tělesným nedostatkem se člověk vždy musí poprat sám, byť to občas může znamenat i doživotní samotu, což je želbohu právě můj případ… ![]()
@Kraťomír blbe! Ano potřebují a věř, že některé ženy s jen 15 cm, mají problém. Já mám problém s 13-ti, ale to už jsem ti psala. Problém není ve tvém péru, ale v tvé hlavě a proto by ses měl léčit. A role chudáčka ti moc nejde.
@EvaG Teď nechápu, jak je to myšleno? Jako že 13 cm je pro vás až moc a nebo moc málo? Pokud se jedná o tu první možnost, tak bez urážky, ale opravdu tomu moc nevěřím… Pokud je to moc málo a nic s takto malou velikostí necítíte, tak je to přesně jak říkám - a takhle to má každá normální zdravá žena, bohužel…
@Anonymní: Velmi blízké přítelkyně už jsem měl minimálně dvě - mnou největší životní lásku už poměrně dávno a s tou druhou to skončilo před pár týdny - a ani s jednou to nešlo, prostě ten vztah nemohl pokročit dál, protože má největší životní láska už se chtěla pomilovat a ten vztah byl kvůli tomu ke konci už hodně vypjatý, takže nezbylo nic jiného než to ukončit, a tu definitivně poslední v mém životě (která byla ještě panna) jsem prostě už nechtěl znovu zklamat a vím, že si zaslouží víc, než nějakého mrzáka s mikropenisem, takže opět stejný scénář…
Ale to bylo možná tak trochu i ze sobeckosti, protože jsem si chtěl užít svátky jako skutečný chlap a zažili jsme spolu ty nejkrásnější chvíle mého života… ![]()
Příspěvek upraven 30.04.14 v 15:05
Mě na velikosti záleží, ale pouze z pohledu uspokojení, jak často a jak ráda s ním budu mít sex… Asi by to pro mě nebyl důvod rozchodu… Bývalej měl fakt velkýho, docela mě sex bolel, ale milovala jsem ho, někdy to bolelo míň, někdy víc, a někdy třeba vůbec, moc tomu nerozumím že to bolelo pokaždé jinak.. Vydrželo nám to skoro 4 roky, kdy si sex teda spíš užíval on, já v tom vztahu měla jiné priority.. Nu a nynější přítel má průměr a jsem nadmíru spokojená, sex s ním mě fakt baví, moc baví.. ale když si vzpomenu na jeden úlet kdy ho měl ten kluk fakt malýho a tenkýho, vůbec jsem ho necítila, talže to by mě asi už štvalo a možná by to byl důvod k rozchodu
takže když to není nejěký moc podprůměr nebo maxiprůměr, tak je mi to fuk… ![]()
@Kraťomír asi tak. Můj přítel má těch 18×5 a je to fajn ALE některé polohy fakt moc nejdou, musí se opatrně, někdy se stane že krvácím. Pochva má celkově nějakých 8cm. Když tam strčím prst, tak nahmatám čípek a prst fakt nemám jak saxana. Takže podle mě, máš to v hlavě, ne v kalhotách. Dokud si to neuvědomíš a nepřijmeš, tak stejně žádný vztah mít nebudeš, protože holky na zoufalce z přesvědčení nejsou zvědavé.