Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč? Já jsem třeba z těch, pro které je tato velikost naprosto ideál. O milimetr víc a bolí mě to…
Hledej tu správnou a nepřemýšlej nad velikostí ![]()
@Anonymní píše:
Proč? Já jsem třeba z těch, pro které je tato velikost naprosto ideál. O milimetr víc a bolí mě to…
Hledej tu správnou a nepřemýšlej nad velikostí
Za mě taky raději takový, než nějaký mega! S velkým jsou některé polohy nepřijatelné ![]()
To se dobře poslouchá. Dneska sem po dlouhý době přeměřil podle jednoho návodu a 14,5 na 4. Problém je, že mi třeba po jednom čísle už znova nestoupne, i když mě moje přítelkyně dost přitahuje a říká, že ji stačí.
@Josef47 píše:
To se dobře poslouchá. Dneska sem po dlouhý době přeměřil podle jednoho návodu a 14,5 na 4. Problém je, že mi třeba po jednom čísle už znova nestoupne, i když mě moje přítelkyně dost přitahuje a říká, že ji stačí.
asi tě nepřitahuje dost, ale jestli vám to oboum vyhovuje, tak je to fajn
Tak z mě rozhodně nezáleží, nebavíme-li se o extrémech.
Přítel byl můj první. Je docela obdařen, jelikož jsem nezažila nic jiného, brala jsem to jako normu. Je pravda, že mě nejen při prvním sexu napadlo, kam těch svých 23 cm chce proboha nacpat???!!!
Trvalo mi hooodně dlouho než jsem si zvykla. Sex jsem si užívala.
Když jsem oproti tomu poprvé viděla milence, napadlo mě co se s tímhle dá jako dělat?…
Nakonec - i když má milenec výbavu poloviční, sex je naprosto super. Až jsem se divila!! Hold to chce vymakanou techniku a nemá to chybu ![]()
(kvůli milenci pochopitelně anonym) E.
Kvůli spokojenosti s velikostí polovičního penisu palec nahoru, kvůli milenci hlavu dolů
. Samozřejmě z mého hlediska kluka s malým penisem…
Jaké máš asi svědomí, když podvádíš přítele? Je škoda, že většinou neplatí, že kdo s čím zachází, tím taky schází, většinou je raněný ten „nevinný“. Připadá ti to jako férové jednání, někoho podvádět? Pokud tedy oba neví, že to hraješ na obě strany. Mně to férové nepřipadá. Naopak, férové mi připadá, pokud někoho nemiluju, se s ním rozejít, chápat jeho/její pocity smutku anebo hněvu, na které má právo, zároveň však neobírám o štěstí ani tu dotyčnou, ani sebe!
@Anonymní píše:… teda takový život obecního kozla, to musí být něco
Pro vsechny, ktery maji mindraky kvuli velikosti 13-16. Taky jsem mel v puberte mindraky, ale s kazdym vztahem mindraky zmizeli.
Muj"klacek"ma podle miry vzruseni kolem 13.5-16 a prumer 4.5cm.
Mel jsem okolo 15ti sexualnich partnerek a vsechny jsem dokazal uspokojit.
Napriklad jsem mel vztah s kanadankou ktera mela predemnou okolo 30 chlapu a ta mi rekla ze mam nadhernej a uvnitr moc prijemnej klacek, ktery se casto nevidi..Byvala pritekyne francouzska mi rikala ze ho mam velkyho a to mela predemnou okolo 15 partneru.Je fakt ze mam trochu vetsi zalud, a to se ji prave libilo, ze ji to prej vyplnuje krasne uvnitr. Nedavno jsem mel vztah s ceskou ktera kdyz ho videla tak se zacla radovat, ze takovou kladu dlouho nevidela, ze pry kdyz je moc uzky tak neni ani citit. Jina ceska ji mela tak tesnou, ze rvala po cely vesnici. Kdyz sem obcas zaskocil za kamoskou ktera ma za sebou porod a jeji bejvalej byl nadsamec, tak i kdyz v ni trochu plavu tak si to nemohla vynachvalit. Nynejsi pritekyne je asiatka, a ta se udela jenom kdyz ji tru ptakem po prcine, tak ze na ni nepotrebuju ani 3cm…
Kdyz to shrnu, s pohledu byvalich partnerek, tak si myslim, ze na delce nezalezi, pokud neni pod 10cm, a hlavne zalezi na sirce, velikosti zaludu a celkovemu „vzhledu“ penisu a sexualni taktice. Navic odbornici tvrdi ze vagina ma delku okolo 9-10cm, i kdyz se muze vyperovat. Myslim, ze je dobry mit prumer alespon 4cm, spise nez delku 18 ale sirku jen 3cm.
Pokud není délka penisu nějak výrazně krátká (řekněme pod 13 cm), je pro požitek mnohem důležitější jeho šířka a celkový vzhled. Souhlasím s tvrzením, že já raději 14 cm s 4,5 cm šířkou, než třeba 18 cm s 3 cm šířkou.
Takové ty hubené dlouhé penisy jsou bléééé, penis by měl být hlavně cvalda ![]()
Trochu se rozepíši. Já mám 13,5/4,5 a byl jsem z toho zoufalej stejně jako Kraťomír, on to těžko někdo pochopí, kdo nebyl v situaci člověka, který chce být pro svou vyvolenou dokonalý a i kdyby se postavil na hlavu, tak nikdy nebude. Ano, některé se s ním kvůli tomu nerozejdou, ale stále to bude jen ten přinejlepším super kluk s malým pérem. Navíc já mám skoro 2 metry a kočky čekají jako samozřejmost, že ho mám velkýho. Klidně se se mnou o tom občas baví, jak řešily něčí velikost, protože nečekají, že já jsem taky „chudák“.
Děvčata se do mě často zamilovávala a ze začátku i já do nich, ale vždy jsem je nějak odmítl. I když to bylo někdy zdrcující. Měl jsem to štěstí, že jsem po letech narazil na takovou, která se nenechala odmítnout. Takže jsem zažil jaký to je mít sex. Bohužel jsem tu holku nikdy nemiloval. Totéž bylo s mou ženou, s kterou mám dokonce po letech dítě. Rozvedli jsme se. Teď mám milenku, které se nemůžu zbavit, opět ji nemiluju. Nechci jí ubližovat, ale je to jen o sexu a i ten si vyžaduje vždy ona.
Vždy jsem vystupoval mírně sebevědomě, jen jsem každé řekl, že jsem prostě málo obdařený, aby mě samozřejmě oponovaly a tvrdily, že je to v pohodě. Nikdy jsem to už pak s nimi znovu neřešil, abych nebyl za zakomplexovaného chudáka.
Naučil jsem se vydržet tak dlouho, jak potřebuje žena, aby byla vždy uspokojená první, někdy dosáhne orgasmu třeba i 3×. Sám ovšem cítím, že ta velikost není ideální, musím se stále snažit, aby tam byl co nejhlouběji, v některých polohách aby nevyklouzl. Některé samozřejmě ani nejdou, ale to je jedno. Prostě celou dobu jen řeším, aby to bylo pokud možno dostačující pro ženu. Pokud neudržím 100% erekci, tak je to konečná (po opakovaném milování to už není tak jednoduché). Pár cm mi prostě chybí k tomu, abych si to jen užíval. Nikdy jsem netoužil po extrému, ale cca 17-18cm je prostě ideální i z mé zkušenost (cítím sám, že alespoň 3 cm chybí) a když by to některou bolelo, tak bych byl něžnější a používat jinou polohu a ne do ní bušil jak neandrtálec a ta které by i to bylo málo by prostě nebyla pro mě.
Zjistil jsem, že jsem si vytvořil blok a jak ženský posuzují chlapa podle ptáka, tak já se nedokážu zamilovat, vždy si držím odstup a od začátku každou odmítám. Nechci být ten: „má ho malýho, ale jinak je fakt milej, pozornej, vtipnej a miluju ho, co mám dělat?“
Takže závěr pro ty co jsou na tom podobně: žít se s tím dá, ženu najít také, dokonce může být se sexem celkem spokojená. Ale díru do světa s ním prostě neuděláme ![]()
I já se podělím se svým penisovým příběhem…
Vždycky jsem měla kluky tak nějak akorát a velikost mi nikdy nepřipadala důležitá. Dokud jsem nebyla s ex, který ho měl extra malého. Já jsem si myslela, že na sex moc nejsem a tak mi to ani nebude vadit. Vlastně mě to s ním vůbec nebavilo a musela jsem se do toho nutit. Až se jednou stalo něco, za co se moc stydím, ale zároveň mi to otevřelo oči. V alkoholovém opojení a dlouhodobém odloučení jsem přespala u svého kamaráda. Byla jsem z toho psychicky dost na dně, protože se mi tohle chování příčí, ale ještě víc mě zmátlo, jak moc se mi to líbilo a zjištění jak lehce dokáži dosáhnout orgasmu
Ten muž byl naopak velmi vyvinutý a i když jsem vždy měla problémy s tím, že jsem byla uzší, tak byl ze začátku moc něžný… Bylo to tak krásné, že jsem ho potřebovala vidět zase a přála si, aby byli tito dva muži jedním. Zjistila jsem, že mám sex vlastně moc ráda a že pokud je dobrý, chtěla bych ho pořád
Už žádné předstírání orgasmu, vyklouzávání a pocit, kdy o něm téměř nevíte…
Co si mám představit pod pojmem extra malý? Alespoň přibližně. Takhle se tam může najít polovina mužské populace ![]()
Řekla bych asi tak okolo 10-12 cm, ale ještě příliš tenký se špatnou erekcí
ten druhý pán byl okolo 18cm a to bylo moc příjemné…
![]()
@Anonymní píše:
Trochu se rozepíši. Já mám 13,5/4,5 a byl jsem z toho zoufalej stejně jako Kraťomír, on to těžko někdo pochopí, kdo nebyl v situaci člověka, který chce být pro svou vyvolenou dokonalý a i kdyby se postavil na hlavu, tak nikdy nebude. Ano, některé se s ním kvůli tomu nerozejdou, ale stále to bude jen ten přinejlepším super kluk s malým pérem. Navíc já mám skoro 2 metry a kočky čekají jako samozřejmost, že ho mám velkýho. Klidně se se mnou o tom občas baví, jak řešily něčí velikost, protože nečekají, že já jsem taky „chudák“.
Děvčata se do mě často zamilovávala a ze začátku i já do nich, ale vždy jsem je nějak odmítl. I když to bylo někdy zdrcující. Měl jsem to štěstí, že jsem po letech narazil na takovou, která se nenechala odmítnout. Takže jsem zažil jaký to je mít sex. Bohužel jsem tu holku nikdy nemiloval. Totéž bylo s mou ženou, s kterou mám dokonce po letech dítě. Rozvedli jsme se. Teď mám milenku, které se nemůžu zbavit, opět ji nemiluju. Nechci jí ubližovat, ale je to jen o sexu a i ten si vyžaduje vždy ona.
Vždy jsem vystupoval mírně sebevědomě, jen jsem každé řekl, že jsem prostě málo obdařený, aby mě samozřejmě oponovaly a tvrdily, že je to v pohodě. Nikdy jsem to už pak s nimi znovu neřešil, abych nebyl za zakomplexovaného chudáka.
Naučil jsem se vydržet tak dlouho, jak potřebuje žena, aby byla vždy uspokojená první, někdy dosáhne orgasmu třeba i 3×. Sám ovšem cítím, že ta velikost není ideální, musím se stále snažit, aby tam byl co nejhlouběji, v některých polohách aby nevyklouzl. Některé samozřejmě ani nejdou, ale to je jedno. Prostě celou dobu jen řeším, aby to bylo pokud možno dostačující pro ženu. Pokud neudržím 100% erekci, tak je to konečná (po opakovaném milování to už není tak jednoduché). Pár cm mi prostě chybí k tomu, abych si to jen užíval. Nikdy jsem netoužil po extrému, ale cca 17-18cm je prostě ideální i z mé zkušenost (cítím sám, že alespoň 3 cm chybí) a když by to některou bolelo, tak bych byl něžnější a používat jinou polohu a ne do ní bušil jak neandrtálec a ta které by i to bylo málo by prostě nebyla pro mě.
Zjistil jsem, že jsem si vytvořil blok a jak ženský posuzují chlapa podle ptáka, tak já se nedokážu zamilovat, vždy si držím odstup a od začátku každou odmítám. Nechci být ten: „má ho malýho, ale jinak je fakt milej, pozornej, vtipnej a miluju ho, co mám dělat?“
Takže závěr pro ty co jsou na tom podobně: žít se s tím dá, ženu najít také, dokonce může být se sexem celkem spokojená. Ale díru do světa s ním prostě neuděláme
Jeden z mych sexualnich partneru mela pres dva metry a rozmery asi jako ty. Kdyz ho clovek videl naheho, tak penis vypadal opravdu maly, ovsem co on umel s jazykem bylo neco naprosto neskutecneho, takze nez doslo k zasunu, tak se mi oralne venoval tak, ze jsem byla treba 5 x hotova a soulozit potom uz byla takova tresnicka na dortu. Vetsinou jsme to pak delali v sede na na konicka, u tehle polohy se udelam vzdycky. Navic ja mam velka prsa a on se rad delal mezi ne, na to byla jeho velikost taky optimalni. Jeste on delal takovou specialitu, ze kdyz mne uspokojoval oralne, pritom dostal erekci a v okamziku meho orgasmu mi ho tam strcil a zacal prirazet, jen vymenil na klitorisu jazyk za prst a bylo to neco neskutecneho, orgasmus tim prodlouzil, ac jsem mela kolem 20 partneru, tak jiny tohle nedelal. ![]()
@Anonymní píše:
Pro vsechny, ktery maji mindraky kvuli velikosti 13-16. Taky jsem mel v puberte mindraky, ale s kazdym vztahem mindraky zmizeli.
Muj"klacek"ma podle miry vzruseni kolem 13.5-16 a prumer 4.5cm.
Mel jsem okolo 15ti sexualnich partnerek a vsechny jsem dokazal uspokojit.
Napriklad jsem mel vztah s kanadankou ktera mela predemnou okolo 30 chlapu a ta mi rekla ze mam nadhernej a uvnitr moc prijemnej klacek, ktery se casto nevidi..Byvala pritekyne francouzska mi rikala ze ho mam velkyho a to mela predemnou okolo 15 partneru.Je fakt ze mam trochu vetsi zalud, a to se ji prave libilo, ze ji to prej vyplnuje krasne uvnitr. Nedavno jsem mel vztah s ceskou ktera kdyz ho videla tak se zacla radovat, ze takovou kladu dlouho nevidela, ze pry kdyz je moc uzky tak neni ani citit. Jina ceska ji mela tak tesnou, ze rvala po cely vesnici. Kdyz sem obcas zaskocil za kamoskou ktera ma za sebou porod a jeji bejvalej byl nadsamec, tak i kdyz v ni trochu plavu tak si to nemohla vynachvalit. Nynejsi pritekyne je asiatka, a ta se udela jenom kdyz ji tru ptakem po prcine, tak ze na ni nepotrebuju ani 3cm…
Kdyz to shrnu, s pohledu byvalich partnerek, tak si myslim, ze na delce nezalezi, pokud neni pod 10cm, a hlavne zalezi na sirce, velikosti zaludu a celkovemu „vzhledu“ penisu a sexualni taktice. Navic odbornici tvrdi ze vagina ma delku okolo 9-10cm, i kdyz se muze vyperovat. Myslim, ze je dobry mit prumer alespon 4cm, spise nez delku 18 ale sirku jen 3cm.
no je fakt, ze muj partner ma co do delky bych rekla prumer, ale je sirsi a ma hodne velky zalud, takovou bambuli
a je fakt, ze kolikrat staci, aby mi zaludem drazdil klitoris a udela mne, ze ani nemusi zasouvat
. A vevnitr je citit vic nez daleko delsi penisy.
Ono taky docela zalezi na zahnuti, jeden byvaly mel erekci do oblouku nahoru a ac na delku nebyl nijak extra dlouhy spis kratsi, tak diky tomu zakriveni s nim byl sex uzasny.
Mne by spis zajimalo za jak dlouho +- po ejakulaci mate dalsi erekci? Mela jsem typka, ktery strikal jak kun, clovek ho pak chvili hladil a stal mu zase, nemel fakt problem to delat celou noc. Je fakt, ze po ejakulaci mu uplne neochabl, jen povadl. Uplne zive si pamatuju, ze jsme soulozili treba tri hodiny odpoledne, on za tu dobu trikrat ejakuloval a pak mne sel vyprovodit na zastavku, kde jsme se chvilku libali a jemu se zase postavil ![]()