Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
26.4.14 14:01

@Kraťomír :mavam: :mavam: :mavam: zrovna nedávno jsem si říkala co je asi u tebe nového ;) Po přečtení zjištuji, že nic, ale všechno má svůj čas a jednou určitě dozraješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.4.14 14:14

Ahojte dámy, no jo no, nic moc nového se mi v životě neděje - nejsem holt tak akční a tělesně schopný (na určitých partiích) jako vy… :D S tou soutěží vám ale Káťo nevím - já jsem takový smolař a ubožák, že bych i na soutěži mikropenisů skončil jako druhý… :mrgreen: A nevím, jestli je ta cena za první místo tak hodnotná, aby dokázala vynahradit tu ostudu a totální znemožnění sama sebe… :? A jinak jste Denisko milá, že mi přejete jenom dobré :*, ale všichni tu asi už dobře víme, že mně nepomůže už ani čas a nedozraji bohužel nikdy - tedy alespoň ne tak, abych si mohl začít vztah - leda že by mi konečně dorostl penis do přijatelné velikosti, což je třebas pro vás asi 18 cm, jestli se tedy nepletu… :potlesk: :mrgreen:

Tento pokus o vztah byl pro mne ale již definitivně tím posledním a teď už to opravdu vidím jenom na ten klášter - tedy alespoň pomyslný… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
26.4.14 15:23

@Kraťomír
:think:
no tak co s tebou…ach jo…no jak chces -když te laka klaster…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.4.14 15:24
@Kraťomír píše:
Ahojte dámy, no jo no, nic moc nového se mi v životě neděje - nejsem holt tak akční a tělesně schopný (na určitých partiích) jako vy… :D S tou soutěží vám ale Káťo nevím - já jsem takový smolař a ubožák, že bych i na soutěži mikropenisů skončil jako druhý… :mrgreen: A nevím, jestli je ta cena za první místo tak hodnotná, aby dokázala vynahradit tu ostudu a totální znemožnění sama sebe… :? A jinak jste Denisko milá, že mi přejete jenom dobré :*, ale všichni tu asi už dobře víme, že mně nepomůže už ani čas a nedozraji bohužel nikdy - tedy alespoň ne tak, abych si mohl začít vztah - leda že by mi konečně dorostl penis do přijatelné velikosti, což je třebas pro vás asi 18 cm, jestli se tedy nepletu… :potlesk: :mrgreen:Tento pokus o vztah byl pro mne ale již definitivně tím posledním a teď už to opravdu vidím jenom na ten klášter - tedy alespoň pomyslný… :andel:

Amen… :andel:

• Citovat
  • Upravit
9732
26.4.14 16:25

@káťa
Kdyby tam jel, tak by mu to možná otevřelo oči. Viděl, co je skutečně malý penis, příp. mikropenis. Slovo mikropenis Kráťa často používá, po soutěži by ho asi už nikdy nepoužil. Ono je rozdíl např. 13,5-14 cm (nebo tak nějak) vs. 5 cm (v erekci!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.4.14 16:33

Jj, viděla jsem odtamtud video. Ti muži tam prostě neměli téměř vůbec nic. Když ho chtěli ukázat, museli si ho doslova „lovit“ v kůži. A přesto to bylo všechno v legraci a pohodě.
Kráťa by tam mezi nimi byl NEJ. Muž s největším pinďourem, ale zároveň i největším mindrákem.

• Citovat
  • Upravit
687
26.4.14 19:41
@káťa píše:
Kráťa by tam mezi nimi byl NEJ. Muž s největším pinďourem, ale zároveň i největším mindrákem.

Ano, nebo jinak řečeno, mezi slepými jednooký králem…

Jednou jsem někde četl, že je velice smutné, když se člověk musí utěšovat tím, že jiní jsou na tom ještě hůř… Mnozí touží po tom být výjimeční, já toužím pouze po tom, jak být průměrný - asi tak na 17×4.5 centimetru… :idea: Ale jinak máte pravdu, to video jsem také viděl a mnozí na tom byli opravdu hůř než já - tedy u těch obézních to chápu, ti ho měli třeba i průměrný, pouze byl schován ve vrstvě tuku, ale u těch štíhlých to už bylo opravdu na pováženou - ovšem že to tam všichni brali tak v klídku a z legrace, to opravdu nechápu?! :think: Vždyť přece museli všichni dobře vědět, že budou až do smrti v samotě a nikdy si ani nezasouloží… :! To chce asi pořádnou duševní sílu, překonat se přes své postižení a radovat se z toho co je, byť je to daleko od svých životních cílů a snů… :?

Příspěvek upraven 27.04.14 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.4.14 09:41

@Kraťomír
a co psychologa?-uz jsi zkousel-treba by ti otevrel oci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.4.14 10:46

@Papia Ne ne, já totiž nikdy neměl potřebu se svěřovat a se svým životem se člověk musí srovnat sám, když už tedy k tomu nemá nikoho blízkého…

A psycholog mi ho už asi taky nenatáhne, že… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.4.14 10:48

@Kraťomír
no ale ty nepotrebujes vetsi penis-ale srovnat to v hlave…a v tom by ti pomoct mohl ;)
ale to je porad dokola-promin-uz me to neba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.4.14 11:01
@Papia píše:
@Kraťomír
no ale ty nepotrebujes vetsi penis-ale srovnat to v hlave…

Jo jo, jasně :D, jenom škoda, že většina holek není stejného názoru… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
27.4.14 11:11

Hele sorry, ale delas si srandu vid? :mrgreen: :mrgreen: Diskuzi jsem necetla, nejsem blazen.. :mrgreen: ale nasla jsem si kolik tedy je podle tebe „malo“…Takze 13-14 cm; 3,5 cm…Takze jeste jednou…Delas si srandu? Myslim, ze jsem mela celkem hodne chlapu v mem uzivacim si obdobi…A muzu te ujistit, ze si pamatuju snad jen tak max na 3, co meli podle me kolem 17 cm..Jinak vsichni ostatni meli evropsky prumer, tedy 13-15 cm..
Jako penis nedela cely sex sexem, jestli mi rozumis.. ;) Napriklad pro me jsou dost dulezity taky ruce a pusa partnera..Mozna i snad vice dulezity, nez penis.. :mrgreen: :lol:
Jo a ono taky jde i to zenskou, jakou ji ma..;) Napriklad i tech 17 cm, po kterych tak touzis, muze nektere i bolet…Takze se muzes uklidnit…I kdyz tobe to asi stejne moc neda, kdyz vidim, kolik je tady stranek.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.4.14 11:53

@Kraťomír
to je prave ta blbost-ale ty si stejne budes porad pokracovat v te stare pisnicce :nevim:
udelal jsi ze sebe mučedníka-tak si trp…tvoje volba

@willandraify
neztracej caj- to je marne-on uz si vybral…tady uz se snažilo zen a muzu…stejne Krata neuveri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.4.14 12:53

@willandraify Jo, to se sice hezky poslouchá, ale vy jste bohužel asi spíše světlá výjimka, protože většina holek se ke spokojenému vztahu prostě občas pomilovat potřebuje a požadují určitou velikost - vždyť jen stačí zalistovat pár stránek zpět a většina žen se všeobecně shoduje na číslech okolo 18×5 cm, takže na tom asi něco bude… ;) A ženy jako vy se hledají jen těžko, protože taková je tak jedna z tisíců a asexuální ženy to samé - a na čele to napsané nemají… :?

Ne, já už tady nechci začínat žádnou další rozsáhlou diskuzi, jenom jsem přišel říct jak to mezi námi nakonec dopadlo a co teď bude dál… :think: Ostatně už jsem to tu jednou psal - bez partnerky, bez milování a vlastně skoro i bez vztahu jsem to už vydržel bezmála 29 let, takže ten zbytek už taky nějak doklepu… :idea: Tohle byla už definitivně moje poslední možnost, jak zkusit zvrátit můj osud a třeba najít to svoje štěstí, splnit si můj největší životní sen a založit si rodinu a časem mít i děti - ale holt to nedopadlo a asi už ani nedopadne, protože už to mezi námi snad nadobro skončilo. Občas se tedy asi ještě setkáme, ale snad už pochopila, že už jen jako přátelé… :?

Ona má totiž na víc, než na nějakého malopéráka… 8)

A jinak se sem ještě občas podívám / doodpovím na případné reakce a pak už se sem asi nedostanu, ale k zastižení budu určitě až do konce svých dnů zde: http://malypenis.webnode.cz/diskuze/ a také případně zde: http://kratomir.webnode.cz

Mějte se tu fajn a užívejte si života, mně se tohoto daru nedostalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.4.14 06:20

Je to marný, je to marný, je to marný… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat