Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Jj, viděla jsem odtamtud video. Ti muži tam prostě neměli téměř vůbec nic. Když ho chtěli ukázat, museli si ho doslova „lovit“ v kůži. A přesto to bylo všechno v legraci a pohodě.
Kráťa by tam mezi nimi byl NEJ. Muž s největším pinďourem, ale zároveň i největším mindrákem.
tak tohle je vážně moc hezky napsáno
plně s tím souhlasím ![]()
@leliek píše:
Už jsi někdy střílel samopalem?ta vzduchovka je pohodlnější
Ano, občas si z nějakého zastřílím (je ale omezen pouze na jednotlivé rány) a s tou nepohodlností nemůžu moc souhlasit…
Váhově nepociťuji velký rozdíl (snad mi přijde i lehčí, ale ze vzduchovky už jsem dlouho nestřílel) a ani v obsluze či ovladatelnosti nevidím problém - stačí napáskovat, zasunout (želbohu pouze zásobník
), natáhnout a je to
, zatímco vzduchovka se musí po každém výstřelu složitě lámat, cpát tam diabolky a výsledek z toho všeho veškerý žádný - na 20 metrů už pomalu neprostřelí ani ten papír…
Příměr k malému penisu je tedy asi zcela na místě - mnoho snahy, námahy a tréningu a výsledek pak stejně není ani cítit… ![]()
@Anonymní Vidíte to, to je tou šířkou
, kterou já mám ale také mizernou, takže jsem k ničemu jak v délce, tak i v šířce…
A nebojte, já myslím, že i těch 20 cm (po kterých ale já netoužím / mně by stačilo i jen těch 17 cm) by se nakonec vešlo a jak by to bylo panečku příjemné…
Ale jinak díky že to píšete otevřeně a upřímně a ohledně těch 3.5 cm na šířku mi dáváte za pravdu - tleskám za férový přístup… ![]()
@Kraťomír
Opravdu jste skromný, Kráťo. Stačilo by vám jen 17 cm, co by za to drtivá většina mužů dala. Když žena po styku krvácí, nikdy se praktika nestane příjemnou, navíc hrozí skutečnost, že se vytvoří blok a k sexu se začně vytvářet odpor. Existují penisy šířky 30 mm, vy však máte o 0,5 cm širší, navíc 35mm pyj na šířku je veskrze průměrným, stejně tak jako vaše šířka. Pokud aktivujeme neuronální spoje v hippocampu, zjistíme, že toto jsem vám říkal už mnohokrát. Rád bych vás zavedl do místnosti, kde bude např. 10 mužů s mikropenisem (10 mužů s mikropenisem je třeba obsaženo v souboru 2 000 mužů), a řekl, že 14cm penis je malý, přímo mikropenis, takový chlap je úplný eunuch. A pak bych vás tam nechal, řekněme na pěknou hodinku. Nemyslete si, že muži s mikropenisem jsou nějací chcípáci, možná by se vám po této zkušenosti v hlavě (nebo i v jiném otvoru / jiných otvorech) rozsvítilo. ![]()
@Kraťomír
Vidíš, tak já mám zase raději vzduchovku. I přes to, že ji musím nabíjet po každé ráně. Nemá takovou údernost, což mi víc vyhovuje. No, každému vyhovuje něco jiného a tak je to i v sexu!
17 cm, to už je dost. Tedy pro mne a opravdu vím o čem mluvím ![]()
Raději méně, když si to chci užít na různé polohy.
@Doctus Zajímavý návrh, ale mě na S/M hrátky tohoto druhu opravdu moc neužije, takže vás v tom opět nechám samotného…
Ale teď zas chvilku vážně - když je podle vás šířka penisu okolo 3.5 cm normální průměr a tedy zcela běžnou, jak je pak možné, že na takovém penisu nedrží normální běžný prezervativ?
Vždyť by to pro mne bylo jako pláštěnka… ![]()
@leliek Tak to je asi vážně věc názoru - jenom je ale škoda, že takových žen na světe není více - asi bych pak neměl co řešit…
Obávám se ale, že jedna věc je názor na internetu a druhá pak praxe, takže kdybych vás měl uspokojit v reálu, možná by vám to také nestačilo… ![]()
@Kraťomír
Páni, máš ruce a pusu. Ten sex není jen o zásunu. A kolik jsi měl žen? Dvě? Hm, tak si prostě najdeš třetí a ta bude ta pravá. Když se v tom budeš pořád utápět, dělat ze sebe chudáčka, tak to NIKDY nebude v pohodě.
@Kraťomír
Co považujete za běžný prezervativ? Rozměr 60 mm není běžný, podívejte se spíše po 51mm až 54mm (tedy pro obvod 10,2 cm až 10,8 cm).
@Doctus Běžný je ten, který je všude běžně k dostání, tedy asi 54 - 56 mm… ![]()
@Kraťomír
K dostání je v současné době cokoliv, takže se nevymlouvejte. Dokonce i 48mm kondomy. Kdo hledá (příčinu), najde ji.
@leliek
Prý se styku úspěšně vyhýbal (byť partnerka chtěla).
http://www.primeros.cz/…os-classic-9
http://www.primeros.cz/…primeros-xxl
Všimněme si, prosím, že nominální šířka u XXL je 54 mm, u běžného 52 mm.
@Doctus Ano, k dostání je sice cokoliv, ale objednávat si třeba přes internet extra malé kondomy, aby každý věděl, že zrovna já jsem ten malopérák, to mi nepřijde zrovna důstojné - a o stejném nákupu či objednávce v kamenném obchodě už ani nemluvě…
A ohledně označení XXL u 54 mm prezervativu, no to mi tedy přijde už opravdu trochu jako úlet?! ![]()
A jinak milování jsem se nevyhýbal - jenom by to prostě nešlo - mám soudnost… ![]()
@Kraťomír
Tak si kupte ten XXL kondom, který by měl na vaši šířku pasovat. A budete vypadat jako hřebec. ![]()
@Kraťomír „by to nešlo“…to nemůžeš vědět, dokud to nezkusíš. Pořád jsou to jen doměnky, a ty slaboch a strašpytel. Radši se schováš za nějaký domělý komplex, nějakou chybu, než aby ses snažil mít s někým vztah..ono je to těžké, ale stojí to za to.
@Kraťomír
Nevím, jestli jsi mi odpověděl, ale kolik partnerek jsi měl a kolik ti řeklo, že „ho“ máš malého? Teda, jestli chceš odpovědět.
Tak já přidám svojí zkušenost, i když moc těch zkušeností nemám, resp. mám, ale ne s hodně muži
Můj první sex. partner měl penis dlouhý 14 cm a na průměr asi 3-3,5 cm, což mi nevyhovovalo, protože jsem ho moc necítila tím jak byl úzký, naopak například při poloze zezadu mě to bylo hodně nepříjemné, spíš bolestivé, když dorážel na maximum, zřejmě tím, jak narážel na čípek. Na druhou stranu byl super na anál 
Krásně ho cítím vevnitř, že mě vyplňuje a jelikož mi nenaráží na čípek, tak si mě může tvrdě brát zezadu a užíváme si to oba
Nicméně je pravda, že některé akrobatické polohy jsou problémem, ale to mi až tak nevadí, horší je to s análem, tam trvá dlouho než se mi roztáhle prdka, aby to nebolelo 

Druhý partner byl na tom poměrově jinak, měl (vlastně má) ho kratšího, cca 12 cm, ale je o dost širší, možná tak 4,5-5 cm, což je pro mě akorát
Takže já si osobně nedovedu představit, že bych někdy v budoucnu narazila na nějaké 20 cm péro, to bych asi utekla než by k něčemu došlo