Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
13.5.14 20:36
@Kraťomír píše:
@grepfruit Přesně tak - bohužel pro mne… :?

Jenomže Kraťomíre, drtivá většina žen si vybírá chlapa z mnoha hledisek. Jen podle velikosti penisu by to nešlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
13.5.14 20:45
@Heinich píše:
Jenomže Kraťomíre, drtivá většina žen si vybírá chlapa z mnoha hledisek. Jen podle velikosti penisu by to nešlo..

No jen podle penisu ne, ale některý ženský pár let po svatbě naříkaj - jak jsem si jen mohla vybrat takovýho čuráka. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.5.14 20:53
@Virginian píše:
No jen podle penisu ne, ale některý ženský pár let po svatbě naříkaj - jak jsem si jen mohla vybrat takovýho čuráka. :mrgreen:

Tak teď jsi mne totálně rozsekal… :mrgreen: :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
9734
13.5.14 21:11

@Kraťomír
Kraťomíre, je hezké, že dáváte uživatelce @grepfruit za pravdu. Ono taky se skutečným mikropenisem (erigovaná délka pod 7 cm, resp. 7,5 cm; někdy se to přirovnává k malíčku na ruce) to nemají muži lehké, naštěstí jich mnoho není (1 z 200). To, co nám (a nejen zde) předvádíte, je čisté rouhání. Nevážíte si zdraví. Podívejte se do jiných častí diskuse na emiminu. Když potom čtu, že má někdo melanom s hloubkou invaze 4 mm a ptá se, jak to vypadá, co mu mám říci? Že se pravděpodobně nedožije r. 2017? Jsou diagnózy, které vás usmrtí do 1 roku (glioblastoma multiforme = astrocytom grade IV., adenokarcinom slinivky břišní, adenokarcinom žlučníku a žlučovodů). Tam nepomůže ani Aqua vitae. Tak se prosím hluboce zamyslete. Pacienti s výše uvedenými (a nejen těmi) dg. by si to s vámi vyměnili raz dva. Nejvyšší hodnotou v životě člověka je zdraví, což máte (tedy až na zdraví duševní). Važte si toho a užívejte si života. Délka vašeho nástroje lásky není překážkou, už ani výmluva na kondomy není opodstatněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.5.14 12:50
@Anonymní píše:
Kdyby se mnou byla má skutečná láska a opravdu mě milovala a chtěla mě proto jaký jsem, tak..
tak by žádného milence nepotřebovala ty cvoku. Vzpamatuj se. Děláš si ty svoje komplexy sám, o nic jiného nejde.

To se tak krásně poslouchá - zní to jako z pohádky :*, ale v životě to tak bohužel vždycky nechodí, však to tu všichni dobře víme - ženy potřebují své… :?

@Doctus Prosím vás, to jsou příměry jak nevím co - je to jako když řeknete třeba svobodné matce (ze střední třídy, jejíž přítel např. nešťastně zesnul), nač si vůbec stěžuje, protože v Africe jsou na tom lidé ještě nesrovnatelně hůře a ona si tedy vlastně ani nemá proč stěžovat a může být ještě ráda, že má práci a jen jedno dítě… :! Co tím chci říct? Že je na tom vždycky někdo ještě hůř, ale brát to jako útěchu, to mi přijde opravdu trochu mimo mísu… :roll: Na tom, že zdraví je v životě to nejdůležitější, na tom se tu shodneme asi všichni (a mnohdy je pro člověka důležitější zdraví lidí jemu blízkých, než jeho samotného - dobře to znám), ale jak to chcete srovnávat s nemožností vztahu a založení rodiny? Je to prostě jiný druh trápení - asi ne tak závažný, protože žít se dá i o samotě, ale přesto to není nic zanedbatelného… To prostě zdravý a normálně rostlý člověk nepochopí, jak kruté to je, když víte, že nikdy nemůžete mít rodinu, děti a nikdy žádnou holku nemůžete uspokojit, takže si ani jen tak nezávazně nezasouložíte, když už to tedy přeženu… :oops: Přál bych vám být alespoň chvilku na mém místě a poznat a zažít mé pocity… ;)

@prostě chlap To se také pěkně poslouchá a asi je na tom i dost pravdy, ale je se člověk může chovat jako chlap, když to vlastně ani chlap není? Těžko se můžu cítit sebevědomě a jako frajer a největší borec sbalit nějakou holku, když by mě pak z té postele vykopala, jakmile by to mé nic spatřila… Ale jinak v životě určitě ufňukánek nejsem a chovám se myslím jako chlap, ovšem bez normálně velkého penisu je to málo platné… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 12:55

@Kraťomír víš to jedině tak ty. Resp. domýšlíš si to a hážeš všechny do jednoho pytle. Už mě fakt štve jak žádným zkušenostem nevěříš. Popravdě je to dost ponižující.
A kdyby ses opravdu choval v životě jako chlap, tak tady nebrečíš a nevykládáš bludy které považuješ za jedninou pravdu, ale jako chlap se opravdu chováš. Tj. povzneseš se nad to, že nejsi na horní hranici průměru (tuším že je to 17cm..víc má jen 2% mužů) a zapracuješ na jiných kvalitách.

• Citovat
  • Upravit
687
14.5.14 13:05

@Anonymní Jenže pracovat na „jiných kvalitách“ když má muž malý penis, to je jako stavět honosný palác v bažině a bez základů - na pohled to může být krásná drahá stavba která dala strašně moc práce, ale jakmile se nastěhuješ, tak se sama zbortí… :| Úplně to vidím - vzít dívku luxusním autem do drahé restaurace, skvěle povečeřet a dobře se pobavit, poté s ní po případném pozvání přijet domů, zajít do ložnice, hupnout na to a…

A konec… :! Žádné „jiné kvality“ tady prostě nepomohou… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.5.14 13:15
@Kraťomír píše: @Anonymní Jenže pracovat na „jiných kvalitách“ když má muž malý penis, to je jako stavět honosný palác v bažině a bez základů - na pohled to může být krásná drahá stavba která dala strašně moc práce, ale jakmile se nastěhuješ, tak se sama zbortí… :| Úplně to vidím - vzít dívku luxusním autem do drahé restaurace, skvěle povečeřet a dobře se pobavit, poté s ní po případném pozvání přijet domů, zajít do ložnice, hupnout na to a…A konec… :! Žádné „jiné kvality“ tady prostě nepomohou… :?

hele já myslím, že zase tak malého pinďu nemáš jsou i menší :nevim: ty jen nemáš asi žádné sebevědomí, pořád se jen lituješ, ale nezkusíš se vrhnout do toho po hlavě :) ty by jsi potřeboval, aby na tebe ženská skočila, ani bys nemrknul :mrgreen: a jak už tu bylo psáno gigant penis, taky není žádný med :D tady nebude chyba v pinďourovi, ale v hlavně :zed:

Příspěvek upraven 14.05.14 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
14.5.14 13:16

@Kraťomír
ty jsi faaaak magor, jako ty si myslíš, že my ženy jsme totální krávy :?: :roll: :cert: přesně takhle tady o nás píšeš, takže to jako se s někým seznámím, řeknu ahoj, ukaž jaký máš péro, jestli se mi hodíš nebo ne :mrgreen:?

nám jde o úplně něco jiného, ale jak koukám nemá cenu ti to tady vnucovat, máš svojí pravdu a víš všechno líp :poblion:

už jen jak jsem ti psala s asexuálama, ty si podáš inzerát, že scháníš asexuálku a popisuješ tam svůj penis :zed: tu to opravdu ale opravdu nezajímá, pokud bys to myslel vážně, najdeš na netu nějakou jejich skupinu a zajdeš mezi ně a normálně se seznámíš a péro nebudeš řešit :palec:

takže to schrnu, buď si tady z lidí jen děláš dobrej den, což je dost smutný, nebo jsi magor, co všude vidí jen toho svého pinďoura a nic jiného, je mi tě vážně líto a nééé kůli tvé velikosti, ta je úplně normální, narozdíl od tebe :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 13:16

@Kraťomír ne, to není žádné stavění. to je nutnost. Já taky hledám u muže spoustu kvalit, a díky nim jiné věci přehlédnu, nepřikládám jim takovou důležitost.
A absolutně to není o drahých restauracích a luxusních autech, ty kvality jsem myslela naprosto jiného směru.
Ne, tobě nepomůže nic. Ale můžeš si za to sám. Ne příroda, ale ty sám.

• Citovat
  • Upravit
687
14.5.14 14:41
@Bobulenk píše:
ty by jsi potřeboval, aby na tebe ženská skočila, ani bys nemrknul :mrgreen:

Hehe :D, tak to né :andel:, to já bych se ubránil… :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.5.14 15:40

@Kraťomír proč by ses bránil :mrgreen: potřebuješ zasunout a uvidíš, že to půjde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.5.14 15:52

@Kraťomír Dokonale si pobavil mě i přítele. :potlesk: Musím uznat, že takhle jsem se dlouho nenasmála. To je debata jak s malým děckem. Když ti dá někdo za pravdu je to špatně. Když se ti snaží ten nesmysl co sis vysnil vyvrátit tak je to taky špatně. Tak co vlastně chceš? Jen se nemůžu dopátrat toho kolik ti je let. Neskutečně mě to zajímá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.5.14 15:55

@white_black Když mi dá někdo za pravdu, tak to určitě není špatně, protože já mám pravdu… :D A jinak je mi 28 let, pokud na tom snad záleží… :)

@Bobulenk píše:
@Kraťomír proč by ses bránil :mrgreen: potřebuješ zasunout a uvidíš, že to půjde :P

To je pravda, asi to už vážně dost potřebuju - ale bohužel to nikdy nepoznám… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 15:58

@Kraťomír nepoznáš, protože nechceš. Nic jiného v tom není. Jen se lituješ a vsugerováváš si jaká jsi chudinka. Nestojíš za nic fakt.
Jo, 28..mi přišlo že tak 18, psychicky. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí