Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
13.5.14 06:16
@Kraťomír píše:
@káťa Tak třeba sbírám různorodé názory (které mi bohužel převážně dávají za pravdu) a snažím se o této problematice dozvědět co nejvíce či případně po sobě nějaké relevantní informace i zanechat, protože to je asi tak všechno, co po mně v životě zůstane… :idea:

Ježíši, co je to za ptákovinu??? No, jestli je skutečně tvým hlavním zájmem ten tvůj tragéd a tvým životním cílem je zanechat tu po sobě „relevantní informace o nicotnosti mylých pér“, tak věz že tvůj mindrák je naprosto oprávněný a žádná normální ženská by si o tebe ani neopřela kolo. A žádná diskuse na tom nemůže nic změnit a je naprosto zbytečné, abys to tu pořád dokola plevelil.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.5.14 06:39
@Bobulenk píše: :D :D

Po dlouhe době jsem se v teto diskusi taky zasmala :lol:

Jinak opakuji své oblíbené: je to marný, je to marný, je to marný… :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
13.5.14 06:42

@Kraťomír 13,5 centimetrů a ty tu furt jen skuhráš??? Tobě pomůže už jen psycholog bo dokonce psychiart..

• Citovat
  • Upravit
687
13.5.14 10:37

@sissi79 Tak co s tím jiného můžu dělat, když na milování to nestačí… :?:

@cicmud Asexuálku bych chtěl, ale kolik už jsem si podával inzerátů, že kluk s mikropenisem hledá holku, která z nějakého důvodu nechce a nebo nemůže mít sex a všechno to bylo bez odpovědi… A na čele to žádná napsané nemá… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.5.14 10:49
@Kraťomír píše:
@sissi79 Tak co s tím jiného můžu dělat, když na milování to nestačí… :?:@cicmud Asexuálku bych chtěl, ale kolik už jsem si podával inzerátů, že kluk s mikropenisem hledá holku, která z nějakého důvodu nechce a nebo nemůže mít sex a všechno to bylo bez odpovědi… A na čele to žádná napsané nemá… :?

vis co Kratomire, nejdriv zkus zasunout a potom tu napis, ze to s mikroblablabla proste neslo!

Ale doprdle tady je 400 stranek neustaleho mleti o hvne furt dokola, ze by se ti vysmala, ze si mrzak a podobne perly.

Mrzak skutecne jsi - dusevni, mel by ses urychlene objednat na psychoterapii
a dobrovolne panictvi si vybral ty sam a dobre ti tak!

Predstava, ze nekde behaji tvoje dusevni zmenseniny je dost strasna :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
687
13.5.14 10:52

@Hanka1 To nemusím ani zkoušet, mám nějakou soudnost vím na co stačím… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.5.14 10:58
@Kraťomír píše:
@Hanka1 To nemusím ani zkoušet, mám nějakou soudnost vím na co stačím… :idea:

a jsme zase tady
JE TO MARNÝ
JE TO MARNÝ
JE TO MARNÝ

pokud jsi schopen erekce a mas ji, tak to muzes zkusit i s 5 cm, coz je skutecne mikropenis
osobne si myslim, ze sis to vsugeroval do palice tak, ze ti ani nestoji, takze to fakt se nema cenu o nic pokouset.
Zij si ve svem dobrovolnem panictvi a zaloz treba Kratomirovu nadaci na pomoc podobne postizenym :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.14 11:00

@Kraťomír stačíš akorát na kecy. Na skutek ne. bohužel pro tebe. Je to marný. Ale můžeš si za to sám. Ani litovat tě nejde.. :nevim: vzdáváš to bez boje, bez pokusu..tvoje chyba. Litovat se vzdávat vše předem umí každej. Každej ubožák. Nic jiného nejsi, ale jen proto, že se do té role pasuješ.

• Citovat
  • Upravit
13.5.14 11:19

Kraťomír

Kráťo ty jsi takový ghost podobných diskuzí. Víš co já ti povím to co chceš slyšet. :zed:
ANO jsi pěkně nahranej…žádná ženská o tebe ani nezavadí, jelikož jsi nedostatečně narostl. Jsi odouzen až do konce svého života být sám a utápět se ve své hlavičče, kde jsi vytvořil neexistující problém.
Nebo můžeš třeba začít vydělávat mračna peněz a ukázat všem ženám a dívkám jakej jsi frajer.
Mimochodem znám chlapa s podobným rozměrem(to víš klucí si taky řeknou leccos) a ten měl za svůj život několik stovek žen - sice takovýhle chování mi přijde divný a osobně to považují více než za hrdinství, tak za slabot :cert: - tak věz, že některé a není jich málo se k němu vracejí…a to právě kvůli sexu - zřejmě se jim to líbí…takže.
Tvá Máňa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.5.14 14:01

@Hanka1 Hehe :D, no to je docela dobrý nápad s tou nadací :potlesk:, a třeba by se tam pak sbíhaly i ženy s nějakou poruchou či úchylkou, kterým by malý penis stačil a tím pádem by to opravdu mohlo lidem pomoci ke štěstí a oboustranné spokojenosti… :dance: To tedy ale opravdu není špatný nápad a určitě to zkusím zvážit. 8)

A jinak máte částečně pravdu - s erekcí na tom už opravdu nejsem moc slavně a občas dokonce i hodně neslavně :), ale jednou jsem pár dní zkoušel cvičení na prodloužení penisu (natahování) a i když to bylo dosti bolestivé, erekci mi to krátkodobě zlepšilo a to na poměrně silnou, takže to by možná i nějak šlo, kdyby to bylo s opravdovou láskou a nevysmála se mi… ;)

@prostě chlap Díky, to jste mi opravdu řekl novinu… :D Ale jinak s tím vyděláváním hodně peněz, co to s tím má společného? Já vydělávám asi jako průměrná česká domácnost s dobrou prací a mám tak nějak všechno co chci, takže to s tím asi až tak úplně nesouvisí… :! Leda že máte na mysli, abych si tu „lásku“ kupoval a teď nejspíš nemyslíte někde u cesty, ale např. v „lepší společnosti“, že? :roll: Já v tom ale nevidím moc rozdíl a že by se mnou nějaká (a třeba i slušná) holka byla jenom „z lásky“ k penězům a na sex by si časem našla nějakého pořádného hřebce s velkým, tak po tom tedy opravdu moc netoužím… :?

Pravdou ale je, že kdyby se mnou byla má skutečná láska a opravdu mě milovala a chtěla mě proto jaký jsem, tak bych jí toho milence nevyčítal, protože každá holka asi potřebuje své, ale mít vedle sebe jen falešnou placenou slečnu na ukazování, která by se mnou spala za nové auto a občas pár hadrů, tak to vážně ne - na tohle já opravdu nejsem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 14:04

Kdyby se mnou byla má skutečná láska a opravdu mě milovala a chtěla mě proto jaký jsem, tak..
tak by žádného milence nepotřebovala ty cvoku. Vzpamatuj se. Děláš si ty svoje komplexy sám, o nic jiného nejde.

• Citovat
  • Upravit
13.5.14 14:24

:)

Kráťo kdyby jsi nebyl, tak přesvědčivý a vlastně i částečně srandovní, tak bych tě asi poslal do háje.
Chceš trošku povzbudit :) jsem se včera díval na nějaký péčko na netu a musím teda říct, že oproti tomu opálenýmu klukovi mám fakt malý nádobíčko. Takže určitě když narazím na tu hééérečku co tam hrála(mimochodem celkem hezká) a překousl bych její profesi, tak určitě nebudu největší jakého kdy měla. :)

Ne zpátky na zem…zajdi si k psychologovi, nebo třeba se pokus zapracovat na jedný věci.
A to je zbavování se strachů…a vůbec pokud neuděláš něco se svojí hlavou, tak jsi vážně v hajzlu. Já vím, že nejvíc ze všeho potřebuješ slyšet, že jsi bourák, že je všechno OK. Potom kňouráš a to proto aby tě zase někdo utěšoval.
Hlavu vzhůru a začni se chovat jako chlap…s takovouhle ukňouranou holkou jako jsi ty by pořádná ženská nechtěla nic mít. A to i kdyby jsi měl ptáka jako poník, svaly jako Arnold, charisma jako Conerry a prachů jako Gates. Ženy chtějí především chlapa a ne fňuknu.
Dokud se nebudeš chovat jako chlap zapomeň na ženský :cert:
Pak teprve řeš nějaký ptáky a další věci…

Neštvi mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
13.5.14 20:07

Za mě asi takhle - s malým kašpárkem se nedá hrát velké divadlo, takže asi tak :oops:

• Citovat
  • Upravit
687
13.5.14 20:17

@grepfruit Přesně tak - bohužel pro mne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
13.5.14 20:22

..tak a můžem začít od začátku..to je fakt marný.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie