Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bobulenk píše:
nemyslíš, že s tebe s takovou bude panic do důchodu?
No právě že jo (však to tu celou dobu píšu), a nejen do důchodu - až do smrti… ![]()
A jinak ne, s nikým ze známých jsem se o tom nebavil, protože všichni mají velké penisy a těžko se o tom před někým mluví - umíte si to vůbec představit, tu ostudu a to všechno kolem? ![]()
@Kraťomír nooo opravdu strašná ostuda
jako 13,5cm ti příjde malinko? tak v tom případě je to minimálně na psychouše
stejně nechceš slyšet pravdu, takže to je marné. Neřeknu, kdyby už byl nějaký sex a ta dotyčná by nebyla spokojená, ale nic nevyzkoušet a pořád naříkat
komu není rady, tomu není ani pomoci.
@Kraťomír Ty to nevidíš jak se jenom zesměšnuješ?? Pokud máš pocit, že nedokážeš sexuálně žít u jsi nula tak si tak žij, ale už o tom prosím tě nepiš. Jsi nemocný a potřebuješ pomoct a v tom ti emimino opravdu nepomůže. Nechci tě tím urazit chci ti jenom říct, aby jsi se nad sebou zamyslel a pokusil se s tím něco udělat, protože nikdy není pozdě na to si ten život změnit a udělat si ho lepší. Hodně štěstí ![]()
@Bobulenk píše:
@Kraťomírjako 13,5cm ti příjde malinko?
Ano, vám snad ne?
Skutečný penis dle mého vypadá (a měří) trochu jinak… ![]()
@Denisa76 To je pravda, takže to tu už ukončím, stejně tak jako můj poslední pokus o vztah a životní lásku, protože se tím opravdu nic nezmění… Tak či tak budu až do smrti sám, takže vlastně ani nevím, proč o tom pořád psát - asi to byla jen jakási úleva či co - prostě člověk to občas potřebuje dostat ven…
Všem zde tedy díky a přeji šťastný a spokojený život všem dobrým lidem, ahoj.
@Kraťomír píše:
Ano, vám snad ne?Skutečný penis dle mého vypadá (a měří) trochu jinak…
![]()
@Denisa76 To je pravda, takže to tu už ukončím, stejně tak jako můj poslední pokus o vztah a životní lásku, protože se tím opravdu nic nezmění… Tak či tak budu až do smrti sám, takže vlastně ani nevím, proč o tom pořád psát - asi to byla jen jakási úleva či co - prostě člověk to občas potřebuje dostat ven…
Všem zde tedy díky a přeji šťastný a spokojený život všem dobrým lidem, ahoj.
Jsou i menší a chlapi žijou plnohodnotný život
v tom problém nevidím ![]()
… Tak či tak budu až do smrti sám, takže vlastně ani nevím, proč o tom pořád psát - asi to byla jen jakási úleva či co - prostě člověk to občas potřebuje dostat ven…Všem zde tedy díky a přeji šťastný a spokojený život všem dobrým lidem, ahoj.
diky bohu diky bohu diky bohu ![]()
@Kraťomír promiň, ale 17 ti přijde jako minimální rozměr se kterým lze mít sex? Upozorňuju tě že velmi velmi dobrý sex lze mít s 15cm (18 už je fakt hodně, už to i bolí, člověk musí dávat pozor). Myslíš že pouhých 1,5cm dělí perfektního milence od ubožáka, který si myslí že nemá ani smysl se zkoušet? Jsi nahlavu nebo co? Očividně jo.
Zaplaťpánbu že je pryč. A teď když už sem nechodí si můžeme říct otevřeně, že s takovým mikropenisem fakt neměl šanci. Ale pššt, ať se nevrátí.
@kalamitaa píše:
Zaplaťpánbu že je pryč. A teď když už sem nechodí si můžeme říct otevřeně, že s takovým mikropenisem fakt neměl šanci. Ale pššt, ať se nevrátí.
chachaaa viď ![]()
@Anonymní píše:
Je podle vás 15 cm málo?
ne. Je to standard, akorát. Bez problémů.
@Anonymní píše:
Je podle vás 15 cm málo?
jak pro koho
někdo má rád jednochnapky a někdo si sex bez velkých prsou nedovede ani představit ![]()
Já jsem spokojená, chlap je vysoký, má ho velkého, stojí mu jak mladíkovi, přítel má 42 roků.
Taky jsem spala s klukem, protože ho měl malýho, a přesto jsem byla uspokojená a bylo to krásné a proč? Protože jsem ho milovala a milovala bych ho i kdyby ho neměl. Přijde mi že muž, co to tu pořád řeší si jen užívá, že se mu všichni snaží jeho problém vymluvit.