Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.5.14 21:53

Taky jsem spala s klukem, protože ho měl malýho, a přesto jsem byla uspokojená a bylo to krásné a proč? Protože jsem ho milovala a milovala bych ho i kdyby ho neměl. Přijde mi že muž, co to tu pořád řeší si jen užívá, že se mu všichni snaží jeho problém vymluvit.

• Citovat
  • Upravit
687
15.5.14 00:15
@Bobulenk píše:
nemyslíš, že s tebe s takovou bude panic do důchodu? :D

No právě že jo (však to tu celou dobu píšu), a nejen do důchodu - až do smrti… :?

A jinak ne, s nikým ze známých jsem se o tom nebavil, protože všichni mají velké penisy a těžko se o tom před někým mluví - umíte si to vůbec představit, tu ostudu a to všechno kolem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
15.5.14 07:00

@Kraťomír nooo opravdu strašná ostuda :D jako 13,5cm ti příjde malinko? tak v tom případě je to minimálně na psychouše :nevim: stejně nechceš slyšet pravdu, takže to je marné. Neřeknu, kdyby už byl nějaký sex a ta dotyčná by nebyla spokojená, ale nic nevyzkoušet a pořád naříkat :zed: komu není rady, tomu není ani pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.5.14 08:17

@Kraťomír Ty to nevidíš jak se jenom zesměšnuješ?? Pokud máš pocit, že nedokážeš sexuálně žít u jsi nula tak si tak žij, ale už o tom prosím tě nepiš. Jsi nemocný a potřebuješ pomoct a v tom ti emimino opravdu nepomůže. Nechci tě tím urazit chci ti jenom říct, aby jsi se nad sebou zamyslel a pokusil se s tím něco udělat, protože nikdy není pozdě na to si ten život změnit a udělat si ho lepší. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
15.5.14 11:15
@Bobulenk píše:
@Kraťomír :D jako 13,5cm ti příjde malinko?

Ano, vám snad ne? :think: Skutečný penis dle mého vypadá (a měří) trochu jinak… :oops:

@Denisa76 To je pravda, takže to tu už ukončím, stejně tak jako můj poslední pokus o vztah a životní lásku, protože se tím opravdu nic nezmění… Tak či tak budu až do smrti sám, takže vlastně ani nevím, proč o tom pořád psát - asi to byla jen jakási úleva či co - prostě člověk to občas potřebuje dostat ven…

Všem zde tedy díky a přeji šťastný a spokojený život všem dobrým lidem, ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
15.5.14 12:20
@Kraťomír píše:
Ano, vám snad ne? :think: Skutečný penis dle mého vypadá (a měří) trochu jinak… :oops:

@Denisa76 To je pravda, takže to tu už ukončím, stejně tak jako můj poslední pokus o vztah a životní lásku, protože se tím opravdu nic nezmění… Tak či tak budu až do smrti sám, takže vlastně ani nevím, proč o tom pořád psát - asi to byla jen jakási úleva či co - prostě člověk to občas potřebuje dostat ven…

Všem zde tedy díky a přeji šťastný a spokojený život všem dobrým lidem, ahoj.

Jsou i menší a chlapi žijou plnohodnotný život :nevim: v tom problém nevidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.5.14 12:52
… Tak či tak budu až do smrti sám, takže vlastně ani nevím, proč o tom pořád psát - asi to byla jen jakási úleva či co - prostě člověk to občas potřebuje dostat ven…Všem zde tedy díky a přeji šťastný a spokojený život všem dobrým lidem, ahoj.

diky bohu diky bohu diky bohu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 14:57

@Kraťomír promiň, ale 17 ti přijde jako minimální rozměr se kterým lze mít sex? Upozorňuju tě že velmi velmi dobrý sex lze mít s 15cm (18 už je fakt hodně, už to i bolí, člověk musí dávat pozor). Myslíš že pouhých 1,5cm dělí perfektního milence od ubožáka, který si myslí že nemá ani smysl se zkoušet? Jsi nahlavu nebo co? Očividně jo.

• Citovat
  • Upravit
625
15.5.14 15:41

Zaplaťpánbu že je pryč. A teď když už sem nechodí si můžeme říct otevřeně, že s takovým mikropenisem fakt neměl šanci. Ale pššt, ať se nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.5.14 15:43
@kalamitaa píše:
Zaplaťpánbu že je pryč. A teď když už sem nechodí si můžeme říct otevřeně, že s takovým mikropenisem fakt neměl šanci. Ale pššt, ať se nevrátí.

chachaaa viď :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
16.5.14 13:53

Krato,
mame tu pro tebe holku: :*

https://www.emimino.cz/…chny-190617/

:potlesk :palec: :

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 22:17

Je podle vás 15 cm málo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.14 09:49
@Anonymní píše:
Je podle vás 15 cm málo?

ne. Je to standard, akorát. Bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
33916
18.5.14 09:57
@Anonymní píše:
Je podle vás 15 cm málo?

jak pro koho :mrgreen: někdo má rád jednochnapky a někdo si sex bez velkých prsou nedovede ani představit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
18.5.14 20:21

Já jsem spokojená, chlap je vysoký, má ho velkého, stojí mu jak mladíkovi, přítel má 42 roků.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky