Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír díky fakt mě ten věk zajímal. Mrkni na osobku co jsem ti poslala, tam je asi řečeno vše..:D
@Anonymní Jo, no tak já byl vždycky myšlením trochu napřed - ale s penisem zase pozadu a to už asi nedoženu - a navíc je to mnohem důležitější… ![]()
Kráťo.. To jsem já. Ten H1 co si s tebou dříve psal. ten co si kvůli tobě poprvé změřil péro a zjistil, že má podobné rozměry
… Teď jsem sice oficiálně sám. Ale mám novou kamarádku, se kterou dovádíme v posteli.. A představ si líbí se jí to, vypisuje mě, kdy budu moct přijít a hezky jí to udělat… Takže u mě pořád dobrý…
@Anonymní H1? To jako litrový Hornet?
Ale ano, vzpomínám si na vás, ale stále tomu co píšete nevěřím…
To jako chcete říct, že s takto malým penisem normálně souložíte a ta kamarádka vás má tak ráda, že vám předstírá i uspokojení?
To mi opravdu nejde moc na rozum - jen jestli vy náhodou nemáte penis větších rozměrů, minimálně v šířce, co? ![]()
@Kraťomír
Proč by měla cokoliv předstírat? Zkuste jednou prozkoumat taje ženského těla a zjistíte, že žádnou Machochu či Mariánský příkop nenajdete. Postavte si svůj průměrně velký penis (o průměrné délce 17 cm si mohou nechat zdát i v Africe) a skočte na vaši milou. Už musím vzrušením hořet. Ještě si pomyslí, že nemáte v hledáčku ženy.
@Kraťomír píše: @Anonymní H1? To jako litrový Hornet?Ale ano, vzpomínám si na vás, ale stále tomu co píšete nevěřím…
To jako chcete říct, že s takto malým penisem normálně souložíte a ta kamarádka vás má tak ráda, že vám předstírá i uspokojení?
To mi opravdu nejde moc na rozum - jen jestli vy náhodou nemáte penis větších rozměrů, minimálně v šířce, co?
Že by předstírala? Když žadoní abych přišel se s ní pomilovat? A jestli mě má ráda? To nevím. Spíš se jí to líbí se mnou v posteli… Ale na tom jsme se otevřeně domluvili.. Kvůli našemu současnému stavu… Jsme byli sami každej a slovo dalo slovo… Nečekáme od toho zatím nic nějak extra. Víc to nebudu rozpitvávat… Hele a jedna věc je všem jasná kromě tebe.. Víc než technika souložení a velikost ptáka a délka soulože, tvrdost bušení.. A všechny ty věci co se dají nějak změřit, zanést do statistik atd… Je nejdůležitější jak seš šikovnej… A hlavně co k tobě ta ženská cítí, jak ji vzrušuješ.. Jak funguje chemie. A když to funguje, tak i z mnohem menším, než máme mi dva, ženu tak uspokojíš jako nikdo ještě v jejím životě… Ale když to tam není tak je ti 18cm hovado k ho… k prdu…
@Kraťomír ty jsi kretén. Víš že vlastně tou svou nedůvěrou vůči těm co ti říkají pravdu, že tvůj problém je jen v hlavě a že nemáš miniaturní penis jak se domníváš lidi ponižuješ? Proč si myslíš že H1 lže? To nemůžeš připustit že s eprostě pleteš? A že problém vidíš jen ty?
@Anonymní píše:
Kráťo.. To jsem já. Ten H1 co si s tebou dříve psal. ten co si kvůli tobě poprvé změřil péro a zjistil, že má podobné rozměry… Teď jsem sice oficiálně sám. Ale mám novou kamarádku, se kterou dovádíme v posteli.. A představ si líbí se jí to, vypisuje mě, kdy budu moct přijít a hezky jí to udělat… Takže u mě pořád dobrý…
čoveče teď si ho asi dostal..:D ženskejm nevěří a chlapům už vubec ne. ![]()
@Anonymní píše:
@Kraťomír To nemůžeš připustit že s eprostě pleteš? A že problém vidíš jen ty?
Ne…
Beztak je to nějaký anonymní pisálek, který nejspíš ani nikdy v životě nesouložil (stejně jako já) a píše tu akorát s pocitem, že mu to uvěřím, půjdu to zkusit a že se tím napálím a zostudím - jistě je to velmi přející člověk…
Kdybych sám neměl tak malý penis, tak si řeknu „ok, tak to asi jde“, ale já tohle postižení mám a tak snad vím nejlépe jak to je…
A nebo má ten pán holt větší penis než já a to je pak hned o něčem jiném… ![]()
@Kraťomír hm, netřeba s tebou dál ztrácet čas. Hýčkej si svůj komplex když tě to baví. Ostatní aspoň mají dost odvahy mít opravdové vztahy, ty se jen lituješ, a nikomu nevěříš. O tebe by žádná žena nestála ani kdybys měl 20cm kládu.
Věř, že o takovýho blba by fakt žádná nestála, ať by měl mezi nohama co chtěl…
Ono je to v podstatě pro národ dobře, alespoň se takovýhle lidi jako ty nebudou rozmnožovat a šířit tu svý pošahaný geny. ![]()
@Kraťomír píše:
@white_black Když mi dá někdo za pravdu, tak to určitě není špatně, protože já mám pravdu…A jinak je mi 28 let, pokud na tom snad záleží…
To je pravda, asi to už vážně dost potřebuju - ale bohužel to nikdy nepoznám…
všichni ti tu píšou, že to je blbost máš to vryté v hlavě
čekala jsem, že ti je, tak 18let, ale ne tolik co píšeš nemyslíš, že s tebe s takovou bude panic do důchodu?
bavil si se o svém udajném problému i třeba jen s nějakým kamarádem, nebo kámoškou? zkus to a uvidíš, že ti řeknou to samé
jsou muži s daleko malým pinďou a určo nebudou nesexovat až do smrti ![]()