Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
14.5.14 16:10

@Kraťomír díky fakt mě ten věk zajímal. Mrkni na osobku co jsem ti poslala, tam je asi řečeno vše..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.5.14 16:10

@Anonymní Jo, no tak já byl vždycky myšlením trochu napřed - ale s penisem zase pozadu a to už asi nedoženu - a navíc je to mnohem důležitější… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 16:31

@Kraťomír naopak..myšlením jsi jak nezralé pako.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.14 16:38

Kráťo.. To jsem já. Ten H1 co si s tebou dříve psal. ten co si kvůli tobě poprvé změřil péro a zjistil, že má podobné rozměry :mrgreen:… Teď jsem sice oficiálně sám. Ale mám novou kamarádku, se kterou dovádíme v posteli.. A představ si líbí se jí to, vypisuje mě, kdy budu moct přijít a hezky jí to udělat… Takže u mě pořád dobrý…

• Citovat
  • Upravit
687
14.5.14 16:47

@Anonymní H1? To jako litrový Hornet? :) Ale ano, vzpomínám si na vás, ale stále tomu co píšete nevěřím… :oops: To jako chcete říct, že s takto malým penisem normálně souložíte a ta kamarádka vás má tak ráda, že vám předstírá i uspokojení? :roll: To mi opravdu nejde moc na rozum - jen jestli vy náhodou nemáte penis větších rozměrů, minimálně v šířce, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
14.5.14 16:51

@Kraťomír
Proč by měla cokoliv předstírat? Zkuste jednou prozkoumat taje ženského těla a zjistíte, že žádnou Machochu či Mariánský příkop nenajdete. Postavte si svůj průměrně velký penis (o průměrné délce 17 cm si mohou nechat zdát i v Africe) a skočte na vaši milou. Už musím vzrušením hořet. Ještě si pomyslí, že nemáte v hledáčku ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 16:55
@Kraťomír píše: @Anonymní H1? To jako litrový Hornet? :) Ale ano, vzpomínám si na vás, ale stále tomu co píšete nevěřím… :oops: To jako chcete říct, že s takto malým penisem normálně souložíte a ta kamarádka vás má tak ráda, že vám předstírá i uspokojení? :roll: To mi opravdu nejde moc na rozum - jen jestli vy náhodou nemáte penis větších rozměrů, minimálně v šířce, co? ;)

Že by předstírala? Když žadoní abych přišel se s ní pomilovat? A jestli mě má ráda? To nevím. Spíš se jí to líbí se mnou v posteli… Ale na tom jsme se otevřeně domluvili.. Kvůli našemu současnému stavu… Jsme byli sami každej a slovo dalo slovo… Nečekáme od toho zatím nic nějak extra. Víc to nebudu rozpitvávat… Hele a jedna věc je všem jasná kromě tebe.. Víc než technika souložení a velikost ptáka a délka soulože, tvrdost bušení.. A všechny ty věci co se dají nějak změřit, zanést do statistik atd… Je nejdůležitější jak seš šikovnej… A hlavně co k tobě ta ženská cítí, jak ji vzrušuješ.. Jak funguje chemie. A když to funguje, tak i z mnohem menším, než máme mi dva, ženu tak uspokojíš jako nikdo ještě v jejím životě… Ale když to tam není tak je ti 18cm hovado k ho… k prdu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.14 16:56

@Kraťomír ty jsi kretén. Víš že vlastně tou svou nedůvěrou vůči těm co ti říkají pravdu, že tvůj problém je jen v hlavě a že nemáš miniaturní penis jak se domníváš lidi ponižuješ? Proč si myslíš že H1 lže? To nemůžeš připustit že s eprostě pleteš? A že problém vidíš jen ty?

• Citovat
  • Upravit
288
14.5.14 17:17
@Anonymní píše:
Kráťo.. To jsem já. Ten H1 co si s tebou dříve psal. ten co si kvůli tobě poprvé změřil péro a zjistil, že má podobné rozměry :mrgreen:… Teď jsem sice oficiálně sám. Ale mám novou kamarádku, se kterou dovádíme v posteli.. A představ si líbí se jí to, vypisuje mě, kdy budu moct přijít a hezky jí to udělat… Takže u mě pořád dobrý…

čoveče teď si ho asi dostal..:D ženskejm nevěří a chlapům už vubec ne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
14.5.14 17:32
@Anonymní píše:
@Kraťomír To nemůžeš připustit že s eprostě pleteš? A že problém vidíš jen ty?

Ne… :! Beztak je to nějaký anonymní pisálek, který nejspíš ani nikdy v životě nesouložil (stejně jako já) a píše tu akorát s pocitem, že mu to uvěřím, půjdu to zkusit a že se tím napálím a zostudím - jistě je to velmi přející člověk… :roll: Kdybych sám neměl tak malý penis, tak si řeknu „ok, tak to asi jde“, ale já tohle postižení mám a tak snad vím nejlépe jak to je… :idea: A nebo má ten pán holt větší penis než já a to je pak hned o něčem jiném… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 17:56

@Kraťomír hm, netřeba s tebou dál ztrácet čas. Hýčkej si svůj komplex když tě to baví. Ostatní aspoň mají dost odvahy mít opravdové vztahy, ty se jen lituješ, a nikomu nevěříš. O tebe by žádná žena nestála ani kdybys měl 20cm kládu.

• Citovat
  • Upravit
687
14.5.14 18:00

@Anonymní Ale stála, a stačilo by mi na to 17 cm… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.5.14 18:05

Věř, že o takovýho blba by fakt žádná nestála, ať by měl mezi nohama co chtěl…

Ono je to v podstatě pro národ dobře, alespoň se takovýhle lidi jako ty nebudou rozmnožovat a šířit tu svý pošahaný geny. :roll:

• Citovat
  • Upravit
grepfruit
14.5.14 18:07
:cert:
  • Citovat
  • Upravit
98
14.5.14 21:38
@Kraťomír
@Kraťomír píše:
@white_black Když mi dá někdo za pravdu, tak to určitě není špatně, protože já mám pravdu… :D A jinak je mi 28 let, pokud na tom snad záleží… :)To je pravda, asi to už vážně dost potřebuju - ale bohužel to nikdy nepoznám… :?

všichni ti tu píšou, že to je blbost máš to vryté v hlavě :zed: čekala jsem, že ti je, tak 18let, ale ne tolik co píšeš nemyslíš, že s tebe s takovou bude panic do důchodu? :D bavil si se o svém udajném problému i třeba jen s nějakým kamarádem, nebo kámoškou? zkus to a uvidíš, že ti řeknou to samé :nevim: jsou muži s daleko malým pinďou a určo nebudou nesexovat až do smrti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí