Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@grepfruit píše:
Já jsem spokojená, chlap je vysoký, má ho velkého, stojí mu jak mladíkovi, přítel má 42 roků.
Tak si ho ještě užijte, u celkem velké skupiny mužů totiž přicházejí první závažnější erekční problémy už před padesátkou, tak pak už bude fuk, jak je vybaven.. pak bude proti němu King i zdejší fňukal Kraťomír
@Heinich píše:
Tak si ho ještě užijte, u celkem velké skupiny mužů totiž přicházejí první závažnější erekční problémy už před padesátkou, tak pak už bude fuk, jak je vybaven.. pak bude proti němu King i zdejší fňukal Kraťomír
memu manzelovi bude 45 let a dlouhodobe bere Lokren a Milurit a minule se ho nefrolog na pravidelne kontrole ptal, jestli nema potize s erekci, ze pry Lokren obcas v tehle oblasti neprospiva a musim rict, ze nema, staci mu malo a stoji jako tyc
![]()
@Anonymní píše:
memu manzelovi bude 45 let a dlouhodobe bere Lokren a Milurit a minule se ho nefrolog na pravidelne kontrole ptal, jestli nema potize s erekci, ze pry Lokren obcas v tehle oblasti neprospiva a musim rict, ze nema, staci mu malo a stoji jako tyc![]()
No však 45 není 50..
@Heinich píše:
No však 45 není 50..
Heinichu, už jsem si několikrát všímla, že v diskusích pořád dokola omíláte, že ve věku před 50 mívají muži potíže s erekcí a vůbec sexuálním životem. Zřejmě je to váš problém a snažíte se sám sebe přesvědčit že je to problém většího množství mužů. Můžu vás ujistit o tom, že já mám ze svého okolí úplně jiné zkušenosti. Současnému partnerovi je 50 a je vždy v pohotovosti již při polibku nebo pouhé zmínce o sexu a vždy tvrdý jako kámen, sex může mít i několikrát za sebou. Předchozí milenec (nyní 54 let) velmi sexuálně náruživý a také chuť nesutále. Partner mojí kamarádky (52) je také erotoman, který to vyžaduje stále a erekce má takovou, že ho to často i obtěžuje. Můj taťka, který předloni náhle zemřel (60) s mojí mamkou měl sex prý s malými výjimkami až do posledka každý den (byli spolu 37 let) a naprosto bez problémů.
Je to o lidech, nikoli o věku. Pokud je chlap „samec“ a nehulí 60 denně, nemá v 50 se sexem žádný problém, ba naopak ![]()
@káťa píše:
Heinichu, už jsem si několikrát všímla, že v diskusích pořád dokola omíláte, že ve věku před 50 mívají muži potíže s erekcí a vůbec sexuálním životem. Zřejmě je to váš problém a snažíte se sám sebe přesvědčit že je to problém většího množství mužů. Můžu vás ujistit o tom, že já mám ze svého okolí úplně jiné zkušenosti. Současnému partnerovi je 50 a je vždy v pohotovosti již při polibku nebo pouhé zmínce o sexu a vždy tvrdý jako kámen, sex může mít i několikrát za sebou. Předchozí milenec (nyní 54 let) velmi sexuálně náruživý a také chuť nesutále. Partner mojí kamarádky (52) je také erotoman, který to vyžaduje stále a erekce má takovou, že ho to často i obtěžuje. Můj taťka, který předloni náhle zemřel (60) s mojí mamkou měl sex prý s malými výjimkami až do posledka každý den (byli spolu 37 let) a naprosto bez problémů.
Je to o lidech, nikoli o věku. Pokud je chlap „samec“ a nehulí 60 denně, nemá v 50 se sexem žádný problém, ba naopak
Jste obklopena zjevně samými šťastlivci (opakované erekce padesátníků, pevné jak kámen atd.) Jinak vás vyvedu z mylného předpokladu o mých „potížích“, ještě mi nebylo ani 44 a žádné potíže zatím nemám. Ovšem už někdy kolem 40 let jsem si zjišťoval jak je to vlastně se sexuálním stárnutím a životem mužů. Měnil jsem tehdy partnerku, přemýšlel o budoucnosti a proto ten můj tehdejší zájem. Moje zjištění moc veselá nebyla. A ujišťuji vás, že o věku to u mužů rozhodně je (a to se bavíme jen o zdravých)
Tak to uzavřeme tím, že jsem obklopená samými šťastlivci ![]()
Asi mám nějaký šestý smysl vždycky klofnout chlapa, který nemá se sexem sebemenší problém, viz můj současný přítel (50), který je neustále tvrdý jako skála a 5 minut po orgasmu může znovu. Je pravda, že je zdravý a vypadá mladistvě. A hlavně o žádném stárnutí nepřemýšlí. ![]()
Za celý život jsem zažila jen jednoho, který byl v posteli nic moc a celkem „zvadlý“ - a paradoxně mu bylo 25 let.
@káťa píše:
Je to o lidech, nikoli o věku. Pokud je chlap „samec“ a nehulí 60 denně, nemá v 50 se sexem žádný problém, ba naopak
no napodobne, taky jsem mela parkrat ciste milenecky vztah se „stariky“ a nikdo z nich potizemi s erekci netrpel. Nejstarsimu bylo 56 let. Ten mel figuru namakanou a velky pero, ze mladici by mu mohli zavidet. A navic i vydrz v sexu a hlavne vedel kam a jak sahnout, kolikrat jsem od nej odchazela po s prominutim prosoustanem odpoledni a podlamovaly se mi kolena, protoze mne treba 8× udelal a to behem tech 5-6 hodin on strikal trikrat a nebyl problem ho pote rucne nebo oralne postavit zase…
Je fakt, ze treba nekteri nepriznali Viagru, to ja uz nezjistim a bylo mi to celkem jedno. Ale muj dlouhodoby partner je o 8 let starsi nez ja, letos mu bude 49 a kolikrat mne rano budi s ranni erekci jako hrom, udela mi to zezadu, ja jeste hupsnu na nej na konicka, tzn. ze ranni sex trva cca tech 20 minut, pak se jdem na stridacku osprchovat a ze sprchy kolikrat leze s poloerekci, ze kolikrat ani nemame cas na druhe kolo nebo se pak strihnem jeste rychlovku a semene ma tolik, ze si musim brat intimnku a tece to ze mne jeste v poledne…Kolikrat mne budi jeste pred budikem, abychom meli na to dost casu, takze pulhodinka neni problem. ![]()
nebo sem holt asi mela stesti na chlapy ![]()
Koukám že podle vašich příspěvků se u chlapů kolem padesátky zpevňuje erekce, přibývá rapidně semene a znásobuje počet možných opakovaných ejakulací. To je super a mám se na co těšit.
@káťa píše:
Tak to uzavřeme tím, že jsem obklopená samými šťastlivci![]()
Asi mám nějaký šestý smysl vždycky klofnout chlapa, který nemá se sexem sebemenší problém, viz můj současný přítel (50), který je neustále tvrdý jako skála a 5 minut po orgasmu může znovu. Je pravda, že je zdravý a vypadá mladistvě. A hlavně o žádném stárnutí nepřemýšlí.
Za celý život jsem zažila jen jednoho, který byl v posteli nic moc a celkem „zvadlý“ - a paradoxně mu bylo 25 let.
napodobne, ja s tim 56 ti letym spavala pred deseti letech, jsem s nim v omezenem kontaktu a pry chut porad je, tvrdost taky, jen ze uz teda ho zadna nepostavi po strikani na podruhe (a hned mi delal navrh, ze mne by se to urcite podarilo
) coz na skoro 70 klobouk dolu.
tuhle mne jedna pseudokamaradka v hospode litovala, ze si s tim mym uz asi taky moc neuziju, tak kdyz jsem ji rikala ze mame sex 2×-3× tydne, ale ze dvakrat tydne minimalne tak valila oci a jen suse polkla. Minimalne kazdou stredu, pry se musi pravidelnost dodrzovat
a jelikoz je fotbalovy fanousek a ve stredu byvaji zapasy Ligy mistru, tak kdyz vidi, ze se mi klizi oci, tak je schopen mne prefiknout behem prestavky na dva polocasy. Tuhle jsem neverila, kdy od cca 40 minuty vidim jak ma erekci, pritom ja sedela vedle a cetla. Myslela jsem, ze fotbal nic moc a pry mu staci ten pocit, ze za chvili bude sex a hned ma plne trenky ![]()
Koukám, že by se tahle diskuze měla přejmenovat na Stáří partnerova penisu ![]()
@Homosapiens píše:
Koukám, že by se tahle diskuze měla přejmenovat na Stáří partnerova penisu
no kdyz to vezmu kolem a kolem tak radeji starika, ktery je schopen soustat v kuse aspon pulhodinku nez mladicka, ktery se udela po dvou minutach a pak sice muze zase, ale…
mmch kdyz si vzpomenu na starika, tak s prvni erekci jsem mu nijak nepomahala, to mu stal jen mi sahnul na prsa, po prvnim strikani to chtelo chvili pokourit a pomoci si rukama a po druhem strikani si uz bral erekcni krouzek, kterej jsme pred zasunem sundavali, to abych to uvedla na pravou miru. Ale na 5 hodin sexu s pulhodinovyma prestavkama na sprchu a jidlo to porad slo.
@Anonymní píše:
no kdyz to vezmu kolem a kolem tak radeji starika, ktery je schopen soustat v kuse aspon pulhodinku nez mladicka, ktery se udela po dvou minutach a pak sice muze zase, ale…
mmch kdyz si vzpomenu na starika, tak s prvni erekci jsem mu nijak nepomahala, to mu stal jen mi sahnul na prsa, po prvnim strikani to chtelo chvili pokourit a pomoci si rukama a po druhem strikani si uz bral erekcni krouzek, kterej jsme pred zasunem sundavali, to abych to uvedla na pravou miru. Ale na 5 hodin sexu s pulhodinovyma prestavkama na sprchu a jidlo to porad slo.
Máte krásnej postoj k sexualní stránce života. Tahle dravost se mi na ženách líbí ![]()
@Homosapiens píše:
Koukám, že by se tahle diskuze měla přejmenovat na Stáří partnerova penisu
O stáří penisů tu pořád dokola píše ale jen Heinich. ![]()
@Heinich píše:
Koukám že podle vašich příspěvků se u chlapů kolem padesátky zpevňuje erekce, přibývá rapidně semene a znásobuje počet možných opakovaných ejakulací. To je super a mám se na co těšit.
No tak ty asi ne, když řešíš nějaké problémy se stářím již od 40, ale normální nadržení zdraví chlapi rozhodně nemají kolem 50 s erekcí nebo chutí k sexu tebou neustále omílané potíže ![]()