Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.5.14 15:53

@Kraťomír

Ty seš debil. :P :cert:

Kdyby ti nějakej pan Buzna narval do zadele kokotka tvé velikosti, tak by jsi ještě dlouho vzpomínal jak to s ním jde. :P :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
23.5.14 16:30
@Kraťomír píše:
Tak já to chápu, že to není jenom o tom samotném pohledu na nahého člověka, protože když si to tak vezmu, tak i kdyby přede mnou stála třeba nahá Miss World, tak to se mnou nic moc neudělá, zatímco když jsem viděl nahou svou milovanou životní lásku, byl to ten nejkrásnější pohled na světě - a to o sobě sama tvrdí, že není dokonalá - pro mě ale je… :* Bylo to dost těžké a tvrdé, odolat pokušení a nepomilovat se s ní, ale neměl jsem bohužel na výběr - za tu ostudu by mi to nestálo a výsledek byl už předem jasný… :?

tak pokud ti to za tu ostudo nestálo 8o tak jsi nemiloval :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
23.5.14 19:59
@Kraťomír píše:
@aspagi Jenže ženy jsou vzrušivé hlavně také vizuálně a pohled na malý penis asi žádnou jen tak nerozpálí - to spíš vyvolá jen pěkný záchvat smíchu… :! Bez normálně velkého penisu holt nemá muž moc jiných šancí, jak opravdu plnohodnotně uspokojit ženu, to je prostě fakt… ;)

A to si cetl v bravicku nebo kde? Jo ja zapomela ty jsi chytrej jako radio aja uplne hloupa a asi nevim co me vzrusuje tak promin abych se zasmala spis nez tvuj malej penis by me rozesmal tvoje hloupost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
23.5.14 20:03

@Kraťomír ty si bud delas srandu a nebo ujizdis na neakym dost divnym matrosi ze mas takovy predstavy uz mam pocit ze ani bohnice nepomuzou kdyz nekdo nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
23.5.14 20:30

Víte, kolik tu už musel Kraťomír sbalit naivních uživatelek, které mu napsaly SZ, aby ho uchlácholily!!!… a nebo byly prostě jen zvědavé, jak „ho“ má doopravdy velkýho. :mrgreen: To je totiž „promyšlená“ sváděcí technika, působit na soucit lehce ovlidnitelných osob druhého pohlaví :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.5.14 21:31
@cicmud píše:
tak pokud ti to za tu ostudo nestálo 8o tak jsi nemiloval :cert:

Dneska jsem měl už od odpoledne dost blbej den a ten závěr k večeru mě sundal totálně - a to kdo mě zná, tak ví, že mě jen tak něco nerozhodí, pač jsem flegmatik, takže to vezmu ve zkratce - milá paní, nevím kdo z nás ví o lásce víc, ale já jsem ji opravdu miloval celou svou duší a milovat ji budu už napořád, myslím na ní každou posranou hodinu mýho zbytečnýho hnusnýho života, v noci se mi o ní zdává a vždycky když dělám něco pěknýho, tak mě to vůbec nebaví, protože tam nejsem s ní, tak mi laskvavě neříkejte, že jsem jí nemilovat, protože evidentně vůbec nevíte jaký to je, když po někomu toužíte, ale máte v životě nějakou překážku, kterí vám brání tu touhu naplnit. Já vím, za pár let by nám to třeba neklapalo a rozešli bychom se kvůli úplně něčemu jinýmu, ale třeba taky ne a vydrželo by nám to spolu po dlouhá léta, neřku-li napořád - to ale nikdo neví, že… :?:

@prostě chlap Nějakej pan Buzna je mi u zádele, protože posuzovat dostatečnou velikost penisu (resp. toho mýho zakrslýho mrzáčka) podle toho, co se komu vejde do zadku, tak to je už teda hodně mimo mísu - to mám asi taky pěkně na houby garáž, když se mi do ní nevejde ani raketoplán, že jo… :roll:

@káťa + @aspagi Srandu si z nikoho nedělám, ale že to tu některá dáma má jinak (podnět k vzrušení) ještě neznamená, že to tak má každá holka - některou prostě pohled na velký a třeba i povadlý penis dokáže rozpálit - já když si vzpomenu jak jsme si třeba s mou milovanou k večeru dopisovali, protože jsme byli každý jinde a stačilo když jsem jí poslal jen svou nahou fotku ze sprchy (kde to moje nic naštěstí nebylo vidět, i když to by nebylo ani kdybych ho tam ukázal) a jak byla jí to vzrušovalo a rozparádilo, natož pak něco víc… :oops:

Ale darmo mluvit - kdo na sobě nemá žádné chyby, ten to nikdy nepochopí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
23.5.14 22:01

@Kraťomír
co jsem napsala za tím si stojím, protože pokud bys jí opravdu milovat, neřešil bys svůj penis, ale jí, co ona chce, potřebuje, po čem touží, pokud člověka miluješ, nemůžeš rozhodovat za něj, ale musíš nechat rozhodnout jeho, jestli je s tím či oním spokojenej

a to tvoje že jednu paní to nevzrušuje, jasný každá ženská je jiná, ale ty nás ženy vůbec neposloucháš a tvrdíš si dál ty tvoje bláboly. ano určitě je nějaké procento žen, který chtějí velké péro ale určitě jich je menšina, víš my ženy si o tomhle dost povídáme, mám dost známích, kamarádek a mezi nima jen jednu co je na velká péra, takže asi tak, ale je to marné s vámi tady debatovat, protože ty nechceš slišet, protože máš strach, zábrany a nejsi schopný je přemoci, přitom vlastně úplně kůli ničemu :nevim: já tohle nechápu, kazíte si svůj život

a třeba za mě, po dvou porodech mám jizvy, partner má tak bych řekla normální penis, nevím kolik, nikdy mě nenapadlo ho měřit, protože mě to nezajímá, ale občas to dost bolí, některé polohy jako zezadu jsou dost bolestivé a celkem bych uvítala, kdyby ho měl menšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.5.14 23:02
@cicmud píše:
@Kraťomír
co jsem napsala za tím si stojím, protože pokud bys jí opravdu milovat, neřešil bys svůj penis, ale jí, co ona chce, potřebuje, po čem touží

Ale to jsem právě udělal! :! Nikdy jsem neřešil sebe - chtěl jsem jen to nejlepší pro ni - a tohle byla asi jediná možná cesta, která připadala v úvahu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.5.14 05:44

Kráťo, každý má nějaké vzhledové chyby, ale ne každý se z nich posere jako ty. Já třeba nemám ideální pleť, jsem přírodní modrooká blondýna s velmi bledou a citlivou pletí a trpím na všelijaké exémy, vyrážky atd. a to taky zrovna nevypadá super, zvlášť, když se ti to udělá v obličeji, že…postavu taky nemám ideál a pořád s ní bojuju…do dokonalosti mám rozhodně daleko…ale myslím si, že jsem fajn holka, sebevědomí mi nechybí a tak jsem nikdy neměla problém s nezájmem chlapů, ba naopak…

Kdybys miloval, tak do toho jdeš hlava nehlava. A buď by tě přijala takového jaký jsi, anebo ne a tak za to nestojí, takový je život.

Fňukáním na emiminu ti pinďour nevyroste, ani se ti to v hlavě nespraví.

• Citovat
  • Upravit
5847
24.5.14 12:29

@Kraťomír najdi si procenta zen ktery rozhodne vzrusi vic kdyz umis dobre oral nez kdyz budes mit velkej penis a zjistis ze vic je tech co potrebuji stimulaci klitorisu nez velkyho ptacka darebacka a hold stat se muze ze narazis na takovou ktera proziva vag. orgasmus a ta asi bude potrebovat vetsiho ale k cemu ti to je kdyz to nezkusis? Nauc se poradne oral a ver ze si zenskou ktera te bude milovat i s mensim penisem najdes fakt ty ses jak zaseklej gramofon nechces nic jineho slyset a furt si opakujes svoji verzi kterou za prve nemas ani potvrzenou a ani dokazanou a za druhe je uplne mimo zenske chapani ale vis co masaryk rekl hrozne krasnou vetu nebat se a nekrast v tvem pripade ty se bojis a nikdy to nevyzkousis tvoje chyba a nechapu proc to tu furt omylas bud se konecne rozhoupej a zkus to nebo tu furt nebrec nad necim co ani tak nemusi byt.uz nevim jak ti to jinak napsat ale ciat tu dokola na x strankach kecy ze nikdy nezasunes ze budes sam ze to nemuzem pochopit ze ho mas maleho a bla bla bla je opruz spis napis jak to hodlas resit nepis hlavne jak pablb neco ve smyslu vyresim to jedine tak ze zustanu sam je to ubohy trapny ufnukany a nechutny sebemrskacstvi a zensky to nesnasej a rozhodne je to horsi nez tvuj 13, 5cm dlouhy penis nebo chces slyset kratky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.5.14 12:31
@káťa píše:
Kráťo, každý má nějaké vzhledové chyby, ale ne každý se z nich posere jako ty. Já třeba nemám ideální pleť, jsem přírodní modrooká blondýna s velmi bledou a citlivou pletí a trpím na všelijaké exémy, vyrážky atd. a to taky zrovna nevypadá super, zvlášť, když se ti to udělá v obličeji, že…postavu taky nemám ideál a pořád s ní bojuju…do dokonalosti mám rozhodně daleko…ale myslím si, že jsem fajn holka, sebevědomí mi nechybí a tak jsem nikdy neměla problém s nezájmem chlapů, ba naopak…

Kdybys miloval, tak do toho jdeš hlava nehlava. A buď by tě přijala takového jaký jsi, anebo ne a tak za to nestojí, takový je život.

Fňukáním na emiminu ti pinďour nevyroste, ani se ti to v hlavě nespraví.

Presne a hezky jsi to napsala ja treba mam maly prsa a vo jako kdyz se to nekomu nelibi at si prdku polibi a jdu dal jako tim ze se tu bude litovat niceho nedosahne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.5.14 12:33
@Kraťomír píše:
Ale to jsem právě udělal! :! Nikdy jsem neřešil sebe - chtěl jsem jen to nejlepší pro ni - a tohle byla asi jediná možná cesta, která připadala v úvahu… :?

Nikdy jsem neresil sebe dovol abych se zasmala tak ty jsi neresil sebe ale odesel si ze vztahu protoze si resil svoji velikost tak hlavne ze si neresil sebe omg ty si protirecis uz nevis jak z toho ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.5.14 13:54
@aspagi píše:
@Kraťomír najdi si procenta zen ktery rozhodne vzrusi vic kdyz umis dobre oral nez kdyz budes mit velkej penis a zjistis ze vic je tech co potrebuji stimulaci klitorisu nez velkyho ptacka darebacka a hold stat se muze ze narazis na takovou ktera proziva vag. orgasmus a ta asi bude potrebovat vetsiho ale k cemu ti to je kdyz to nezkusis? Nauc se poradne oral a ver ze si zenskou ktera te bude milovat i s mensim penisem najdes fakt ty ses jak zaseklej gramofon nechces nic jineho slyset a furt si opakujes svoji verzi kterou za prve nemas ani potvrzenou a ani dokazanou a za druhe je uplne mimo zenske chapani ale vis co masaryk rekl hrozne krasnou vetu nebat se a nekrast v tvem pripade ty se bojis a nikdy to nevyzkousis tvoje chyba a nechapu proc to tu furt omylas bud se konecne rozhoupej a zkus to nebo tu furt nebrec nad necim co ani tak nemusi byt.uz nevim jak ti to jinak napsat ale ciat tu dokola na x strankach kecy ze nikdy nezasunes ze budes sam ze to nemuzem pochopit ze ho mas maleho a bla bla bla je opruz spis napis jak to hodlas resit nepis hlavne jak pablb neco ve smyslu vyresim to jedine tak ze zustanu sam je to ubohy trapny ufnukany a nechutny sebemrskacstvi a zensky to nesnasej a rozhodne je to horsi nez tvuj 13, 5cm dlouhy penis nebo chces slyset kratky?

uplně přesně napsané, ale jaký si to člověk udělá takový to má :nevim: žasnu jak někteří muži jsou „hloupi“ a naivní v tomhle směru :pankac: není nad to si pořádně užívat života a ne ho promarnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 12:10
@Bobulenk píše: …jaký si to člověk udělá takový to má :nevim: žasnu jak někteří muži jsou „hloupi“ a naivní v tomhle směru :pankac: není nad to si pořádně užívat života a ne ho promarnit :)

Jenže on právě ne každý má tu možnost, užívat si jen tak života - mnoho z nás má totiž v životě nějaké překážky, které mu to „užívání si života“ znemožňují! :? Jsou to životní starosti všeho druhu - tělesné, duševní, komplikace v rodině, v práci, zdravotní potíže a tak dále a tak dále - a já patřím do této skupiny… :! Jak jsem psal, pokud je se sebou někdo spokojený a nemá žádné tělesné omezení, tak to asi jen těžko pochopí - a fakt se nejedná jenom o nějaké exémy či pár kilo navíc (že Káťo), protože to je v porovnání s malým penisem úplné nic - malý penis dělá z muže neschopného impotentního eunucha a srovnávat to s velkým zadkem nebo malým poprsím, to je tedy opravdu hodně mimo realitu… :oops: Tohle prostě už žádné falešné a neopodstatněné sebevědomí nezachrání - vždycky totiž nakonec dojde na lámání chleba a pak co? Sebevědomě zavtípkovat, že je malý, aby nikde netlačil? Nemyslím si, že by to pomohlo… :think:

@aspagi píše:
Nikdy jsem neresil sebe dovol abych se zasmala tak ty jsi neresil sebe ale odesel si ze vztahu protoze si resil svoji velikost tak hlavne ze si neresil sebe omg ty si protirecis uz nevis jak z toho ven

Ne, neřešil jsem sebe, protože na mně mi nikdy tolik nezáleželo - ten vztah jsem ukončil, protože mi záleželo na ní! Chtěl jsem totiž jen to nejlepší pro ni a protože mám nějakou soudnost, tak mi bylo jasné, že s tak malým penisem bychom se spolu jenom trápili (pokud by se mi rovnou nevysmála) a protože nejsem sobec, tak jsem ji dal šanci na lepší život s někým, kdo má plnohodnotný penis… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
26.5.14 12:15

@Kraťomír Ty nemáš problém s penisem, ale s hlavou. Kdyby jsi měl penis přiměřeně velký, řešil bys kratší ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí