Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír je to marné a každé slovo je zbytečné
jen, abys až budeš starý děděk nelitoval, ono totiž pak se ještě víc scvrkáva
že sis nic neužil a možnosti k tomu byly ![]()
@Bobulenk No víš, já toho tak nějak lituju už teď - spousta mých starých známých má rodiny a nebo prohání holky, chodí se bavit do hospod a klubů a já sedím doma a nebo jdu běhat či na kolo někam do lesů a užírám se tam samotou a vlastně i zlobou na sebe sama, na svoje postižení a vůbec celkově na můj pokažený zbytečný život…
Všechno je pro mě už šedivé a když třeba při tom sportování občas potkám nějakou milou holku, která se chce třeba dát do řeči, tak koukám jinam a ani ji neodpovím na pozdrav a prostě jedu dál, i když na to pak několik dní musím myslet a říkám si, co by asi mohlo být, kdyby to šlo…
A pak mi tu radíte, ať si nějakou najdu na „skočím na ní“, i když už mi to kvůli mému postižení několikrát nevyšlo a mám to zkoušet znova? Ne, znovu už to zkoušet nehodlám, nikdy.
Já už sakra jsem ten starej impotentní dědek.
@Kraťomír pořád to nechápeš, to nemá fakt cenu. Nevyšlo ti to ne kvůli tvému postižení, které neexistuje, ale jen kvůli tvému pitomému přístupu a litování se. Když to tak chceš, ok, žij si tak dál, jak je libo, ale už tu neotravuj.
Nevyšlo?? vždyť jsi to nezkusil, a dám ruku do ohně za to, že kdyby jsi nebyl posraný, až za ušima, protože máš strach, že ji neuspokojíš, tak by jste si to společně užili a pak by ses, tady nad tuto diskuzi jen hluboce zasmál ![]()
@Bobulenk Tak to je hodně nepravděpodobné - znám ženy a vím co potřebují… ![]()
@Anonymní
Já to právě chápu - to vy to nechcete pochopit, protože s tím nežijete… ![]()
@Kraťomír píše:
@Bobulenk Tak to je hodně nepravděpodobné - znám ženy a vím co potřebují…![]()
pravděpodobně nevíš
protože si ještě s žádnou nic neměl, kdyby jo, tak bys věděl, že velikost penisu není, až tak důležitý (i když najdou se i případy žen co chtějí jen velké ptactvo) ale já osobně znám jen jednu takovou. Můžu se zeptat, proč jsi tady, teda tu diskuzi zakládal? když 100% lidí ti píšou co ty nechceš slyšet?
@Kraťomír ehm, očividně neznáš všechny, když ti tady už kdovíjak dlouho, plno žen říká, že jsi vedle jak ta jedle. Myslíš že nás znáš lépe než my samy svoje potřeby a sexuální život?
Nežijeme, chválabohu..s trdlem které si vybájilo postižení které nemá, asi aby bylo zajímavější? nebo se za tím mohlo schovat?
@Bobulenk To že má většina lidí jiný názor ještě neznamená, že mají pravdu - i většina se totiž může mýlit…
A jinak já nic nezakládal - tahle diskuze už tu byla dávno a založila jí nějaká žena, která není spokojená s velikostí penisu svého partnera - překvapivě… ![]()
@Kraťomír zakládal to chlap, který chtěl vědět jak moc ženám záleží na velikosti a co už je moc málo.
Několikrát je tam, že evropský průměr je 13-15..někdo má větší, někdo ještě menší..ty jsi průměr, nestačí ti to, tvůj problém.
@Kraťomír jak myslíš, žíj si tak jak ty chceš..tvá volba
nebudu tu plýtvat svým časem a energii, pro někoho, kdo nechce slyšet nic ![]()
@Kraťomír Teda ty jsi asi pěkný blázen
. Promiň, četla jsem tak tři stránky zpátky a jevíš se mi jako panic, který neví co žensky chtějí a hlavně jak myslí. Nazývat se postiženým se mi zdá dost kách, protože pro většinu lidí je postižený ten, co nemůže chodit nebo nevidí atd., ale ten co má menší péro ne. Já taky nejsem postižená a to nemám žádná prsa
. Jak můžeš kritizovat a odsuzovat něco co jsi nikdy nezkusil. Žádná normální ženská by se ti nevysmála, tak proč si hraješ na chudáka
. Všechny nejsme takovy husy a nehledíme hned do kalhot. A pokud s někým začínáme randit, tak nemyslíme na to co tam je a rozhodně podle toho neměříme mužství, napsal jsi, že kvůli svému ptáčkovy nejsi dost chlap, bože, nemůžu uvěřit, že kvůli tomu jsi schopný něco tak stupidního napsát, ale jestli jim i přemýšlíš, pak asi chlap nejsi. Co máme říkat mi ženy? Po porodu? Víš vůbec, co to udělá s námy, kolik nás je, jak tam můžeme být rozbité ( špatně zašité ) a už nikdy nebudeme vypadat tak jak jsme vypadaly. A litujeme se, píšeme, že jsme postižené
a že kdyby nás chlap viděl tak by se nám vysmál
, jedině de..l. Postiženou máš jen hlavu, když neděláš nic jinýho, než že myslíš tím svým pinď..
@Kraťomír zkusil jsem to minimalne 2×
ty vlenezkusil si to ani jednou a co rada cislo 1)?
@Kraťomír píše:
@Bobulenk Tak to je hodně nepravděpodobné - znám ženy a vím co potřebují…@Anonymní
Já to právě chápu - to vy to nechcete pochopit, protože s tím nežijete…
Jak muzes znat zeny kdyz si jeste zadnou zenu nemel? Vidisjak si protirecis?
Kraťomíre tobě není pomoci, co má společného to, že ostatní chodí se bavit do báru a tak? vždyť to přeci můžeš taky, tam tvého ptáka nikdo nevidí
a nikoho nezajíma ![]()
tvoje jediné postižení je v mozku, jsi nemocný člověk a tím jsem tu domluvila, protože nehodlám se dohadovat s dementem
ale jinak ti přeji hezký život v celibátu ![]()
Já taky, dokud tu bude Kraťomír, nemá tahle diskuse žádný smysl. Takže jen jednou za čas nakouknu, jestli už, jak sliboval, vypadl…