Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.14 16:09

@aspagi jo, a navíc Géčko je nějakých 2-3cm od vchodu..na to taky netřeba kládu. Navíc pochva je dlouhá tak 8cm, naprosto bez problémů si prstem najdu čípek. Jako extramacka fakt nepotřebuju, naopak..by mi vylezl krkem ne? :mrgreen:
Ale co potřebuju je sebevědomý chlap, který si nehýčká svoje komplexy, ale snaží se žít co nejlépe to jde, a užívat si, a hledat cesty jak si užívat..a toho mám. Sice má i solidní náčiní, což v některých případech je vzrušující a príma, ale v jiných i trochu na obtíž. Každý musí brát co má a využívat to co má a přizpůsobit se.

• Citovat
  • Upravit
5847
27.5.14 16:12

@Kraťomír precti si tu denicek s nazvem velky penis jrnom kompilace staci zadat do vyhledavace a jestli ti toto nepomuze tak to je marny boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.5.14 16:14
@Anonymní píše:
@aspagi jo, a navíc Géčko je nějakých 2-3cm od vchodu..na to taky netřeba kládu. Navíc pochva je dlouhá tak 8cm, naprosto bez problémů si prstem najdu čípek. Jako extramacka fakt nepotřebuju, naopak..by mi vylezl krkem ne? :mrgreen:
Ale co potřebuju je sebevědomý chlap, který si nehýčká svoje komplexy, ale snaží se žít co nejlépe to jde, a užívat si, a hledat cesty jak si užívat..a toho mám. Sice má i solidní náčiní, což v některých případech je vzrušující a príma, ale v jiných i trochu na obtíž. Každý musí brát co má a využívat to co má a přizpůsobit se.

Presne mit doma fnuknu typu kratomir tak si to jdu hodit i kdyby mel penis 30cm dlouhy o boze jen to ne bych se jim i udavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.5.14 16:18

@Kraťomír a z toho denicku jsou nejlepsi posledni dva nadpisy takze si to koukej precist a doufam zesem napises jakej sea id.ot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
27.5.14 16:37

@aspagi super deníček :palec: takže kráťo i nadále si budeš trvrdit ty svoje nesmysli???
tady ať nemusíš hledat https://www.emimino.cz/…pilace-1399/ :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.5.14 16:44

Holky, a víte, že já ho svýmu současnýmu chlapovi ani neměřila??? Nějaký přesný míry mě nazejímají, má ho prostě tak akorát pro mě ;) Aby mi penis vyhovoval, nezáleží ani tak délce, jako na šířce, tvrdosti, celkovém tvaru a hlavně chutí k sexu 8)

• Citovat
  • Upravit
12696
27.5.14 16:51

@káťa já ho neměřila ještě žádnému, nikdy mě nenapadlo se tím zabívat :mrgreen: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.5.14 17:01

My jsme blbnuli s bývalýma. A většinou to tak vycházelo kolem těch 17 cm+- a kolem 4 cm průměr. Řekla bych, že ten současný bude taky tak nějak. Všichni chlapi, se kterými jsem se kdy milovala, byli zhruba v tomto rozměru, jen jeden byl výrazně menší a hlavně užší. Nějaké macky 20+ jsem tedy na vlastní kůži nezažila.

• Citovat
  • Upravit
72
27.5.14 17:02
@Tinuvien píše:
@Kraťomír omg, jen nakukuju. No a co, že partnerku neuspokojíš ptákem, ruce nebo pusu taky nemáš? Nebo mají zas nějaké jiné indispozice?
..taky jen nakukuju :lol: ruce a pusa jsou mnohdy lepší jak velkej pták..ale tady je to marný :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.5.14 17:37

@káťa tak tak chut a tvrdost musi byt jinak ti ani 30cm klacek bude k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.5.14 17:44
@cicmud píše:
@aspagi super deníček :palec: takže kráťo i nadále si budeš trvrdit ty svoje nesmysli???
tady ať nemusíš hledat https://www.emimino.cz/…pilace-1399/ :*

Jiste si ho uz precetl a zrejme mu dosli argumenty.ci napise neco ve smyslu to jsou jen omylane reci anazorjednezeny a par sexuologu to vy nemuzete pochopit kdyz jsem nepouzitelny a fnuk fnuk radsi budu panicem do konce zivota zeny i pres tisice nazoru zde plus verejne nazory a zkusenosti jinych kteri tvrdi opak tak dle k@kratomir to je proste podle nej ma totiz spoustu zkusenosti dle ceho soudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
27.5.14 17:52

@aspagi já vím, že kráťa bude dál žvatlat ty nesmysli :roll: u něj totiž vůbec nejde o krátký péro, ale jeho sebevědomí a strach, mám podobného kamaráda, je panic doteď, je to můj spolužák a to chování dost podbné kráťovi a těmhle lidem nepomůže ani voda svěcená :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
27.5.14 17:52

Jak zde někdo psal, že velikost se dědí po otci, tak vás rád ubezpečím, že holandrický typ dědičnosti u velikosti penisu nefunguje, neboť je to záležitost multifaktoriální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.5.14 19:24
@káťa píše:
My jsme blbnuli s bývalýma. A většinou to tak vycházelo kolem těch 17 cm+- a kolem 4 cm průměr. Řekla bych, že ten současný bude taky tak nějak. Všichni chlapi, se kterými jsem se kdy milovala, byli zhruba v tomto rozměru, jen jeden byl výrazně menší a hlavně užší. Nějaké macky 20+ jsem tedy na vlastní kůži nezažila.

A to je právě ono - pořád mě tu každý přesvědčuje, jak je 13.5 cm v pohodě, a pak se dočteme, že normální „žádný macek“ penis je vlastně 17×4 cm - no ale to je přesně ten rozměr, po kterém toužím! :oops: A jak mi pak můžete říct, že 13.5 cm stačí, když spokojené jste s velkým? :roll:

@aspagi Argumenty mi nedošly - byl jsem si venku na kole dát ostřejší odpolední třicítku (bohužel se ale nejednalo o ženu, nýbrž pouze o počet kilometrů :mrgreen: ), no a co dodat k tomu článku? Jasně, každý na to má nějaký názor a zajímalo by mě, jak velký penis má třeba pán sexuolog, aby pak nekázal vodu a sám nepil víno (stejně jako např. pan Doctus ;) ) - a jinak bych já také mohl sepsat zase článek o životě a trápení s malým penisem, že ano… :) Co vůbec chcete slyšet? Že mám megakládu, sebevědomí až na půdu, že jsem borec a příště až nějakou potkám, tak se s ní hned na prvním rande vyspím? :think: Akorát že to není pravda a víme to tu všichni - a ani stokrát opakovaná lež se pravdou nestane, bohužel… :!

@cicmud Strach? Z čeho bych měl boha jeho mít strach? Já se nemám čeho bát, jenom se prostě nepouštím do věcí, na které evidentně nestačím… ;) A váš spolužák má možná stejné postižení jako já, takže třeba proto nemůže, to vás nenapadlo? :idea:

@Doctus Tak to jsem rád - říkává se, že kluci jsou spíš po mámě (tím by se možná i vysvětlila má tragická velikost penisu :D ) a mimo jiné co vím, tak strýcové z mámino strany na tom také nejsou s velikostí zrovna moc dobře… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.5.14 19:51

@Kraťomír ty si fakt blazen chytas se jen toho co se ti hodi do kramu v tomto pripade to je treba toho ze kata napsala o tom ze mela vesmes 17 cm a toho se hned chytas ale co ze se nechytnes toho ze proste je vetsi procento zen ktere k uspokojeni staci stimulace klitorisu to jako budes stimulovat penisem? Na to ti hochu staci ruka a je jedno jak ji mas velkou jde o techniku prosim aby jsi se vyjadril k tomuhle a koukam ze denicek si necetl asi do konce a sexuologu tam psalo vic a clovece ver nebo ne oni nelzou maji narozdil od tebe praxi a asi vedej co rikaj navic to maj urcite vystudovany tak asi to bude pravda kdyz ja to mam stejne jak to tam pisou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí