Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír precti si tu denicek s nazvem velky penis jrnom kompilace staci zadat do vyhledavace a jestli ti toto nepomuze tak to je marny boj
@Anonymní píše:
@aspagi jo, a navíc Géčko je nějakých 2-3cm od vchodu..na to taky netřeba kládu. Navíc pochva je dlouhá tak 8cm, naprosto bez problémů si prstem najdu čípek. Jako extramacka fakt nepotřebuju, naopak..by mi vylezl krkem ne?
Ale co potřebuju je sebevědomý chlap, který si nehýčká svoje komplexy, ale snaží se žít co nejlépe to jde, a užívat si, a hledat cesty jak si užívat..a toho mám. Sice má i solidní náčiní, což v některých případech je vzrušující a príma, ale v jiných i trochu na obtíž. Každý musí brát co má a využívat to co má a přizpůsobit se.
Presne mit doma fnuknu typu kratomir tak si to jdu hodit i kdyby mel penis 30cm dlouhy o boze jen to ne bych se jim i udavila
@Kraťomír a z toho denicku jsou nejlepsi posledni dva nadpisy takze si to koukej precist a doufam zesem napises jakej sea id.ot
@aspagi super deníček
takže kráťo i nadále si budeš trvrdit ty svoje nesmysli???
tady ať nemusíš hledat https://www.emimino.cz/…pilace-1399/ ![]()
Holky, a víte, že já ho svýmu současnýmu chlapovi ani neměřila??? Nějaký přesný míry mě nazejímají, má ho prostě tak akorát pro mě
Aby mi penis vyhovoval, nezáleží ani tak délce, jako na šířce, tvrdosti, celkovém tvaru a hlavně chutí k sexu ![]()
@káťa já ho neměřila ještě žádnému, nikdy mě nenapadlo se tím zabívat
![]()
My jsme blbnuli s bývalýma. A většinou to tak vycházelo kolem těch 17 cm+- a kolem 4 cm průměr. Řekla bych, že ten současný bude taky tak nějak. Všichni chlapi, se kterými jsem se kdy milovala, byli zhruba v tomto rozměru, jen jeden byl výrazně menší a hlavně užší. Nějaké macky 20+ jsem tedy na vlastní kůži nezažila.
@Tinuvien píše:..taky jen nakukuju
@Kraťomír omg, jen nakukuju. No a co, že partnerku neuspokojíš ptákem, ruce nebo pusu taky nemáš? Nebo mají zas nějaké jiné indispozice?
@káťa tak tak chut a tvrdost musi byt jinak ti ani 30cm klacek bude k nicemu
@cicmud píše:
@aspagi super deníčektakže kráťo i nadále si budeš trvrdit ty svoje nesmysli???
tady ať nemusíš hledat https://www.emimino.cz/…pilace-1399/
Jiste si ho uz precetl a zrejme mu dosli argumenty.ci napise neco ve smyslu to jsou jen omylane reci anazorjednezeny a par sexuologu to vy nemuzete pochopit kdyz jsem nepouzitelny a fnuk fnuk radsi budu panicem do konce zivota zeny i pres tisice nazoru zde plus verejne nazory a zkusenosti jinych kteri tvrdi opak tak dle k@kratomir to je proste podle nej ma totiz spoustu zkusenosti dle ceho soudit…
@aspagi já vím, že kráťa bude dál žvatlat ty nesmysli
u něj totiž vůbec nejde o krátký péro, ale jeho sebevědomí a strach, mám podobného kamaráda, je panic doteď, je to můj spolužák a to chování dost podbné kráťovi a těmhle lidem nepomůže ani voda svěcená
![]()
Jak zde někdo psal, že velikost se dědí po otci, tak vás rád ubezpečím, že holandrický typ dědičnosti u velikosti penisu nefunguje, neboť je to záležitost multifaktoriální.
@káťa píše:
My jsme blbnuli s bývalýma. A většinou to tak vycházelo kolem těch 17 cm+- a kolem 4 cm průměr. Řekla bych, že ten současný bude taky tak nějak. Všichni chlapi, se kterými jsem se kdy milovala, byli zhruba v tomto rozměru, jen jeden byl výrazně menší a hlavně užší. Nějaké macky 20+ jsem tedy na vlastní kůži nezažila.
A to je právě ono - pořád mě tu každý přesvědčuje, jak je 13.5 cm v pohodě, a pak se dočteme, že normální „žádný macek“ penis je vlastně 17×4 cm - no ale to je přesně ten rozměr, po kterém toužím!
A jak mi pak můžete říct, že 13.5 cm stačí, když spokojené jste s velkým? ![]()
@aspagi Argumenty mi nedošly - byl jsem si venku na kole dát ostřejší odpolední třicítku (bohužel se ale nejednalo o ženu, nýbrž pouze o počet kilometrů
), no a co dodat k tomu článku? Jasně, každý na to má nějaký názor a zajímalo by mě, jak velký penis má třeba pán sexuolog, aby pak nekázal vodu a sám nepil víno (stejně jako např. pan Doctus
) - a jinak bych já také mohl sepsat zase článek o životě a trápení s malým penisem, že ano…
Co vůbec chcete slyšet? Že mám megakládu, sebevědomí až na půdu, že jsem borec a příště až nějakou potkám, tak se s ní hned na prvním rande vyspím?
Akorát že to není pravda a víme to tu všichni - a ani stokrát opakovaná lež se pravdou nestane, bohužel… ![]()
@cicmud Strach? Z čeho bych měl boha jeho mít strach? Já se nemám čeho bát, jenom se prostě nepouštím do věcí, na které evidentně nestačím…
A váš spolužák má možná stejné postižení jako já, takže třeba proto nemůže, to vás nenapadlo? ![]()
@Doctus Tak to jsem rád - říkává se, že kluci jsou spíš po mámě (tím by se možná i vysvětlila má tragická velikost penisu
) a mimo jiné co vím, tak strýcové z mámino strany na tom také nejsou s velikostí zrovna moc dobře… ![]()
@Kraťomír ty si fakt blazen chytas se jen toho co se ti hodi do kramu v tomto pripade to je treba toho ze kata napsala o tom ze mela vesmes 17 cm a toho se hned chytas ale co ze se nechytnes toho ze proste je vetsi procento zen ktere k uspokojeni staci stimulace klitorisu to jako budes stimulovat penisem? Na to ti hochu staci ruka a je jedno jak ji mas velkou jde o techniku prosim aby jsi se vyjadril k tomuhle a koukam ze denicek si necetl asi do konce a sexuologu tam psalo vic a clovece ver nebo ne oni nelzou maji narozdil od tebe praxi a asi vedej co rikaj navic to maj urcite vystudovany tak asi to bude pravda kdyz ja to mam stejne jak to tam pisou
@aspagi jo, a navíc Géčko je nějakých 2-3cm od vchodu..na to taky netřeba kládu. Navíc pochva je dlouhá tak 8cm, naprosto bez problémů si prstem najdu čípek. Jako extramacka fakt nepotřebuju, naopak..by mi vylezl krkem ne?
Ale co potřebuju je sebevědomý chlap, který si nehýčká svoje komplexy, ale snaží se žít co nejlépe to jde, a užívat si, a hledat cesty jak si užívat..a toho mám. Sice má i solidní náčiní, což v některých případech je vzrušující a príma, ale v jiných i trochu na obtíž. Každý musí brát co má a využívat to co má a přizpůsobit se.