Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
28.5.14 15:34
@Kraťomír píše:
To jsou samé urážky a nepochopení a je to podle mě úplně zbytečná krutost, a proč? Jenom proto, že se nedokážete vcítit do pocitů někoho, kdo to v životě nemá kvůli svému tělesnému nedostatku tak snadné jako vy ostatní, normální a zdraví jedinci… ! A že by si o mě žádná z vás ani kolo neopřela? No jak to vůbec můžete říct? :roll: Však mě ani neznáte, protože jinak jsem fajn hodnej kluk, akorát mi holt nevyrostl penis a hned mě kvůli tomu musíte odsuzovat? :think: To je ale pěkně ubohé a vůbec to není pěkné… :?@LenaNell Už jsem to tu psal, že do pozadí si nezasunu ani prst, ale on je taky rozdíl mezi mužským a ženským pozadím, protože ženy jsou nejspíš víc otevřenější a jsou k tomu líp přizpůsobeny… :idea:

Ty vole nikdo te tu neodsuzuje za tvuj penis ale za to jak ses furt negativni ublizenej srab kterej nic ani za rok nezkusil a navic sefurtlitujes jinak furt ocekavam odpoved na to co jako chces slyset kdyz si furt v opozici na vse mas svoji teorii malyho penisu neposlechnes si zadnou zde jiz napsanych rad v zivote nehodlas nic zmenit jwn se tu snazis sam dobe neco balhavat a rok tu brecis na rozlitym mlikem vsem na emiminu taky co chces po nas slyset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.5.14 15:39
@LenaNell píše: :potlesk: :potlesk: Už prý odešel. Hurá hurá

Po kolikaty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
28.5.14 15:45

@aspagi to nevím, po kolikáté. Já to tu sleduji od včerejška, ale už si to mažu z upozornění, protože komu není rady, tomu není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.5.14 18:18
@aspagi píše:
Po kolikaty? :mrgreen:

Dobře, tak budu reagovat ještě naposled, když tedy žádáte tu odpověď… :idea:

Tak zaprvé - není to rok, je to už několik let - já osobně to vidím tuším už minimálně na tři roky a možná i víc, protože nepíšu jenom do tohoto tématu, ale i na ostatní weby a také už i dříve zde - do tématu, které pak bylo zamčeno… ;) Za další - tak jak jsem na tom teď, tak na tom budu i za 10 nebo za 30 let a nic na světě už to asi nezmění - leda kdyby přišli na nějakou neoperativní metodu zvětšování, protože chrupavku pod žalud si opravdu cpát nenechám a řezat do sebe, to už vůbec ne… :poblion:

A co chci slyšet? Tady to ale přece vůbec není o tom, co chci slyšet - byla to tu prostě jen otevřená svobodná diskuze, ve které se bavíme o této problematice jako normální dospělí a rozumní lidé, ne? :think: Ale když to chceš opravdu vědět, tak já chci slyšet jenom pravdu, nic jiného! :idea: Ale ani jí slyšet nemusím, protože jí dobře znám a sám vím nejlíp, jak mizerně na tom jsem, bohužel… :?

Takže to je už asi tak všechno, mějte se tu všichni fajn a kdyby něco, tak jsem prakticky denně k zastižení na: http://malypenis.webnode.cz/diskuze/ a nebo na http://kratomir.webnode.cz/ :)

Žijte si blaze a v klidně si diskutujte třeba o sexu ve vyšším věku 8), ahoj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
29.5.14 09:50

Hele, on dokonce napsal o sobě i píseň :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.5.14 20:51

@aspagi je to magor :pocitac: dělá ze sebe chudáka a přitom má penis v pohodě. Ani milion žen mu to nevtluče do palice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.5.14 20:55
@Arturus píše:
Hele, on dokonce napsal o sobě i píseň :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…

nééé to je moc ty vole ja nemůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
29.5.14 20:58
@Marsmeli píše:
@aspagi je to magor :pocitac: dělá ze sebe chudáka a přitom má penis v pohodě. Ani milion žen mu to nevtluče do palice.

On chce chudinka politovat takovy nesnasim fakt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.5.14 21:06

@aspagi já vím, už jsem mu tu psala, mám jen novou přezdívku, tohle je fakt moc je to, takový magor, nebo to jen dělá? já měla hodně chlapů s velkým, malým středním, ale stejně nejvíc mi vyhovoval a vyhovuje střední, tak proč ze sebe dělá takovýho debila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 21:16

Tyy bláho to je případ pro psychiatra… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.5.14 21:20

@s-l-u-n-í-č-k-o tomu, už nepomůže nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.5.14 15:46

@Kraťomír
Kdyby jsi potřeboval znám jednoho psychiatra, ten ti pomůže s tvým komplexem..A taková malá rada, zajdi si do bordelu, tam ti dá každá, tý je jedno jak ho máš velkýho (malýho) hlavně že zaplatíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.5.14 16:23

@Kraťomír
Díky, díky, díky takhle jsem se opravdu už dlouho nezasmála. Víš je lepší, že jsi bez holky. Chudák, by furt musela poslouchat to tvoje kňourání jaká si chudinka..Já s tebou žít, tak sežeru krabičku Lexaurinu denně. Tohle až řeknu doma mladýmu, tak se roztrhá smíchy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 16:44

PŘIJDE MI

Jestli to třeba není nebezpečný. :) Ten koot se subjektivně malým kootem.
Nevím být ženou, tak bych se snad i bál. Podle mě to je regulérní blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
30.5.14 17:04

@veru26
též jsme se doma s přítelem pobavili :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...