Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslm, ze lidi maji kdejaky „handicap“, bez urazky a partnera si nsjdou. Ja nevim, ale treba zkus toho psychologa, treba potrebujes trochu povzbudit a nabrat sebevedomi. Chte to se koukat po normalnich holkach, kolem tveho veku. Hodne mlade se myslim budou vzdycky smat a moc se tim zaobirat.
Já mám těch 16,5 cm (něco nad český průměr) a myslím si že je to v pohodě
Ale když si píšeš s holkou a ta ti řekne, že pokud nemáš aspon 18 tak se o nic nesnaž tak jsem sní vysvíjel. Přece žádný chlap, za to jak se narodil nemůže, ale když holce nevyhovuje ani těch 16 17 cm tak je to normální?
Napsal jsem jí ať jde do pi*e, že bych jí stejně nešukal, jedině kdyby si šla zvětšit prsa, že ty její kozičky jsou hrůza
No nějak jsem ji to vrátit musel
. Potom by ste chtěli vědět jak reagovala
..
PS: a vy holky, které máte podobný nároky, a myslíte že ten kdo má big benis je šéf tak se pletete
My vás taky mužem soudit, a snížovat sebevědomí tak že vám budem vyčítat, smát se vám, nebo předem soudit za vaše (ne)vady. A ja vadu určitě nemám, to ta slečna je nemocná na mozek.. Peace čágo.
@timeforce píše:
A co kdyz ho tam ta zena necejti co mam delat?
vaginoplastika
nebo cviceni panevniho dna nebo pak uz jen cernoch ![]()
@timeforce píše:
A co kdyz ho tam ta zena necejti co mam delat?
těžko něco radit, když si neuvedl víc, jestli je to tvojí velikostí nebo její, případně něčím jiným
@aspagi píše:
co si pid tim mam predstavit
Nic jen to ze na velikosti zalezi a ty keci ze ne at si je strcej nekam to jen uklidnujou situaci ![]()
Já nebudu otálet a rovnou sem hodím fotku svého ptáka. Zajímal by mě názor žen a taky odhad velikosti. Děkuji.
@Corey píše:
Já nebudu otálet a rovnou sem hodím fotku svého ptáka. Zajímal by mě názor žen a taky odhad velikosti. Děkuji.
Pockam jak dopadnes pak taky dam foto ![]()
@timeforce píše:
Nic jen to ze na velikosti zalezi a ty keci ze ne at si je strcej nekam to jen uklidnujou situaci
jasny ale jak nema aspon metr tak do toho nejdu ![]()
@aspagi píše:
@Corey @timeforce tak do toho @veru26 vam je zhodnoti
vcera uz to poslal corey jenze to smazali tak kam to mame poslat?