Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
znovu upozorňujeme, že fotky s přirozením (případně odkazy na takovéto fotky) do veřejné diskuze nepatří. Prosím o respektování pravidel eMimina, v opačném případě hrozí uzamčení diskuze až blokace účtu.
Tento web je určen především těhotným ženám a maminkám. Pro zjištění velikosti se prosím obraťte na lékaře, nikoliv na toto fórum. Děkuji za pochopení ![]()
Přeji všem pěkný večer,
Martina
@Ivulka88 píše:
Musím říct, že mám stejný problém jsem rok a půl po porodu a někdy mám taky problém…![]()
Zajímalo by mě čím to je..
Vždyť po tom porodu by to mělo být takové protáhlejší…
![]()
Zalezi asi jak te mudr sesije ne?
Ahoj, tak jsem se na vás po čase přišel opět podívat a musím říct, že to bylo pořád řečí, jak vám tu kazím krásně rozjetou diskuzi a když odejdu, tak se tu nedělo pořádně nic, jenom se tu ukázal další stejně postižený kluk, kterému mu to opravdu nezávidím, protože sám jsem na tom úplně stejně a není to žádný med…
Ale líbí se mi, že jste se tu holky konečně odvázaly a už se nesnažíte nikomu nalhávat, že i malý kašpárek umí zahrát velké divadlo - příspěvky na posledních několika stranách jsou naopak krásně reálné a přímo ze života - ze skutečného života, nikoliv z pohádek, a to se mi líbí…
Pravda a upřímnost, to jsou vlastnosti, kterých si u lidí cením, byť někoho to nepotěší - ale člověk by se měl umět smířit s tím co je a měl by pochopit, na co stačí a na co už ne, že ano… ![]()
zásadní otázka možná zní, jaká velikost patří do kategorie malý kašpárek?
pro jednu to může být dost jiná velikost, než pro druhou
![]()
@lolla.jones píše:
No jak rikam, pro me je maly evropsky prumer
Tak to už máte madam nejvyšší čas běžet si koupit nějaké opravdu funkční venušiny kuličky.
@Doctus
takže jako 10 až 17 (+ - 3,5) je normál. rozmezí podle Vás? Takže malej kašpárek vychází vše pod 10? no to nevím, jestli to tu holky takhle myslely ![]()
@tigy66 píše:
@Kraťomírzásadní otázka možná zní, jaká velikost patří do kategorie malý kašpárek?![]()
pro jednu to může být dost jiná velikost, než pro druhou
![]()
Samozřejmě, ono všechno je relativní
, ale obecně i z této diskuze (ale nejen zde) se dá říct, že malý je pod 15 cm, byť tato míra je ještě na hraně použitelnosti, pokud se k ní váže i patřičná šířka, tedy něco okolo 4.5 cm…
Já osobně už tedy bohužel patřím do kategorie nepoužitelných - a já se nebojím použít to slovo - „eunuchů“ a doživotních samotářů a paniců, protože mne příroda obdařila pouze mikropenisem o rozměrech 13.5 (v nejlepší náladě možná lehce přes 14) x 3.5 cm, se kterým se toho opravdu moc nadělat nedá.
Naštěstí na tom ale všichni „běloši“ nejsou takto tragicky, takže evropská rasa snad ještě na vymření není, ale člověka to holt zamrzí, když touží po rodině, lásce a vztahu s někým, ke komu by se mohl přitulit, a místo toho může akorát tak čekat na svůj konec v samotě bez rodiny a potomků - jak se tak říká, taková věc dokáže pokazit odpoledne… ![]()
@Kraťomír píše:
Samozřejmě, ono všechno je relativní, ale obecně i z této diskuze (ale nejen zde) se dá říct, že malý je pod 15 cm, byť tato míra je ještě na hraně použitelnosti, pokud se k ní váže i patřičná šířka, tedy něco okolo 4.5 cm…
Já osobně už tedy bohužel patřím do kategorie nepoužitelných - a já se nebojím použít to slovo - „eunuchů“ a doživotních samotářů a paniců, protože mne příroda obdařila pouze mikropenisem o rozměrech 13.5 (v nejlepší náladě možná lehce přes 14) x 3.5 cm, se kterým se toho opravdu moc nadělat nedá.
Naštěstí na tom ale všichni „běloši“ nejsou takto tragicky, takže evropská rasa snad ještě na vymření není, ale člověka to holt zamrzí, když touží po rodině, lásce a vztahu s někým, ke komu by se mohl přitulit, a místo toho může akorát tak čekat na svůj konec v samotě bez rodiny a potomků - jak se tak říká, taková věc dokáže pokazit odpoledne…
tak te trochu uklidnim…on o to neni uplne tak o velikosti. malokterej chlap si prizna ze ho ma malyho a porad delaj velky borce…
je dulezity to proste zensky udelat i jinak kdyz ji to prote malym nejde ![]()
@lolla.jones píše:
Evropske primer by byl byt 14.coz je maly kasparek
![]()
jinak vše ok?
@lolla.jones píše:
tak te trochu uklidnim…on o to neni uplne tak o velikosti. malokterej chlap si prizna ze ho ma malyho a porad delaj velky borce…
je dulezity to proste zensky udelat i jinak kdyz ji to prote malym nejde
Takto se to dá uhrát možná tak jen jednou a nebo maximálně párkrát, ale dlouhodobě si tím takto postižený jedinec určitě žádnou ženu neudrží, o tom pochybuju…
Taková je prostě realita a víme to tu asi všichni… ![]()