Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tigy66
31.10.14 18:38
@Kraťomír píše:
Samozřejmě, ono všechno je relativní :idea:, ale obecně i z této diskuze (ale nejen zde) se dá říct, že malý je pod 15 cm, byť tato míra je ještě na hraně použitelnosti

takže jako je to jedna kategorie např. 14 nebo 11 či 8? :nevim: ostatní dámy mlčí tak asi jo

• Citovat
  • Upravit
1010
31.10.14 18:42

Netvrd mi ze kazdej chla s malym perem je single? to by byla polovina chlapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.10.14 18:43
@Kraťomír píše:
Takto se to dá uhrát možná tak jen jednou a nebo maximálně párkrát, ale dlouhodobě si tím takto postižený jedinec určitě žádnou ženu neudrží, o tom pochybuju… :( Taková je prostě realita a víme to tu asi všichni… :oops:

To já si zrovna myslím opak…pokud je chlap šikovnej, tak si prostě poradí. A i když je chlap nadprůměr, tak když má energie a chuť jako by byl dvacet let v důchodě, tak mu ani ta velikost neudrží partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
31.10.14 18:48
@lolla.jones píše:
Netvrd mi ze kazdej chla s malym perem je single? to by byla polovina chlapu

8o takže polovina chlapů ho má malýho? Ó sancta simplicitas :zed:

• Citovat
  • Upravit
687
31.10.14 18:49

@majki.r
No to je sice možná z části pravda, ale pod určitou hranici už si myslím že ani nemá smysl začínat - je to jako chtít přeplout na voru oceán - čirá neuváženost s předem jasným výsledkem… Myslím že správný chlap by si měl umět přiznat, že na něco - v tomto případě na úspěšné pomilování ženy - prostě nestačí, tak to je… Sebevědomých blbů je pořád dost a tak to zkouší, ale já se nechci takto ponižovat… :?

@lolla.jones Polovina asi těžko - já osobně neznám nikoho s malým penisem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
31.10.14 18:52

A co je malej podle tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.10.14 18:54

@Kraťomír Možná je to klišé, ale já si prostě myslím, že záleží na síle lásky. Jestli se dva milujou, tak si prostě způsob najdou. A v dnešní době není problém sehnat i pomůcky, co případně pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
31.10.14 18:56
@majki.r píše:
@Kraťomír Možná je to klišé, ale já si prostě myslím, že záleží na síle lásky. Jestli se dva milujou, tak si prostě způsob najdou. A v dnešní době není problém sehnat i pomůcky, co případně pomůžou.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
31.10.14 19:12
@lolla.jones píše:

on psal vše pod 15, já nevím - zjišťuju, a u Tebe? tipuju tak min. vše pod 18 ne?

• Citovat
  • Upravit
9733
31.10.14 19:17

@JayLee
Tak to by de facto byl malý i 20 cm… pokud by při plném zásunu nevyvolal dávivý reflex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
31.10.14 19:25
@JayLee píše:
malej lofas je ten, když ho das do pusy http://bestpage.cz/…35443551.GIF a zubama drhnes o jeho kulky :lol:

tu to metodu jako měřítko těžko brát, v tomto případě by byl výsledek měření značně ovlivněn tím, jestli by onen úkon prováděla myška, tygřice či hrošice /parodie na kamasutru/ :jazyk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1010
31.10.14 19:26
@JayLee píše:
malej lofas je ten, když ho das do pusy http://bestpage.cz/…35443551.GIF a zubama drhnes o jeho kulky :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 00:36
@lolla.jones píše:

Malý penis je pod 15 cm, a nepoužitelný je ten můj - tzn. okolo 13.5 cm… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
1.11.14 03:01

@Kraťomír Tvl kráťo přijeď :) Ty jsi fakt magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.11.14 09:15
@majki.r píše:

Taky si myslím… :palec: Pro mne velikost nikdy nebyla podstatná…Pokud se mi chlap líbí a dovedu si s ním představit život, velikost penisu je až to poslední co by mě zajímalo a tudíž pro mne není podstatná… :nevim: Kruci to jsou starosti… :roll: Dole přece nemůžete být všichni stejní.. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí