Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Netvrd mi ze kazdej chla s malym perem je single? to by byla polovina chlapu
@Kraťomír píše:
Takto se to dá uhrát možná tak jen jednou a nebo maximálně párkrát, ale dlouhodobě si tím takto postižený jedinec určitě žádnou ženu neudrží, o tom pochybuju…Taková je prostě realita a víme to tu asi všichni…
To já si zrovna myslím opak…pokud je chlap šikovnej, tak si prostě poradí. A i když je chlap nadprůměr, tak když má energie a chuť jako by byl dvacet let v důchodě, tak mu ani ta velikost neudrží partnerku.
@lolla.jones píše:
Netvrd mi ze kazdej chla s malym perem je single? to by byla polovina chlapu
takže polovina chlapů ho má malýho? Ó sancta simplicitas ![]()
@majki.r
No to je sice možná z části pravda, ale pod určitou hranici už si myslím že ani nemá smysl začínat - je to jako chtít přeplout na voru oceán - čirá neuváženost s předem jasným výsledkem… Myslím že správný chlap by si měl umět přiznat, že na něco - v tomto případě na úspěšné pomilování ženy - prostě nestačí, tak to je… Sebevědomých blbů je pořád dost a tak to zkouší, ale já se nechci takto ponižovat… ![]()
@lolla.jones Polovina asi těžko - já osobně neznám nikoho s malým penisem…
@Kraťomír Možná je to klišé, ale já si prostě myslím, že záleží na síle lásky. Jestli se dva milujou, tak si prostě způsob najdou. A v dnešní době není problém sehnat i pomůcky, co případně pomůžou.
@majki.r píše:
@Kraťomír Možná je to klišé, ale já si prostě myslím, že záleží na síle lásky. Jestli se dva milujou, tak si prostě způsob najdou. A v dnešní době není problém sehnat i pomůcky, co případně pomůžou.
@lolla.jones píše:
A co je malej podle tebe?
on psal vše pod 15, já nevím - zjišťuju, a u Tebe? tipuju tak min. vše pod 18 ne?
@JayLee
Tak to by de facto byl malý i 20 cm… pokud by při plném zásunu nevyvolal dávivý reflex.
@JayLee píše:
malej lofas je ten, když ho das do pusy http://bestpage.cz/…35443551.GIF a zubama drhnes o jeho kulky
tu to metodu jako měřítko těžko brát, v tomto případě by byl výsledek měření značně ovlivněn tím, jestli by onen úkon prováděla myška, tygřice či hrošice /parodie na kamasutru/
![]()
@JayLee píše:
malej lofas je ten, když ho das do pusy http://bestpage.cz/…35443551.GIF a zubama drhnes o jeho kulky
@lolla.jones píše:
A co je malej podle tebe?
Malý penis je pod 15 cm, a nepoužitelný je ten můj - tzn. okolo 13.5 cm… ![]()
@majki.r píše:
Taky si myslím…
Pro mne velikost nikdy nebyla podstatná…Pokud se mi chlap líbí a dovedu si s ním představit život, velikost penisu je až to poslední co by mě zajímalo a tudíž pro mne není podstatná…
Kruci to jsou starosti…
Dole přece nemůžete být všichni stejní..
![]()
takže jako je to jedna kategorie např. 14 nebo 11 či 8?
ostatní dámy mlčí tak asi jo