Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimista píše:
protoze uz jsem vymyslel odpoved na tvoji otazku, kterou jsi mi tam nekde dala
Tak povidej ![]()
@sissi79 píše:
Tak povidej
jak sdelim taktne nejake nadrozmerne, ze nam to nepasuje, inspirovali me tu ti placici panove nad svou nedostatecnosti, proste bych ji presvedcoval, ze ho mam maleho a ze nemohu se svou nedostatecnou vybavou uspokojit zadnou zenu a ani ji, tak radeji at me posle sama k sipku, dokud je cas
@sissi79 píše:
A ve finale to je pravda
ale neplati to pro kazdou, vyzkouseno
@tigy66 píše:
@Pesimista
o délce se tady píše víc i když šířka je asi důležitějšíjak si na tom pro zajímavost Ty? nejhorší bývaj lidi, kážící vodu a pijící víno
Ou.. prrr.. takhle ne..
Nikdo svou delku neovlivni, ani ti s vetsim, ani ti s mensim, at je mate jakykoliv..
Pesimista tu neryje, nezesmesnuje, tak k tomuhle neni duvod, nemyslis? ![]()
@tigy66 píše:
@Pesimista
jak si na tom pro zajímavost Ty?
ja, jak, jeste hur nez Kratomira, to je prece jasne ![]()
@Pesimista píše:
ale neplati to pro kazdou, vyzkouseno
Pokud zna svy telo tak ano
@Pesimista píše:
jak sdelim taktne nejake nadrozmerne, ze nam to nepasuje, inspirovali me tu ti placici panove nad svou nedostatecnosti, proste bych ji presvedcoval, ze ho mam maleho a ze nemohu se svou nedostatecnou vybavou uspokojit zadnou zenu a ani ji, tak radeji at me posle sama k sipku, dokud je cas
@sissi79 píše:nezesmesnuji, ale beru mnoho z toho s nadsazkou, ono to moc k smichu neni, kdyz to dokaze zlomit chlapa, ktery je jinak, jak tu samy zeny pisi, jinak pouzitelny
Ou.. prrr.. takhle ne..
Nikdo svou delku neovlivni, ani ti s vetsim, ani ti s mensim, at je mate jakykoliv..
Pesimista tu neryje, nezesmesnuje, tak k tomuhle neni duvod, nemyslis?
@sissi79 píše:
Panove, vite co je smutny? Vy si ten svuj mindrak prizivite na vsem a to je velka skoda.. …
a tohle je nazor, ktery je mi nejblizsi, delame si to sami, takze troche nadsazky, humour nebo I zesmesneni neuskodi, si myslim
@Pesimista píše:
a tohle je nazor, ktery je mi nejblizsi, delame si to sami, takze troche nadsazky, humour nebo I zesmesneni neuskodi, si myslim
Popravde jsem nikdy nepremyslela nad tim jak moc panove skrz tohle trpi a popravde prvni precteni me vydesilo a otevrelo oci, protoze pro me tohle neni dulezity… Byt mi to malokdo veri..
@Pesimista píše:
v cem jsem ja zlej???
V pravde
a otevrenosti
pro ty kteri ju neumi prijmout a rozdychat. o)
@Pesimista
o délce se tady píše víc i když šířka je asi důležitější
jak si na tom pro zajímavost Ty? nejhorší bývaj lidi, kážící vodu a pijící víno