Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
1.11.14 16:36

@aspagi Já o tom chci napsat knihu, ale ještě to má čas - myslím že za takových 10 let na to bude vhodnější doba, i když do té doby se u mě asi stejně nic nezmění, takže co… :?: :| Leda si to mezi tím opravdu hodím, když mne tu k tomu všichni tak pěkně vyzýváte, a bude po knížce… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
1.11.14 16:37

@Kraťomír ty jo, nahodou jsem otevrela tuhle diskuzi..mel bys vyhledat psychologa jako 8o, jednak mas uplne normalniho dindona a hlavne teda zalozit si spesl stranky o svym mikropenisu, skladat na toto tema pisnicky a vubec, zijes vubec necim jinym, nez jen utapenim se v sebelitosti? Celej tvuj zivot se toci kolem tvyho prirozeni, ktery je normalni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
1.11.14 16:38
@Kraťomír píše:
@aspagi Já o tom chci napsat knihu, ale ještě to má čas - myslím že za takových 10 let na to bude vhodnější doba, i když do té doby se u mě asi stejně nic nezmění, takže co… :?: :| Leda si to mezi tím opravdu hodím, když mne tu k tomu všichni tak pěkně vyzýváte, a bude po knížce… :?

Tak zkus anal, tam je mensi velikost velkou vyhodou ;)

Jinak se obavam, ze na tvuj literarnepsychologicky debut s erot. prvky neni nase spolecnost pripravena, pokud to tedy nepojmes ve stylu Svandrlik-Neprakta..

• Citovat
  • Upravit
3232
1.11.14 16:41
@Kraťomír píše:
No tak ale sami si to přece vůbec neděláme (myšleno ten problém s velikostí penisu), dělá to hlavně okolí, kde to řeší a naráží se na to snad v každé sociální skupině
tak obcas zkus takovemu, dobre odarenemu (jak si sam o sobe mysli) frajerovi vpalit, a proc ti stara teda proi kazde prilezitosti zahyba, kdyz jsi takovy mistr sveta, asi se ti uz nestavi, jen bud pripraven vcas uteci :D
@Kraťomír píše:
dělají to samy ženy, pro které je …,
jenze, podle mych zkusenosti, zeny jsou velmi krute I k sobe, asi jsi nemel prilezitost nahlednout mezi ne, jak se dokazi elegantne shasovat mezi sebou, napriklad pri vyberu prave tech podprsenek, kdyz kamaradce rekne, nad podprsenekou, ze tady, ale prsa neprodavaji, to si myslim, ze je jeste horsi, nez nejaky vtipek na chlapa, takze ty, ktere takto vtipkuji, ty nestoji ani za to, aby jsi o ne oprel stare kolo, byla by to urazka toho bicyklu
@Kraťomír píše:
ale i ostatní lépe obdaření muži, kvůli kterým se ani nemůžu jít osprchovat do veřejných sprch… :oops:
ujistuji te, ze takto vtipkujici „lépe obdaření muži“ maji nekde vetsi complex nez ty a ten svuj complex menecenosti by radi prebnesli na nekoho jineho, muze to byt cokoli, poruchy erekce, predcasna ejakulace, neschopnost v socialnich kontaktech, to posledni se casto projevuje prave shasovanim tech druhych
@Kraťomír píše: , takže problém zejména v hlavě to možná i je, ale né v té mé… ;)

ano, to je presne, problem je z 90% ve tve hlave a mozna tech zbylych 10% problem mas ve svych kalhotach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 16:41

Nechcete mu uz nejaka z litosti dat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
1.11.14 16:42
@Kraťomír píše:
@aspagi Já o tom chci napsat knihu, ale ještě to má čas - myslím že za takových 10 let na to bude vhodnější doba, i když do té doby se u mě asi stejně nic nezmění, takže co… :?: :| Leda si to mezi tím opravdu hodím, když mne tu k tomu všichni tak pěkně vyzýváte, a bude po knížce… :?

jezis to bude urcite hit roku 8o ja to myslela uz ze zoufalstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
1.11.14 16:43
@lolla.jones píše:
Nechcete mu uz nejaka z litosti dat? :nevim:

Ne…hele ale co Honzik :mrgreen:?Nedal by si rict?

• Citovat
  • Upravit
1010
1.11.14 16:45

Chlape bez si najit babu misto plakani tady o malym kasparkovi.Tu tvou knizku stejne nikdo nebude cist potoze kazda zenska mela urcite i mensiho, chlap s velkym by se tomu smal a chlap co ma maly pero by to necetl protoze by se v nem prohloubil jeho komplex :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.11.14 16:45
@Eemii píše:
@Kraťomír ty jo, Celej tvuj zivot se toci kolem tvyho prirozeni, ktery je normalni!
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 16:46
@Chocoloco píše:
Ne…hele ale co Honzik :mrgreen:?Nedal by si rict?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: honzik ma stalyho partnera a taky si jako ja libuje ve velkych a tlustych :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 16:49

@aspagi Ano, mohl by to být i bestseller, vzhledem k netradičnímu tématu a pojetí… 8) :D Ale ono je to jedno, vztah si tím stejně nezískám :?, takže by to byla stejně jen taková ventilace mého postižení - i když třeba by to někomu mohlo i pomoci, kdo ví… ;)

@Chocoloco Mně by anál nevadil, mám pozadí rád, jenže těžko si představit, že bych svou milou požádal o něco takového zrovna při prvním milování a těžko si představit, že bych tak přišel o panictví… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 16:49

Kdyz jsem byla oo dost mladsi tak jsem se tahala s jednim klukem(ten ho mohl mit tak 13)
a sex stal za prd tak jsem mu rrekla ze se mi s nim moc nelibi sex.ale nechtela jseem rict proc abych mu nejak neublizila…niácmene nalehal a tahal to ze me az jsem teda rekla ze ma maly pero a on mi rekl ze to ja mam troubu na dva krocany :nevim: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 16:50

@Kraťomír ventiluj to u psychiatra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 16:51
@histep píše:
a jak moc jsou „kvalitní“ takové ženy???
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 16:52
@Kraťomír píše:
No tak ale sami si to přece vůbec neděláme (myšleno ten problém s velikostí penisu), dělá to hlavně okolí, kde to řeší a naráží se na to snad v každé sociální skupině a při každé možné příležitosti a to dokonce i tehdy, kdy by to člověk třeba vůbec nečekal - rodinné oslavy, táboráky a tak dále, a dělají to samy ženy, pro které je to jedna z hlavních kvalit u muže, ale i ostatní lépe obdaření muži, kvůli kterým se ani nemůžu jít osprchovat do veřejných sprch… :oops: Kdyby šlo jen o mě, tak to vůbec neřeším, protože na močení to stačí bohatě a jinak (většinou) funguje dobře, takže problém zejména v hlavě to možná i je, ale né v té mé… ;)

Neznam lidi kteri by to resili na rodinnych oslavach apod.. a to vazne 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí