Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eemii Ano, protože než jsem vstoupil do této diskuze, tak se tu mluvilo o úplně jiných zkušenostech i potřebách a vše probíhalo ve zcela jiných číslech - teď to ale najednou není tak zlé a vlastně i 14 cm penis je úplně normální a když některé nestačí, tak jde hlavně o člověka a to jaký je, a vlastně i tak se z toho dá dojít k uspokojení jinak, hlavně když si ten muž umí poradit a má zdravé sebevědomí, že ano?
Kde jsou ty názory, že evropský průměr nestačí?
A to je právě to ovlivňování - lidé tu pak píší věci, kterým ani oni sami nevěří a proč? Jenom aby uklidnili, že takový mrzák zas nejsem - já ale vím své… ![]()
@Eemii píše:
jasne, nejakou takovou odpoved jsem cekala. A holky, vlastne i chlapi, co ti tu psali, ze je velikost ok, jsou taky nejak zmanipulovane?
Ja nejsem zmanipulovana, ja jsem prosim pekne podplacena
mikropenisovou lobby.
@Kraťomír píše:
@Eemii Ano, protože než jsem vstoupil do této diskuze, tak se tu mluvilo o úplně jiných zkušenostech i potřebách a vše probíhalo ve zcela jiných číslech - teď to ale najednou není tak zlé a vlastně i 14 cm penis je úplně normální a když některé nestačí, tak jde hlavně o člověka a to jaký je, a vlastně i tak se z toho dá dojít k uspokojení jinak, hlavně když si ten muž umí poradit a má zdravé sebevědomí, že ano?Kde jsou ty názory, že evropský průměr nestačí?
A to je právě to ovlivňování - lidé tu pak píší věci, kterým ani oni sami nevěří a proč? Jenom aby uklidnili, že takový mrzák zas nejsem- já ale vím své…
Chlape, po strance fyzicke mrzak nejsi, ale ta psyche…
@Kraťomír píše:
@Eemii Ano, protože než jsem vstoupil do této diskuze, tak se tu mluvilo o úplně jiných zkušenostech i potřebách a vše probíhalo ve zcela jiných číslech - teď to ale najednou není tak zlé a vlastně i 14 cm penis je úplně normální a když některé nestačí, tak jde hlavně o člověka a to jaký je, a vlastně i tak se z toho dá dojít k uspokojení jinak, hlavně když si ten muž umí poradit a má zdravé sebevědomí, že ano?Kde jsou ty názory, že evropský průměr nestačí?
A to je právě to ovlivňování - lidé tu pak píší věci, kterým ani oni sami nevěří a proč? Jenom aby uklidnili, že takový mrzák zas nejsem - já ale vím své…
Já začínám mít pocit, že číslo 13,5 nejsou (jen) centimetry, ale asi věk, že?
Ja tvrdim porad ze mam rada macky, ale prumer neni duvod k rozchodu ![]()
@histep O tom milá slečno ale opravdu vůbec nic nevíte - nemůžete chápat, jak kruté to pro muže je, když mu dojde, že je to v podstatě přírodní eunuch… ![]()
@Kraťomír píše:
A to je právě to ovlivňování - lidé tu pak píší věci, kterým ani oni sami nevěří a proč? Jenom aby uklidnili, že takový mrzák zas nejsem - já ale vím své…
Jasne, ty vis sve..nikdy jsi nemel zenskou, ale moc dobre vis, ze by to s tim tvym neslo.Ale vis sve. I pres to, ze ho nikdy zadna nevidela a rekla bych, ze ti ani nikdo nerek, ze ho mas malyho..
Ano, takto si fakt nikdy zadnou nenajdes. Protoze zadna nechce zakomplexovanyho chlapa, kterej se akorat lituje a nedela nic jinyho, ze resi svy telo, tvori stranky a sklada o tom pisnicky. A vlastne ani neslysi, nechce slyset nazory jinych. Protoze vi sve.
Kdybys napsal, ze ho mas sedm centaku, nebudu mit problem rict, mas ho malyho, ale se ctrnacti fakt nechapu, co resis
. Skoda, ze to ani nechces vyzkouset a rovnou jsi to zabalil. Hodne stesti.
@Eemii píše:
Jasne, ty vis sve..nikdy jsi nemel zenskou, ale moc dobre vis, ze by to s tim tvym neslo.Ale vis sve. I pres to, ze ho nikdy zadna nevidela a rekla bych, ze ti ani nikdo nerek, ze ho mas malyho..
Ano, takto si fakt nikdy zadnou nenajdes. Protoze zadna nechce zakomplexovanyho chlapa, kterej se akorat lituje a nedela nic jinyho, ze resi svy telo, tvori stranky a sklada o tom pisnicky. A vlastne ani neslysi, nechce slyset nazory jinych. Protoze vi sve.Kdybys napsal, ze ho mas sedm centaku, nebudu mit problem rict, mas ho malyho, ale se ctrnacti fakt nechapu, co resis![]()
. Skoda, ze to ani nechces vyzkouset a rovnou jsi to zabalil. Hodne stesti.
@Eemii Vyzkoušet bych to chtěl, ale předem z nám výsledek, tak proč se tak ponižovat? Spoustu věcí bych chtěl zkusit - třeba jak chutnají jedovaté houby a nebo jaké je to seskočit bez padáku, ale je blázen či sebevrah by do toho šel, když ví, jak to asi dopadne - a s malým penisem je to úplně stejné, i když uznávám, srovnání jsou to trochu extrémní. Při milování sice přímo o život nejde, ale v podstatě i ano - o společný život, o rodinu a děti a nebo naopak o doživotní samotu, takže i v tomto podle mého o šanci na normální život jde…
@Kraťomír píše:
@histep O tom milá slečno ale opravdu vůbec nic nevíte - nemůžete chápat, jak kruté to pro muže je, když mu dojde, že je to v podstatě přírodní eunuch…
BTW nejsem slečna, už dost dlouho…
Tak kolik Ti je?
Jinak - doporučuji přečíst první větu článku a třeba shlédnout video
http://ona.idnes.cz/…si-muzi.aspx?…
@Kraťomír je mi te fakt lito..zase - ty vis vy, predem znas vysledek. Docela bys byl z vysledku prekvapeny clovece..ja mela s takovym rozmerem dva a nikdy me nenapadlo uvazovat, ze ho maj malyho. Nastesti i oni byli normalni, takze ten nastroj normalne pouzivali.
@Kraťomír píše:
@Eemii To hlasování tam je ale zmanipulované, ať už jen ovlivňováním mínění tamních návštěvníků a tím pádem i hlasování pro možnost, o které nejsou tak úplně vnitřně přesvědčeni, tak i některými hlasujícími, kteří určitou cestou záměrně hlasují vícekrát díky technickým nedostatkům hostingu těch stránek…
jo, všechno je zmanipulované, všechny lžou apod.. Vlastně není co řešit že..
@Eemii píše:
@Kraťomír je mi te fakt lito..zase - ty vis vy, predem znas vysledek. Docela bys byl z vysledku prekvapeny clovece..ja mela s takovym rozmerem dva a nikdy me nenapadlo uvazovat, ze ho maj malyho. Nastesti i oni byli normalni, takze ten nastroj normalne pouzivali.
@Kraťomír píše:
víš co.. první zasuň, pak tvrď že nestačí
![]()
@Kraťomír píše:
@Eemii Vyzkoušet bych to chtěl, ale předem z nám výsledek, tak proč se tak ponižovat? Spoustu věcí bych chtěl zkusit - třeba jak chutnají jedovaté houby a nebo jaké je to seskočit bez padáku, ale je blázen či sebevrah by do toho šel, když ví, jak to asi dopadne - a s malým penisem je to úplně stejné, i když uznávám, srovnání jsou to trochu extrémní. Při milování sice přímo o život nejde, ale v podstatě i ano - o společný život, o rodinu a děti a nebo naopak o doživotní samotu, takže i v tomto podle mého o šanci na normální život jde…
ty jsi tak neuveritelnej ubozak ze je mi z tebe uplne na zvraCENI. a nemas krom pera ani koule abys ten svuj ubohej zivott ukoncil.tak se lituj plac nad malym perem a hon si ho do konce zivota.nebo co chces syset
![]()