Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21899
1.11.14 17:50

Ja jsem z nej normane rozcilena. Vedet, ze bydli o patro vis, tak na nej vlitnu, osedlam, vytru mu zrak a pujdu domu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
@sissi79 píše:
víš co.. první zasuň, pak tvrď že nestačí :! :! :! :! :!
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
@sissi79 píše:
víš co.. první zasuň, pak tvrď že nestačí :! :! :! :! :!

On se nebude ponizovat prece :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 17:51
@Kraťomír píše:
@histep O tom milá slečno ale opravdu vůbec nic nevíte - nemůžete chápat, jak kruté to pro muže je, když mu dojde, že je to v podstatě přírodní eunuch… :|

co ti dodnes bránilo navštívit psychologa popř psychiatra :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1010
1.11.14 17:53
@Eemii píše:
Ja jsem z nej normane rozcilena. Vedet, ze bydli o patro vis, tak na nej vlitnu, osedlam, vytru mu zrak a pujdu domu!

by se mu nepostavil protoze ma komplex jak hrom. a knoural by ti do ucha cejtis ho vubec je takovej malinkej promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 17:57

@Kraťomír Kráťo, ikdyby došlo na sex, ty jsi tak bloklej že z toho stejně nic nebude.. Vyhledej lékařskou pomoc, přestaň skuhrat a začni žít.. Kvůli něčí velikosti v kalhotech se svět nepřestane točit ani nebude znova léto.. Jediný problém je v tvý hlavě a utkvělých představách že všichni nemaj jiný starosti než řešit 24/7 velikost péra..

• Citovat
  • Upravit
tigy66
1.11.14 18:00
@Kraťomír píše:
Tak já ale nemyslím, že by se tam přímo řešila velikost a kdo jak na to je se svou výbavou, ale různé narážky na velikost, že ano - na to prostě přijde řeč skoro všude a při každé příležitosti… :!

nemyslím si, že 13,5 cm je až taková tragedie sama o sobě, ale s tímto co píše docela souhlasím - v tomhle má pravdu, že v téměř každé společnosti sem tam přijde řeč na to, že větší je lepší atd. a pod. Je to tak, že tohle je prostě součástí jakéhosi folklóru a vybavuji si několikrát, jak někdo dotyčný něco podobného pronesl a tvářil se u toho jako, kdyby vymyslel zeměkouli.
A právě v těchto případech tak trpí a krvácí ego dotyčného muže, kord když vzápětí další člen oné společnosti, aby náhodou nezůstal v této debatě pozadu přispěchá s názorem o kašpárkovi. Ten koho se tato „malost“ netýká se tomu většinou jen tlemí, ale na „postiženého“ to působí dost blbě, tím spíš pokud se tato situace v životě nejednou opakuje. :? :? :nevim: :? :?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 18:03
@tigy66 píše:
nemyslím si, že 13,5 cm je až taková tragedie sama o sobě, ale s tímto co píše docela souhlasím - v tomhle má pravdu, že v téměř každé společnosti sem tam přijde řeč na to, že větší je lepší atd. a pod. Je to tak, že tohle je prostě součástí jakéhosi folklóru a vybavuji si několikrát, jak někdo dotyčný něco podobného pronesl a tvářil se u toho jako, kdyby vymyslel zeměkouli.
A právě v těchto případech tak trpí a krvácí ego dotyčného muže, kord když vzápětí další člen oné společnosti, aby náhodou nezůstal v této debatě pozadu přispěchá s názorem o kašpárkovi. Ten koho se tato „malost“ netýká se tomu většinou jen tlemí, ale na „postiženého“ to působí dost blbě, tím spíš pokud se tato situace v životě nejednou opakuje. :? :? :nevim: :? :?

já tahle rybářský přirovnání nechápu.. mám ho tááááákhle velkýho :roll: a ikdyby měl, tak co :nevim: :nevim: ať si má, spíš bych řešila jeho vyzrálost a tomuhle bych se zasmála.. Jinak jediný co vždycky zaručeně pobaví, je lidská blbost, tohle je jeden zářnej příklad cos napsal.. ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 18:05

Jinak pánové, je to ve vašich hlavách bo vám nějaká mrcha tak moc ublížila že vám řekla vážně do očí že ho máte malýho.. A nepočítejte to kdy to někdo řekl v afektu, to je kapitola sama o sobě :roll:

• Citovat
  • Upravit
687
1.11.14 18:10
@Eemii píše:
Ja jsem z nej normane rozcilena. Vedet, ze bydli o patro vis, tak na nej vlitnu, osedlam, vytru mu zrak a pujdu domu!

Hehe :D, no to je milé :*, ale já bych se stejně nenechal… ;)

@sissi79
Slovíčko „bo“ znamená „protože“, nikoli „nebo“… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 18:12
@Kraťomír píše:
Hehe :D, no to je milé :*, ale já bych se stejně nenechal… ;)@sissi79
Slovíčko „bo“ znamená „protože“, nikoli „nebo“… :)

vážně? ;) pocházím původem od zdroje, neboj a vím o tom, tohle slovo je hříčka ;)

• Citovat
  • Upravit
tigy66
@sissi79 píše:
já tahle rybářský přirovnání nechápu.. mám ho tááááákhle velkýho :roll: a ikdyby měl, tak co :nevim: :nevim: ať si má, spíš bych řešila jeho vyzrálost a tomuhle bych se zasmála.. Jinak jediný co vždycky zaručeně pobaví, je lidská blbost, tohle je jeden zářnej příklad cos napsal.. ;)

Tak jinak, kdysi jsem chodil s holkou a bylo to všechno tak nějak v pohodě, než její kámoška měla tu čest potkat se s hodně velkým p. Nevím, jak to bylo bez mé přítomnosti, ale dost často jsem byl u toho, když se někdě sedělo a oni včetně té mojí a dalších, to řešily furt dokola v podstatě nejmíň dva měsíce v kuse jaký to s tim klandrem bylo a to i v době, kdy dotyčný nadsamec už dávno byl v prd. A chceš vědět, kdy jsme se já s dotyčnou rozešli (což mě do teď mrzí )?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
@Kraťomír píše:
Hehe :D, no to je milé :*, ale já bych se stejně nenechal… ;)@sissi79
Slovíčko „bo“ znamená „protože“, nikoli „nebo“… :)

jinak.. proč by ses nenechal?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 18:14
@tigy66 píše:
Tak jinak, kdysi jsem chodil s holkou a bylo to všechno tak nějak v pohodě, než její kámoška měla tu čest potkat se s hodně velkým p. Nevím, jak to bylo bez mé přítomnosti, ale dost často jsem byl u toho, když se někdě sedělo a oni včetně té mojí a dalších, to řešily furt dokola v podstatě nejmíň dva měsíce v kuse jaký to s tim klandrem bylo a to i v době, kdy dotyčný nadsamec už dávno byl v prd. A chceš vědět, kdy jsme se já s dotyčnou rozešli (což mě do teď mrzí )?

prosímtě doplň její věk v tu danou dobu a pokračuj i s důvodem rozchodu ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 18:21

Musím běžet do hoďky dočtu ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení