Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
1.11.14 16:19
@sissi79 píše:
Ja mam pocit ze nabidku uz mel… :think:

no to jako fakt kdo byl ten stastlivec :mrgreen: zvlastni ze toho krata nevyuzil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
1.11.14 16:21
@Pesimista píše:
ono to moc k smichu neni, kdyz to dokaze zlomit chlapa, ktery je jinak, jak tu samy zeny pisi, jinak pouzitelny

Tak pouzitelneho chlapa to snad na cely zivot nerozhaze, ne? Nedelej z toho zase kovbojku, zenska se take nezhrouti na dvacet let a nerezignuje na vztahy jen proto, ze ji kdysi nejake pako reklo, ze ma mala prsa.Ok, nastve to, muze to udelat komplex, ale zlomit? Takoveho bych ja eliminovala z vhodnych, ne snad kvuli delce penisu, ale kvuli pouzitelnosti v zivote.Co by delal, kdyby prisly opravdove problemy? Skakal z okna?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 16:21
@aspagi píše:
no to jako fakt kdo byl ten stastlivec :mrgreen: zvlastni ze toho krata nevyuzil :think:

Pokud se nepletu uhral to do autu ze s mikropenisem je to marny…

• Citovat
  • Upravit
5847
1.11.14 16:22
@sissi79 píše:
Panove, vite co je smutny? Vy si ten svuj mindrak prizivite na vsem a to je velka skoda.. Utika vam spousta jinych, dulezitejsich veci.. Tohle jsem myslela ze je vysada bab, delat problem tam kde neni a vyzivat se v tom.. A na druhou stranu pokud vam takhle ublizila naka baba, tak je to hnus..

ne tohle je priorirni vysada mr. kratomira :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.11.14 16:23
@sissi79 píše:
Popravde jsem nikdy nepremyslela nad tim jak moc panove skrz tohle trpi a popravde prvni precteni me vydesilo a otevrelo oci, protoze pro me tohle neni dulezity… Byt mi to malokdo veri..

clovek se porad uci, hlavne pochopit pohnutky tech druhych, proc delaji pitomosti a jsou casto sami proti sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 16:25
@Chocoloco píše:
Tak pouzitelneho chlapa to snad na cely zivot nerozhaze, ne? Nedelej z toho zase kovbojku, zenska se take nezhrouti na dvacet let a nerezignuje na vztahy jen proto, ze ji kdysi nejake pako reklo, ze ma mala prsa.Ok, nastve to, muze to udelat komplex, ale zlomit? Takoveho bych ja eliminovala z vhodnych, ne snad kvuli delce penisu, ale kvuli pouzitelnosti v zivote.Co by delal, kdyby prisly opravdove problemy? Skakal z okna?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
@sissi79 píše:
Pokud se nepletu uhral to do autu ze s mikropenisem je to marny…

jezis to je blb aspon by jednou za zivot smocil :mrgreen: bambulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@Pesimista píše:
clovek se porad uci, hlavne pochopit pohnutky tech druhych, proc delaji pitomosti a jsou casto sami proti sobe

pravda ;)

• Citovat
  • Upravit
687
1.11.14 16:27
@Pesimista píše:
a tohle je nazor, ktery je mi nejblizsi, delame si to sami, takze troche nadsazky, humour nebo I zesmesneni neuskodi, si myslim

No tak ale sami si to přece vůbec neděláme (myšleno ten problém s velikostí penisu), dělá to hlavně okolí, kde to řeší a naráží se na to snad v každé sociální skupině a při každé možné příležitosti a to dokonce i tehdy, kdy by to člověk třeba vůbec nečekal - rodinné oslavy, táboráky a tak dále, a dělají to samy ženy, pro které je to jedna z hlavních kvalit u muže, ale i ostatní lépe obdaření muži, kvůli kterým se ani nemůžu jít osprchovat do veřejných sprch… :oops: Kdyby šlo jen o mě, tak to vůbec neřeším, protože na močení to stačí bohatě a jinak (většinou) funguje dobře, takže problém zejména v hlavě to možná i je, ale né v té mé… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.11.14 16:27
@aspagi píše:
jezis to je blb aspon by jednou za zivot smocil :mrgreen: bambulku

moje rec :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
1.11.14 16:30
@Kraťomír píše:
No tak ale sami si to přece vůbec neděláme (myšleno ten problém s velikostí penisu), dělá to hlavně okolí, kde to řeší a naráží se na to snad v každé sociální skupině a při každé možné příležitosti a to dokonce i tehdy, kdy by to člověk třeba vůbec nečekal - rodinné oslavy, táboráky a tak dále, a dělají to samy ženy, pro které je to jedna z hlavních kvalit u muže, ale i ostatní lépe obdaření muži, kvůli kterým se ani nemůžu jít osprchovat do veřejných sprch… :oops: Kdyby šlo jen o mě, tak to vůbec neřeším, protože na močení to stačí bohatě a jinak (většinou) funguje dobře, takže problém zejména v hlavě to možná i je, ale né v té mé… ;)

ty ses fakt labilni ty jo dopoucim ti jednu skupinu EMO vem si ziletku a nebo uz konecne zasun jo a nebo se nech vykastrovat ty vle ty napis roman zivot s mikropenisem a vis co pro tvoje info uz ti ten penis udelaji objemnejsi o 1cm tak si setri do kasicky a pak budes mit prumer 4.5 kdyz resis takovyhle detaily auzes v klidu zasouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
1.11.14 16:32
@Pesimista píše:
moje rec :D :cert:

jezis jako ja fakt na co koukam jako posledni je delka penisu bud to umi a nebo neumi :jazyk: ale pokud by me nekdo chtel uspokojit jen kralicim pohybem dovnitr ven tak by neuspel ani s 20cm klackem jeste bych ho kostetem hnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 16:33
@sissi79 píše:
Pokud se nepletu uhral to do autu ze s mikropenisem je to marny…

No ale však je to přece pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
@Kraťomír píše: … a dělají to samy ženy, pro které je to jedna z hlavních kvalit u muže… ;)

a jak moc jsou „kvalitní“ takové ženy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
@Kraťomír píše:
No tak ale sami si to přece vůbec neděláme (myšleno ten problém s velikostí penisu), dělá to hlavně okolí, kde tořeší a naráží se na to snad v každé sociální skupině a při každé možné příležitosti a to dokonce i tehdy, kdy by to člověk třeba vůbec nečekal - rodinné oslavy, táboráky a tak dále, a dělají to samy ženy, pro které je to jedna z hlavních kvalit u muže, ale i ostatní lépe obdaření muži, kvůli kterým se ani nemůžu jít osprchovat do veřejných sprch… :oops: Kdyby šlo jen o mě, tak to vůbec neřeším, protože na močení to stačí bohatě a jinak (většinou) funguje dobře, takže problém zejména v hlavě to možná i je, ale né v té mé… ;)

Jsi paranoidni, ver mi, ze muj muz ani svagri si navzajem u moceni neocumuji penisy, natoz aby si je porovnavali.To fakt dospeli kluci :mrgreen: nedelaji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky