Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
1.11.14 09:20

Misto řešení ptáku řeště radši sebevědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
1.11.14 09:51
@Majk.w píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
1.11.14 10:01
@timeforce píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:)

Kraťomír: Seber se a nelituj se!
Chlap bez sebevědomí je zoufalec. Život není o velikosti ptáka, a kdo na tom staví vztah, tak to nevydrží. Sex není zanedbatelný, jenže podstatný je, aby si oba „seděli“ a pasovali k sobě. Vole kluci, soustřeďte se chvíli na tu holku a pozorujte víc jí, než sebe. I když Vám pochroumala sebevědomí nějaká náctka ohledně veliksti, časem stejně přijde na to, že jsou důležitější věci v životě. A když ne, není to žena pro život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 10:35

Já měla na VŠ vztah založený na občasném nezávazném sexu s klukem, který měl penis snad 12cm… I tak to byl nejlepší milenec, jakého jsem kdy měla… jak ten to uměl s jazykem… :P komplex kvůli tomu evidentně neměl a sex jsme si parádně užívali… :palec:
Fakt si myslím, že to ve velikosti není…

• Citovat
  • Upravit
687
1.11.14 11:13
@Majk.w píše:

Jenže tohle přece není o sebevědomí, je to o objektivním přístupu k sobě samotnému - taky bych si mohl třeba věřit, že jsem lepší jezdec než Valentino Rossi, ale i tak bych pořád ve skrytu duše tak trochu tušil, že to asi není úplně pravda… :) A tohle je to samé - prostě na to nemám… :? Myslím si, že bych byl jinak dobrý milenec - snaživý, ochotný a všechno, ale s tak malým penisem by to byl předem prohraný boj… :oops: A uklidňovat nás, takto postižené, je myslím opravdu zbytečné - lepší to bylo, když se tu psalo pravdivě a otevřeně o tom, jak to vlastně je. ;) Někdo holt „má“ a někdo je předurčen k celoživotní samotě - tak to na světě chodí a když už jsem to bez lásky a vztahu vydržel bezmála 30 let, tak ten zbytek už doklepu taky - i když občas je to docela kruté, být pořád panicem a zrovna já, který to docela silně potřebuje… :| No ale nedá se nic dělat, snad až v příštím životě, pokud na to tedy začnu věřit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
1.11.14 11:21
@Kraťomír píše:
Jenže tohle přece není o sebevědomí, je to o objektivním přístupu k sobě samotnému - taky bych si mohl třeba věřit, že jsem lepší jezdec než Valentino Rossi, ale i tak bych pořád ve skrytu duše tak trochu tušil, že to asi není úplně pravda… :) A tohle je to samé - prostě na to nemám… :? Myslím si, že bych byl jinak dobrý milenec - snaživý, ochotný a všechno, ale s tak malým penisem by to byl předem prohraný boj… :oops: A uklidňovat nás, takto postižené, je myslím opravdu zbytečné - lepší to bylo, když se tu psalo pravdivě a otevřeně o tom, jak to vlastně je. ;) Někdo holt „má“ a někdo je předurčen k celoživotní samotě - tak to na světě chodí a když už jsem to bez lásky a vztahu vydržel bezmála 30 let, tak ten zbytek už doklepu taky - i když občas je to docela kruté, být pořád panicem a zrovna já, který to docela silně potřebuje… :| No ale nedá se nic dělat, snad až v příštím životě, pokud na to tedy začnu věřit… :think:

Hele každa holka nepotřebuje velký péro, abys ji uspokojil. Za prví pro některou může znamenat víc, že si s Tebou rozumí, miluje Tě a jsi pro ní opora. Dospěla žena, nestaví sex na první místo. Hele zační s tím, že se sebereš a sbalíš nějakou holku. Sex nech až tak po měsíci. Ukaž jí, jakej umíš být, svoje kvality, aby na Tobě měla ráda i to jakej si. Když na ní skočíš hned druhej den a nebude to nic moc, tak proč by Tě neměla nechat, když nic jinýho kromě tvojí velikosti z Tebe ani znát nebude. Hele uvědom si že ses sám pánem svýho osudu. Nikdo jinej další. Jasný? To jak si to celý uděláš a přijdeš na způsob, takový to budeš mít.
To jak přemýšlíš, takový lidi k sobě podvědomě přitahuješ. Myslíš, že se Ti holky smějou a nejsi dost dobrej? No, tak to asi přitahuješ takový, který Ti to často řikají. Hele fakt, ser na to. Nejdřív si zlepší sebevědomí a zkoušej a pozoruj, poznáš. Jenom kecáním a litováním se nic nezlepšíš. Pouč se z toho trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 11:43

@Majk.w To už jsem zkoušel v životě několikrát a nikam to nevedlo - ve vztahu jsme si skvěle rozuměli (dokážu se hodně přizpůsobit) a bylo nám spolu fajn a všechno, ale bez milování to prostě nešlo, to asi každá žena potvrdí… A znovu už to zkoušet nehodlám, prostě na to nemám a je to velikostí penisu, s tím už se nedá nic dělat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
1.11.14 11:43
@Kraťomír píše:
@Majk.w To už jsem zkoušel v životě několikrát a nikam to nevedlo - ve vztahu jsme si skvěle rozuměli (dokážu se hodně přizpůsobit) a bylo nám spolu fajn a všechno, ale bez milování to prostě nešlo, to asi každá žena potvrdí… A znovu už to zkoušet nehodlám, prostě na to nemám a je to velikostí penisu, s tím už se nedá nic dělat. :?

Tak buď kněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
1.11.14 11:51

@Kraťomír Já mám z tebe takový pocit, jakoby pro tebe milování znamenalo jen „zásun“, nebo jak to podat. Pokud tomu tak je, pak asi ano, chápu, že holky s takovým chlapem nevydrží…Je spousta způsobů, jak potěšit ženskou. A spousta ženských preferuje vnější dráždění, pokud já vím, a pro to je velikost penisu nepodstatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 11:52

@Kraťomír jen tak pro info - já jsem měla první sex se současným manželem až o svatební noci - po 3 letech chození!!! Takže o sexu to opravdu není :! A je to ten nejúžasnější chlap, jakýho bych si mohla jen přát (a ted to vůbec nemyslím v posteli, ale pro normální běžný život :! )

PS: je nám obou 21 let 8)

• Citovat
  • Upravit
1427
1.11.14 11:56
@Anonymní píše:
@Kraťomír jen tak pro info - já jsem měla první sex se současným manželem až o svatební noci - po 3 letech chození!!! Takže o sexu to opravdu není :! A je to ten nejúžasnější chlap, jakýho bych si mohla jen přát (a ted to vůbec nemyslím v posteli, ale pro normální běžný život :! )PS: je nám obou 21 let 8)

Tak to respekt. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 12:02

@Anonymní:
Tak to zní jako z pohádky, ale moc tomu nevěřím… :?: Jinak abych to tu nemusel psát znovu, tak víc o mně a mém životě můžete najít zde: http://kratomir.webnode.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
1.11.14 12:13

Pro nově příchozí, Kraťomír básní o tom, jak to s mikropenisem (rozuměj 13,5 cm) nejde, byť to nikdy nezkusil, i když mu to jeho milá naznačovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
1.11.14 12:14
@Kraťomír píše: @Anonymní:
Tak to zní jako z pohádky, ale moc tomu nevěřím… :?: Jinak abych to tu nemusel psát znovu, tak víc o mně a mém životě můžete najít zde: http://kratomir.webnode.cz

Hele dal jsem si tu praci a precetl to, ty mas treba fyzickej problem, i kdyz to ani neni tak hlavni problem. Ty uz mas dost velkej psychickej problem a ten na sebe nabaluje dalsi. A na tom zapracuj. Dobre, pero si neprodlouzis, ale aspon se chovej jako chlap, kdyz uz nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.14 12:27

@Majk.w děkujem ;)

@Kraťomír jestli tomu budeš věřit nebo ne, je jen na tobě.

Každpádně jsme se s odstupem času s manželem shodli, že ty 3 roky chození bez sexu byli pro nás strašně důležité - měli jsme čas se lépe poznat jako lidi, osobnosti, strašně nás to uklidnilo a sblížilo, víme tedka po roce a půl manželství, že ta doba bez sexu nám nic nevzala, o nic jsme za tu dobu nepřišli, ba naopak :pankac: Zjistili jsme, že se máme rádi, proto jací jsme, ne proto, jak nám to klape v posteli a jak ho má manžel velkýho… ( i když přiznávám, že od svatby jsem poznala, že manžel je úžasný milenec :andel: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky