Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tigy66
1.11.14 15:27

@sissi79
ta co tu píše, že evropský průměr jí nebaví, že je pro ní málo, že větší je stejně lepší atd. ta, který si odpovídala - stačí číst

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
1.11.14 15:27
@lolla.jones píše:
Jako aby m chlap knoural ja ho mam malyho ja ho mam malyho?
tak si asi jednoho dne reknu…tyjo…on ho ma faktz malyho

Presne, stokrat nic umorilo vola, ze jo :mrgreen:
Jinak teda koukam, co chlapi kolem toho vercajku nadelaji a hadaji se v otazce prumerne velikosti pidlafonu i o milimetry :roll:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:30

Hele muj chlap mi od zacatku tvrdil ze ho ma malyho.. Furt jsem ho utesovala ze je mi to uplne jedno.. Nase prvni noc skoncila opakovanym fiaskem.. Nemohl se do me dostat, byl na me velkej. Ze ho ma malyho mu rekla ex kdyz mu chtela ublizit :roll: Takze tak.. Ne vsem jde o velikost, ne vsechny potrebuji polechtat v krku zespodu.. a az zas budu s nekym spat, tak to nebude kvuli velikosti, ale protoze mi imponuje jako clovek :*

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:33
@tigy66 píše:
@sissi79
ta co tu píše, že evropský průměr jí nebaví, že je pro ní málo, že větší je stejně lepší atd. ta, který si odpovídala - stačí číst

Promin delam u toho palacinky.. Ok, ji vyhovuje velkej, spouste bab mensi.. Na tomhle bych nezakladala svy byti.. Jazdymu vyhovuje neco jineho, nekteri chlapi maj taky radi velky prsa a jini mensi..

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
1.11.14 15:33
@sissi79 píše:
Hele muj chlap mi od zacatku tvrdil ze ho ma malyho.. Furt jsem ho utesovala ze je mi to uplne jedno.. Nase prvni noc skoncila opakovanym fiaskem.. Nemohl se do me dostat, byl na me velkej. Ze ho ma malyho mu rekla ex kdyz mu chtela ublizit :roll: Takze tak.. Ne vsem jde o velikost, ne vsechny potrebuji polechtat v krku zespodu.. a az zas budu s nekym spat, tak to nebude kvuli velikosti, ale protoze mi imponuje jako clovek :*
:palec: chlapa pro zivot si nevybirame kvuli dvema cm navic, kdyz ma v hlave vymeteno. Nehlede na to, ze my starsi holky 8), ktere uz o svem tele neco tusime :oops:, vime, ze v cm to fakt u spousty z nas neni.
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:39

Panove, vite co je smutny? Vy si ten svuj mindrak prizivite na vsem a to je velka skoda.. Utika vam spousta jinych, dulezitejsich veci.. Tohle jsem myslela ze je vysada bab, delat problem tam kde neni a vyzivat se v tom.. A na druhou stranu pokud vam takhle ublizila naka baba, tak je to hnus..

• Citovat
  • Upravit
tigy66
1.11.14 15:39

@Chocoloco
no ono jde asi taky dost o to, k jaké základní velikosti se případně jakoby ty 2 cm mají přičíst :D

• Citovat
  • Upravit
3232
1.11.14 15:49
@sissi79 píše:
Panove, vite co je smutny? Vy si ten svuj mindrak prizivite na vsem a to je velka skoda.. Utika vam spousta jinych, dulezitejsich veci.. Tohle jsem myslela ze je vysada bab, delat problem tam kde neni a vyzivat se v tom..

souhlasim, krasne receno, „Vy si ten svuj mindrak prizivite na vsem“, tohle by si kratomirove meli opakovat stokrat za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 15:49
@Chocoloco píše: :palec: chlapa pro zivot si nevybirame kvuli dvema cm navic, kdyz ma v hlave vymeteno. Nehlede na to, ze my starsi holky 8), ktere uz o svem tele neco tusime :oops:, vime, ze v cm to fakt u spousty z nas neni.

No ja natrefila snad na nejhorsi kousek v okruhu minimalne 100km takze to ani na teleci vek nemuzu svyst :roll:
Ale svy telo znam, myslim ze jsem dospela a pri vyberu partnera je velikost to posledni co me zajima.. Jinak baba je nejcitlivejsi u vchodu a 5cm za nim :P

• Citovat
  • Upravit
3232
1.11.14 15:50
@tigy66 píše:
@Chocoloco
no ono jde asi taky dost o to, k jaké základní velikosti se případně jakoby ty 2 cm mají přičíst :D

a jestli na delku nebo na sirku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 15:50
@tigy66 píše:
@Chocoloco
no ono jde asi taky dost o to, k jaké základní velikosti se případně jakoby ty 2 cm mají přičíst :D

Ok… jaka je tva? Klidne SZ ;)

• Citovat
  • Upravit
3232
1.11.14 15:52
@sissi79 píše:
No ja natrefila snad na nejhorsi kousek v okruhu minimalne 100km takze to ani na teleci vek nemuzu svyst :roll:
Ale svy telo znam, myslim ze jsem dospela a pri vyberu partnera je velikost to posledni co me zajima.. Jinak baba je nejcitlivejsi u vchodu a 5cm za nim :P

jednou v nejake diskusi napsala jedna zenska, podobne jako ty, slovy, „citlivy je vchod a dal uz je to jen strevo“, jak jsme cetl, tak cituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 15:54

@Pesimista nazdarek, tys me postradal tenkrat, procpak 8)

• Citovat
  • Upravit
3232
1.11.14 15:55
@sissi79 píše:
@Pesimista nazdarek, tys me postradal tenkrat, procpak 8)

protoze uz jsem vymyslel odpoved na tvoji otazku, kterou jsi mi tam nekde dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 15:58
@Pesimista píše:
jednou v nejake diskusi napsala jedna zenska, podobne jako ty, slovy, „citlivy je vchod a dal uz je to jen strevo“, jak jsme cetl, tak cituji

A ve finale to je pravda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí