Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1010
1.11.14 14:49
@tigy66 píše:
Tak zrovna Vy jste jedna z těch, které u mužů tyto komplexy podporují, pokud se tady vyjadřujete o tom, že evropský průměr Vás absolutně nebaví, že je malý a že ten chlap s malým, že stál za hov.. a pod. A kupovat si nástavec mi přijde pro chlapa teda dost ponižující věc, pokud k tomu on sám přistoupí nebo ho k tomu partnerka dožene - v obou případech si on uvědomuje, že jeho velikost je nedostatečná.

taky jsem psala ze jsem byla 7 let s chlapem co mel prumer a nestezovala jsem si pac byl sikovnej po jinych strankach.ae rikam ze vetsi je lepsi. a pokud sis vsimla tak rady vetsina holek rika ze jim na tom moc nezalezi.me proste hold zalezi protoze chci ze sexu mit i sex a ne jen oral a podobny praktiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 14:58
@Majk.w píše:
Kratomir: Tak si vyber-
1/seberes se
2/nechas se preoperovat
3/skocis pod vlak…

Tak to jdes u Krati na to blbe.. vybete si 3 moznost s tim ze tu predtim bude pul roku becet :roll:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:01
@histep píše:
Tak trocha biologie: Ženská pochva je elastická trubice ze svalů, dlouhá 7–8 cm, přičemž přední stěna je o 2 cm kratší než zadní a průměr je kolísavý asi 3–5 cm.
Fakt si myslíš, že 13.5×3.5 je až tak nepoužitelný???
Měla jsem partnera, který měl 14cm dýlku a byl to nejlepší milenec jakýho jsem kdy měla… myslím, že těch 5 mm už takovej rozdíl nečiní :lol: Leckdy nejde jen o velikost… a co myslíš, že by spousta ženskejch dělala s takovým 28cm klackem… to je spíš nepoužitelný než lehounký podprůměr
Nemluvě o tom, že v partnerských vztazích je sex sice dost důležitej, ale rozhodně ne to jediný, vo co go…

Tady jde spis o sebevedomi.. zadna z nas neprahne byt s nekym kdo ma v hlave jen svou delku a nic jinyho.. protoze pochybuju ze se takhle prezentuje jen tady :roll:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
1.11.14 15:02

@lolla.jones
rikam ze vetsi je lepsi
protoze chci ze sexu mit i sex a ne jen oral a podobny praktiky

• tohle ale tak nemáš jen Ty a když chlap narazí na dvě tři stejný ženský jako si Ty, tak mu asi moc dobře neni a taky dost pochybuju, že by se Ti zavděčil, kyby přišel s kdoví jakým nástavcem. :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:03
@aspagi píše:
@Kraťomír ty vle kratomire dej si neakej lexaurin na sklidneni nebo co chces aby ti tu neaka napsala krato ja se smiluju ja toho tvyho poatizence ozkousim omfg ty ses nenapravitelnej fakt kdo nic nezkusi nic nema place na spatnym hrobe a poslouchat te a cost to tu 2 roky dokola je hardcore a nevim jestli uz to neni pripad na psychiatrickou lecebnu

Ja mam pocit ze nabidku uz mel… :think:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:07
@tigy66 píše:
@lolla.jones
rikam ze vetsi je lepsi
protoze chci ze sexu mit i sex a ne jen oral a podobny praktiky
  • tohle ale tak nemáš jen Ty a když chlap narazí na dvě tři stejný ženský jako si Ty, tak mu asi moc dobře neni a taky dost pochybuju, že by se Ti zavděčil, kyby přišel s kdoví jakým nástavcem. :nevim:

Takze proto ses ptal vedle?

• Citovat
  • Upravit
1010
1.11.14 15:10
@sissi79 píše:
Tady jde spis o sebevedomi.. zadna z nas neprahne byt s nekym kdo ma v hlave jen svou delku a nic jinyho.. protoze pochybuju ze se takhle prezentuje jen tady :roll:

no praaave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
1.11.14 15:12

@sissi79
přijde mi to jako jedna diskuze a tady se objevila legenda tohoto téma, tak jsem i tady :D

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:13
@tigy66 píše:
@sissi79
přijde mi to jako jedna diskuze a tady se objevila legenda tohoto téma, tak jsem i tady :D

Legendou nazyvas koho, Kratu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:15
@lolla.jones píše:
no praaave

Ja ty chlapi nepochopim… kdyby nam slo o velikost, roste jim to na cele aby bylo hned jasno :roll:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
1.11.14 15:20

@sissi79
tak tato dáma by to zrovna uvítala 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
1010
1.11.14 15:20

Jako aby m chlap knoural ja ho mam malyho ja ho mam malyho?
tak si asi jednoho dne reknu…tyjo…on ho ma faktz malyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
1.11.14 15:21
@sissi79 píše:
Ja ty chlapi nepochopim… kdyby nam slo o velikost, roste jim to na cele aby bylo hned jasno :roll:

Nebo oznaceni barevnou stuzkou, aby bylo hned jasno.Je to urcita nespravedlnost, u nas jsou ty rozmery prece jen jasnejsi, i kdyz od dob wonderbry..
cervena-XXL
zluta-L
modra-dneska by to slo
zelena-mam i jine kvality ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:24
@tigy66 píše:
@sissi79
tak tato dáma by to zrovna uvítala 8o :lol:

Ktera ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 15:25
@Chocoloco píše:
Nebo oznaceni barevnou stuzkou, aby bylo hned jasno.Je to urcita nespravedlnost, u nas jsou ty rozmery prece jen jasnejsi, i kdyz od dob wonderbry..
cervena-XXL
zluta-L
modra-dneska by to slo
zelena-mam i jine kvality ;)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení