Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
1.11.14 16:53
@Kraťomír píše:
No ale však je to přece pravda…

Myslis? :roll:

• Citovat
  • Upravit
687
1.11.14 16:55
@sissi79 píše:
Neznam lidi kteri by to resili na rodinnych oslavach apod.. a to vazne 8o

Tak já ale nemyslím, že by se tam přímo řešila velikost a kdo jak na to je se svou výbavou, ale různé narážky na velikost, že ano - na to prostě přijde řeč skoro všude a při každé příležitosti… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 16:57
@Kraťomír píše:
@aspagi Ano, mohl by to být i bestseller, vzhledem k netradičnímu tématu a pojetí… 8) :D Ale ono je to jedno, vztah si tím stejně nezískám :?, takže by to byla stejně jen taková ventilace mého postižení - i když třeba by to někomu mohlo i pomoci, kdo ví… ;)@Chocoloco Mně by anál nevadil, mám pozadí rád, jenže těžko si představit, že bych svou milou požádal o něco takového zrovna při prvním milování a těžko si představit, že bych tak přišel o panictví… :idea:

Vztah jsi mel a poslals ho k sipku… tak dalsi vymluvu..

Příspěvek upraven 01.11.14 v 16:59

• Citovat
  • Upravit
21899
1.11.14 16:58

@Kraťomír ze neni problem v tve hlave? To ty mas stranky o svym normanim penisu, to ty to stale resis, to ty jsi svuj zivot zahodil, jen ty se litujes a patlas se v tom, ty hodlas napsat knihu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
@Kraťomír píše:
Tak já ale nemyslím, že by se tam přímo řešila velikost a kdo jak na to je se svou výbavou, ale různé narážky na velikost, že ano - na to prostě přijde řeč skoro všude a při každé příležitosti... :!

Fakt na rodinnych oslavach?
Jako ze u svickove od tchyne prijde rec na velikost tchanova penisu? Nebo ze by mi svagr na otazku, jestli uz ma novy job odvetil, ze problem je v penisu a vyndal ho k posouzeni??

Příspěvek upraven 01.11.14 v 16:59

• Citovat
  • Upravit
687
@sissi79 píše:
Myslis? :roll:

Nemyslím, já to vím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 17:00

@Kraťomír kolik, je ti? ty jsi jeste panic nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 17:00
@Kraťomír píše:
Tak já ale nemyslím, že by se tam přímo řešila velikost a kdo jak na to je se svou výbavou, ale různé narážky na velikost, že ano - na to prostě přijde řeč skoro všude a při každé příležitosti… :!

Tobe pomuze jen doktor.. pres hlavu…

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 17:01
@Kraťomír píše:
Nemyslím, já to vím… ;)

Aha.. takze jsme VSECHNY takove? :think:

• Citovat
  • Upravit
687
1.11.14 17:06
@lolla.jones píše:
@Kraťomír kolik, je ti? ty jsi jeste panic nebo co?

Už se věkem blížím ke třicítce a ano, jsem ještě pořád panic… :think:

@sissi79 píše:
Aha.. takze jsme VSECHNY takove? :think:

Všechny ne - samozřejmě jsou i výjimky, které ale potvrzují pravidlo… ;)

@Chocoloco Takhle jsem to nemyslel - myslím různé narážky, jako když třeba někdo řekne, že mu byla taková zima, až byl z toho „tákhle“ malinký a ukáže víc, než mám já v erekci, a tak podobně - těžko se to popisuje, ale určitě to známe všichni… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
1.11.14 17:15

@Kraťomír hele dyt na tech svych penisovych strankach mas anketu o idealni velikosti a ty se svym rozmerem spadas do ty nejpozadovanejsi kategorie, tak kde je problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 17:17

@Eemii bavi ho e litovat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 17:19

@Eemii To hlasování tam je ale zmanipulované :!, ať už jen ovlivňováním mínění tamních návštěvníků a tím pádem i hlasování pro možnost, o které nejsou tak úplně vnitřně přesvědčeni, tak i některými hlasujícími, kteří určitou cestou záměrně hlasují vícekrát díky technickým nedostatkům hostingu těch stránek… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
1.11.14 17:20

@lolla.jones ja ho lituju??Pisu ze je chudak a jak hroznej ma zivot??

edit:omlouvam se, spatne jsem to precetla..a ano, lituje se, a vlastne i me je ho lito, protoze si zcela dobrovolne kur.vi zivot :roll:

Příspěvek upraven 01.11.14 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
1.11.14 17:21
@Kraťomír píše:
@Eemii To hlasování tam je ale zmanipulované :!, ať už jen ovlivňováním mínění tamních návštěvníků a tím pádem i hlasování pro možnost, o které nejsou tak úplně vnitřně přesvědčeni, tak i některými hlasujícími, kteří určitou cestou záměrně hlasují vícekrát díky technickým nedostatkům hostingu těch stránek… :idea:

jasne, nejakou takovou odpoved jsem cekala. A holky, vlastne i chlapi, co ti tu psali, ze je velikost ok, jsou taky nejak zmanipulovane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí