Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tigy66
1.11.14 18:21

@sissi79
bylo ji cca 22 a ten důvod k rozchodu? - mě až tak nevadilo, že o tom borci kecaly furt dokola až do té doby, kdy asi tak 5 vteřin po tom, co jsme dosexovali pronesla, - ty bláho, taky bych to někdy chtěla zkusit s pořádným chlapem, jako měla Máňa ( jméno změněno )
pak se omlouvala asi půl roku, ale už jsem prostě neměl chuť to s ní dělat, když měla v hlavě toho velmistra :zed:

• Citovat
  • Upravit
687
1.11.14 18:30
@sissi79 píše:
jinak.. proč by ses nenechal?

Protože by to stejně nemělo žádný smysl - ani jeden z nás by si to neužil a nic by se tím nezměnilo - vlastně by to pak bylo jenom horší, protože už bych věděl jak krásné to je a tak by mi to pak určitě akorát ještě mnohem víc chybělo, a žádnou z mých ztracených lásek už by mi to stejně zpátky nevrátilo. Navíc bych tím stejně nezjistil jestli to k pomilování stačí a nebo ne, protože ta dotyčná by to dělala jenom z povinnosti a to nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 18:32

@tigy66 No tak to se nedivím - tobě, ale vlastně ani jí… I u nás si o tom skoro ještě puberťačky v hospůdce u stolu povídaly, že tamten kluk ho má fakt velkého a tak podobně, a to i můj kamarád a asi největší „holkař“ co znám kroutil hlavou, co je to dneska za mládež, že tohle za nás nebývalo - a to je generace řádově tak o 7 let mladší… :! On ho má ale velkého, takže to moc řešit nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
1.11.14 18:34

@Kraťomír pořád čekám na ten Tvůj věk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 18:41

@histep Za pár měsíců mi bude 29 let, stačí? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 18:44
@sissi79 píše:
@Kraťomír Kráťo, ikdyby došlo na sex, ty jsi tak bloklej že z toho stejně nic nebude.. Vyhledej lékařskou pomoc, přestaň skuhrat a začni žít.. Kvůli něčí velikosti v kalhotech se svět nepřestane točit ani nebude znova léto.. Jediný problém je v tvý hlavě a utkvělých představách že všichni nemaj jiný starosti než řešit 24/7 velikost péra..
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
1.11.14 18:45

@Kraťomír
no, ač to tady někteřé nebo někteří nechtějí slyšet, tak takhle nějak to je bylo a bude, je to logicky daný už od přírody

stejně jako chlapi debatují např. o kozách, s tím rozdílem, že ty nehrajou v sexu podstatnou roli

• Citovat
  • Upravit
1010
1.11.14 18:46

Krata se v tom ovsem vyziva. mozna ho to i rajcuje
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
1.11.14 18:58
@lolla.jones píše:
Krata se v tom ovsem vyziva. mozna ho to i rajcuje :mavam:

to bych neřekl, spí mi přijde, že považuje za jakousi boží nespravedlnost, né to, že on má 13,5 cm, ale to, že dost velké % v česku má o dost víc
dá se to i částečně pochopit - být členem určité skupiny chlapů např. fotbal. mužstva, party v práci nebo jen třeba v hospodě a vědět, že zrovna já jsem na tom pravděpodobně nejhůř, to je prostě pro chlapa blbej pocit a hlavně ta nemožnost to nějak ovlivnit je prostě nepříjemná

• Citovat
  • Upravit
9733
1.11.14 18:59

Proč tomu psychopatovi nahráváte na smeč? Kraťomír by vyžadoval pomoc psychiatra – sexuologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
1.11.14 18:59

Spíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
1427
1.11.14 19:00
@Kraťomír píše:
@histep Za pár měsíců mi bude 29 let, stačí? :palec:

Hele ja uz jsem nasranej, jenom vidim tvuj nick… Delej se sebou neco sakra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 19:04
@tigy66 píše:
@sissi79
bylo ji cca 22 a ten důvod k rozchodu? - mě až tak nevadilo, že o tom borci kecaly furt dokola až do té doby, kdy asi tak 5 vteřin po tom, co jsme dosexovali pronesla, - ty bláho, taky bych to někdy chtěla zkusit s pořádným chlapem, jako měla Máňa ( jméno změněno )
pak se omlouvala asi půl roku, ale už jsem prostě neměl chuť to s ní dělat, když měla v hlavě toho velmistra :zed:

A jiny problem do ty doby nebyl? Sex ji vyhovoval?

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 19:05
@Kraťomír píše:
Protože by to stejně nemělo žádný smysl - ani jeden z nás by si to neužil a nic by se tím nezměnilo - vlastně by to pak bylo jenom horší, protože už bych věděl jak krásné to je a tak by mi to pak určitě akorát ještě mnohem víc chybělo, a žádnou z mých ztracených lásek už by mi to stejně zpátky nevrátilo. Navíc bych tím stejně nezjistil jestli to k pomilování stačí a nebo ne, protože ta dotyčná by to dělala jenom z povinnosti a to nic neznamená…

Jsi marnej :roll:

• Citovat
  • Upravit
23436
1.11.14 19:07
@Kraťomír píše:
@tigy66 No tak to se nedivím - tobě, ale vlastně ani jí… I u nás si o tom skoro ještě puberťačky v hospůdce u stolu povídaly, že tamten kluk ho má fakt velkého a tak podobně, a to i můj kamarád a asi největší „holkař“ co znám kroutil hlavou, co je to dneska za mládež, že tohle za nás nebývalo - a to je generace řádově tak o 7 let mladší… :! On ho má ale velkého, takže to moc řešit nemusí…

Hele, co řešíš a co chceš slyšet? Tohle nemá řešení. Prostě se s tím musíš smířit. Pokud má někdo pyj jako kyj a ještě nejlépe prachy, bere áčkový ženy a bere všechny, tak to prostě je a jsme s tímto statusem smíření. :nevim:
Nicméně už z prostý statistiky plyne, že víc jak 2 nebo tři stihnout nemůžeme, takže tady bude hromada beta a gama samic, který budou bloudit světem a budou hledat beta samce s menším penisem a logicky budou smířené s tím, že musí slevit ze svých požadavků.
Takže nevěš hlavu a čekej, určitě na tebe nějaká zbude, která s tebou zůstane i navzdory tvému hendikepu.
Na druhou stranu, ber to z ty lepší stránky, totiž že to bude třeba hodná holka :nevim:

Takovej je svět - někdo má a někdo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí