Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Sem si hnula zluci uaaaa![]()
Jako srovnavat raka s malym pindourem muze opravdu jen chudak ![]()
@lolla.jones Díky, ale dneska už jsem byl dost dlouho na kole, takže to netřeba… ![]()
@sissi79 Já bych to taky nikomu nepřál, samozřejmě, ale to se přece vůbec nedá srovnávat - každý máme nějaké trápení, které nás v životě omezuje - odstáté uši třeba, někoho štvou brýle, některé ženy nosí raději volné oblečení a proč, když jsou krásné? Já to mám horší, mnohem horší, než jen takové malichernosti, jelikož mi to brání započít vztah a založit rodinu, byť žádná vážná ani smrtelná nemoc to není - na malý penis se neumírá, ale také se s ním nežije, tak to prostě je… ![]()
Co už jsem kvůli tomu musel v životě zažít, kolik už jsem toho musel zahodit a proč? Nikdy jsem nevypadal zle, sportoval jsem, mám dobrou postavu a všechno, kde kdo by na mém místě hobloval každou na potkání, zatímco já se nemohl už od puberty na žádnou ani podívat… Nemohl jsem si užívat tenkrát, když jsem to nejvíc potřeboval, a nejde to ani dneska, a vlastně ani do smrti to nepůjde. Jasně, rakovina to není, ale život mi to zničilo tak či tak - kdybych ti mohl dát nahlédnout do mých emocí, možná by tě překvapilo, že se od člověka s rakovinou ani tak moc neliší… ![]()
Toho „chlapa“ spis teda uknucenou babu bych chtela potkat. KOPLA BYCH HO DO TOHO JEHO VYBAVENICKA az by se mu otokem zvetsillo a konecne by prestal knucet.
@lolla.jones píše:
Toho „chlapa“ spis teda uknucenou babu bych chtela potkat. KOPLA BYCH HO DO TOHO JEHO VYBAVENICKA az by se mu otokem zvetsillo a konecne by prestal knucet.
Pasti, pasti, pasticky na nej ![]()
@lolla.jones píše:
Noo tak jak jsi asi pochopil uz tady nikdo nechce cist ty tvoje uknourany ufnukany zvasty.
dobrá on to přehání, ale co tu chceš konkrétně Ty číst?, názory dalších, jako si Ty, kterým evropskej průměr nestačí atd.? Jednou mluvíš tak a za chvíli úplně obráceně - Ty si zrovna jedna z těch, která by neměla problém takovýho menšího chlapa odpálkovat jen kvůli tomu - úplně bez problému i kdyby byl jinak úplně v pohodě, podle toho, co jsem tady od Tebe četl.
@Kraťomír Hele, jestli to náhodou nebude i z toho nadměrnýho ježdění na kole
![]()
Mno co s tebou. Neoběsíš se na něm jak frajer, takže budeš muset pozvednout svůj malý pyj, co není dost dobrý pro ženy a jít s ním dělat něco, a co stačí. Třeba čištění úsťových brzd zbraní s menším průměrem. Pak budeš užitečný, zvedneš si ego a konečně se tě nějaká ujme, uvidíš ![]()
Vysvetleni za me:-ano, mam rada velky -mela jsem vetsi cast chlapu s prumerem a nebyl to duvod k rozchodu -chlap ma bejt chlap a ne uknourana slecinka
@Kraťomír vis co milej zlatej.. tahni odsud driv nez mi rupnou nervy uplne a bez se podivat jednou jedinkrat na onkologii a pozoruj ty zniceny lidi osudem a otevri oci aby sis uvedomil ze ty nemas omezeni na peru ale na mozku!!!
@lolla.jones
tak možná, kdyby ho měl Tvůj chlap jako on, možná by fňukal taky ![]()
a Ty by si s ním nebyla - kdo ví? ![]()
@Chocoloco píše:
Muj muz je IT a zkoukl to a jen se tu rehni, ptz mily Kratas poptava bannery na svuj web a zivi se prodejem vakuovych pump. A jde na to chytrou reklamou, ptz zoufalcu je mnogo. Akorat ten jeho eshop je na pokutu…
Proc si myslis, ze ma odkazy na vsech moznych diskuznich forech, kde se mihne slovo penis?
Diky bohu, ze to tak je, protoze takového zoufalce aby pohledal ![]()
@sissi79 píše:
@Kraťomír vis co milej zlatej.. tahni odsud driv nez mi rupnou nervy uplne a bez se podivat jednou jedinkrat na onkologii a pozoruj ty zniceny lidi osudem a otevri oci aby sis uvedomil ze ty nemas omezeni na peru ale na mozku!!!
Bububu!
Duch nad hmotou. ![]()
Uz jednou sem mel zakaz kvuli tomu
jen nevim proc ho porusil