Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
@Kraťomír vis co.. neznam dusevne hnusnejsiho cloveka nez jsi ty! Jak muzes rict o svym mrtvym kamaradovi ze prozil zivot lip nez ty.. Co myslis, nevymenil by ty zasrany centimetry co te tak zaslepily za moznost zit dal?
poznaljsme dva lidi ve svem zivote s leukemii, oba maldi, uz tu nejsou, od podobneho veku, ale ani jeden z nich nemel v sobe do posledni chvile takovou miru sebetryzneni, jako tohle individuum, a co by dali za dalsich par roku zivota, klidne bez sexu, bez zen, jen proste mit moznost ZIT obycejny skromny zivot o chvili dele
@lolla.jones píše:
Pojdme toho imbecila ignorovat
@sissi79 píše:
Vyhlasuji ignoraci Kratomira
Za ty jeho zvejky o rakovine ![]()
@sissi79 píše:
Doufam ze ne volove![]()
![]()
Ne, lvové ![]()
@lolla.jones píše:
Pojdme toho imbecila ignorovat
Konečně rozumná myšlenka. Každou situaci pokroutí na to svoje trolování. Tím, že mu reagujete to jen podporujete ![]()
@Chocoloco píše:
Pojdme mu rikat trebaaaa…neboztik
výborně.. ono pro mě je mrtvej ![]()
@Pesimista píše:
poznaljsme dva lidi ve svem zivote s leukemii, oba maldi, uz tu nejsou, od podobneho veku, ale ani jeden z nich nemel v sobe do posledni chvile takovou miru sebetryzneni, jako tohle individuum, a co by dali za dalsich par roku zivota, klidne bez sexu, bez zen, jen proste mit moznost ZIT obycejny skromny zivot o chvili dele
mamka měla rakovinu.. on tohle nikdy nepochopí..
@sissi79
A jaký tlak mám změřit? Někdy se měří i napětí svěračů v konečníku.
@Kraťomír píše:
@aspagi Ano, mohl by to být i bestseller, vzhledem k netradičnímu tématu a pojetí…![]()
Ale ono je to jedno, vztah si tím stejně nezískám
, takže by to byla stejně jen taková ventilace mého postižení - i když třeba by to někomu mohlo i pomoci, kdo ví…
@Chocoloco Mně by anál nevadil, mám pozadí rád, jenže těžko si představit, že bych svou milou požádal o něco takového zrovna při prvním milování a těžko si představit, že bych tak přišel o panictví…
vztah ziskas pouze tak ze prestanes plakat na rozlitym mlikem uchopis svuj zivot za oteze a o neco se pokusis co muze byt horsi nez ze to nevyjde ![]()
Doufam ze ne volove