Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Kraťomír
Už jsem vám několikrát psal, že váš pseudokamarád si ho měří asi od zadku, aby si nahnal pár cm. A silácké řeči jsou jedna věc, realita zase jiná. Mnoho mužů je asi vášnivými rybáři.
Vy nevěříte, že někteří muži mají opravdu více než 15?
@aspagi píše:
boze boze vis proc nektery lidi plakaj ze prd maj protoze nejdou zatim lepaim co mohou mit viz tvuj priklad a co by se stalo kdyby si to zkusil max to nejhorsi by bylo ze by ti to ta zenska potvrdila ze ho mas mikro a ze si postizenej ale toz to uz vis tak co resis? aspon zasunout at to zkusis
Na jednu stranu je to pravda a bylo by krásné aspoň jednou v životě „zasunout“, ale na druhou stranu by se mi tím potvrdilo, že jsem jako chlap opravdu k ničemu a občas je lepší nevědět, nehledě na to, že by to o mně věděla i ta dívka a třeba by se to pak i rozkecalo, a nakonec bych se snad kvůli tomu musel i odstěhovat a ztratil bych tak všechny známé - není to tak jednoduché…
A jinak srovnávat to s rakovinou jste začaly vy, nikoliv já - to jen na okraj…
Nehledě na to, že jsem nikdy nikoho neslyšel používat slovo „bo“ ve smyslu „nebo“ - leda u těch, kteří nevědí co to znamená… ![]()
@Venetia
Ale jo, věřím, ale také vím, že si mnozí vymýšlejí, ať už úmyslně, nebo nevědomky. Jsou 2 věci, které jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. Nekonečností vesmíru si ovšem nejsem jistý.
@aspagi píše:
bohuzel ty tady ten vzduch nam dychas zbytecne a dalsi neobnovitelny suroviny nam tady ubiras uuplne zbytecne
Tak co s tím, nějaké rady? ![]()
@Chocoloco píše:
@sissi79 Sisi, je to rocnik narozeni ta 79?
@sissi79 píše:
@Chauvinist chauvi tebe se ani neptám a abych furt nedolívala
ja bych radsi bile ![]()
@Doctus píše:
@Venetia
Ale jo, věřím, ale také vím, že si mnozí vymýšlejí, ať už úmyslně, nebo nevědomky. Jsou 2 věci, které jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. Nekonečností vesmíru si ovšem nejsem jistý.
jeste jedna vec je nekonecna a to kratomir ![]()
@sissi79 píše:a né že po nás budeš frngat kuličky
![]()
![]()
neboj tak daleko se netrefim ![]()
@Doctus píše:
@Venetia
A sakryš, zase ta vaše nešťastná teoretická fyzika…
Od té se držte raději dále vám radím, pane kolego… ![]()