Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco píše:
Beru, bo dnes ti nedomrli pidlafonove budou strasit misto sedmi trpasliku
Tak na zdraví!! ![]()
@Doctus teď se dívám.. nešlo by to dřív jak o půlnoci?? Maj tam halušky s brynzou
![]()
@sissi79 píše:
@Chauvinist chauvi tebe se ani neptám a abych furt nedolívala
Dneska chci abstinovat, takže mi bude stačit jen litr ![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
a co ještě budem teda kontrolovat, mám si vzít techničák bo něco?
![]()
![]()
Blíží se zima, tak si nech vystříkat dutiny, aby ti to nerezlo ![]()
@Kraťomír píše:
Hmmm, a že tak najednou?!Ono se to totiž nedá tak snadno říct…
@sissi79 Pane na nebi, tohle jsem přece nikdy neřekl a ani nenaznačil, jeden můj kamarád zemřel na leukémii ve věku 27 let a vím co to bylo zač, a taky vím, že on to bral s humorem a dokonce i když pak nemohl mít děti, tak se mě z legrace ptal, jestli nevím, kdo tady má kvalitní semínka - prostě to byl bojovník a bral to obdivuhodně, zatímco já bych to takhle rozhodně brát nedokázal - minimálně tu neplodnost určitě ne… Ale před tím si užíval, holky po něm šly a vím ještě z bazénu, že měl velký penis, takže paradoxně on za těch 27 let na tomto světě prožil svůj život líp a plněji, než já poznám za celý svůj zbytečný život - a to je prostě taky fakt, to nedokážeš přijmout můj pohled na život? Přece to není jenom o tom, kolik vzduchu tady prodýcháme, ale tak při čem, ne? Rád bych ho prodýchal se svou milovanou, ale nejde to a já ani nemůžu bojovat, protože nemám s čím - penis mi totiž už asi nedoroste…
bohuzel ty tady ten vzduch nam dychas zbytecne a dalsi neobnovitelny suroviny nam tady ubiras uuplne zbytecne
@sissi79
To až starší ročníky, u mladších to nemusí být. Ale jinak rád vyhovím a bude toho dost.