Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco píše:
@Chauvinist Je to on, treba na lidovkach prispiva s mailem, pod kterym provozuje eshop.
Hmmmm, je to možné. Jen se divím, že tu píše srdceryvný posty, ale ty stránky nezmínil nejpozději ve třetím postu. A navíc, že z těch jeho stránek, na který se člověk dostane nejsnadněji není přímej odkaz.
Kdyby to byl spammer, tipl bych, že by tam taková vazba byla.
Ale co už, né že by na tom záleželo. Je mi to jedno, za víc jak minutu to asi nestojí ![]()
@Chocoloco píše:
@Chauvinist Je to on, treba na lidovkach prispiva s mailem, pod kterym provozuje eshop.
Jako já? Server „lidovky.cz“ vůbec nenavštěvuju a pořádně ho ani neznám, takže určitě tam nic nepíšu - pokud je tam někdo s mou přezdívkou, tak prosím odkaz, Google mi nic nenašel…
Jinak je ale pravdou, že můj krutý životní osud asi mnohé lidi provokuje a tak se nezmohou na nic jiného, než se za mě vydávat, takže profil s mou přezdívkou existuje různě po internetu, byť s tím já osobně nemám nic společného - je to asi chytlavé no… ![]()
@tigy66 píše:
@sissi79
zřejmě si špatně pochopila mou odpověď NE jako že nebyla jediná
@Kraťomír píše:
Jako já? Server „lidovky.cz“ vůbec nenavštěvuju a pořádně ho ani neznám, takže určitě tam nic nepíšu - pokud je tam někdo s mou přezdívkou, tak prosím odkaz, Google mi nic nenašel…Jinak je ale pravdou, že můj krutý životní osud asi mnohé lidi provokuje a tak se nezmohou na nic jiného, než se za mě vydávat, takže profil s mou přezdívkou existuje různě po internetu, byť s tím já osobně nemám nic společného - je to asi chytlavé no…
ty vole jakej krutej zivotni osud???ze mas prumerny pero? krutej osud je to kdyz mas rakovinu, autonehoodu, umrou ti deti.ty jsi jen PIC. S
@lolla.jones píše:
ty vole jakej krutej zivotni osud???ze mas prumerny pero? krutej osud je to kdyz mas rakovinu, autonehoodu, umrou ti deti.ty jsi jen PIC. S
s malym perem
a vakuovkou
@Kraťomír píše:
Jako já? Server „lidovky.cz“ vůbec nenavštěvuju a pořádně ho ani neznám, takže určitě tam nic nepíšu - pokud je tam někdo s mou přezdívkou, tak prosím odkaz, Google mi nic nenašel…Jinak je ale pravdou, že můj krutý životní osud asi mnohé lidi provokuje a tak se nezmohou na nic jiného, než se za mě vydávat, takže profil s mou přezdívkou existuje různě po internetu, byť s tím já osobně nemám nic společného - je to asi chytlavé no…
Co bys delal kdybys zazil poradnou tafku osudu kdyz tady skucis nad nicim!!
@Chocoloco píše:
s malym perema vakuovkou
To je zas nefer vuci jinym, ale posuk je to kvalitni, o tom zadna ![]()
Moje estra si prodelala rakovinu ve 24, a uz nikdy nebude mit vlastni deti a nebreci nad krutosi osudu
.
A zo si myslim ze to je mnohem horsi nez frajer co ma malyho lulanka
@lolla.jones
No dobře, ale přál bych ti prožít alespoň jeden den jako muž s malým penisem, tak abys třeba v práci slyšela, jak se holky baví o chlapech s velkým penisem, pak bys mrkla na internet a našla bys tam tuny diskuzí a článků, že na velikosti záleží a nebo dokonce, že evropský průměr ženám nestačí, pak bys večer zašla k přátelům na táborák a tam by někdo nadhodil, že průměr v ČR je prý „jenom“ 16 cm, takže jsou všichni rádi, že jsou na tom ještě tak dobře…
A taky bych ti přál si vyzkoušet, jaké to je měsíce trávit se svou milovanou a přesto vědět, že na konci bude tak či onak rozchod a nemůžeš před ní toho svýho mrzáčka ani vytáhnout, natož ji pomilovat… Analogie s velikostí ženského poprsí? Tak to asi sotva - tohle bych nikdy neřešil a neřeší to ani naprostá většina chlapů, i když i piva třeba tvrdí opak… ![]()
@tigy66 jinak se musim ohradit, pamet mi slouzi a dokazu udrzet myslenku dyl jak 2-3 stranky