Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
1.11.14 19:35

@tigy66 jinak se musim ohradit, pamet mi slouzi a dokazu udrzet myslenku dyl jak 2-3 stranky ;)

• Citovat
  • Upravit
23436
@Chocoloco píše:
@Chauvinist Je to on, treba na lidovkach prispiva s mailem, pod kterym provozuje eshop.

Hmmmm, je to možné. Jen se divím, že tu píše srdceryvný posty, ale ty stránky nezmínil nejpozději ve třetím postu. A navíc, že z těch jeho stránek, na který se člověk dostane nejsnadněji není přímej odkaz.
Kdyby to byl spammer, tipl bych, že by tam taková vazba byla.
Ale co už, né že by na tom záleželo. Je mi to jedno, za víc jak minutu to asi nestojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco

@Kraťomír Uz se nam trochu zadychavas, ze :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
687
1.11.14 19:38
@Chocoloco píše:
@Chauvinist Je to on, treba na lidovkach prispiva s mailem, pod kterym provozuje eshop.

Jako já? Server „lidovky.cz“ vůbec nenavštěvuju a pořádně ho ani neznám, takže určitě tam nic nepíšu - pokud je tam někdo s mou přezdívkou, tak prosím odkaz, Google mi nic nenašel… :idea: Jinak je ale pravdou, že můj krutý životní osud asi mnohé lidi provokuje a tak se nezmohou na nic jiného, než se za mě vydávat, takže profil s mou přezdívkou existuje různě po internetu, byť s tím já osobně nemám nic společného - je to asi chytlavé no… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
1.11.14 19:39

@sissi79
Soráč, já zapomněl. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 19:40
@tigy66 píše:
@sissi79
zřejmě si špatně pochopila mou odpověď NE jako že nebyla jediná :?
:oops: :oops: promin, sem to blbe pochopila.. bo spis sem si myslela ze jsem otazku polozila trochu jinak a syslenim po linkach jsem se nemrkla znova..
Tvy miry? Bo byla naka z nich uz natolik vyzrala aby to myslela vazne i s dusledky?
  • Citovat
  • Upravit
1010
1.11.14 19:41
@Kraťomír píše:
Jako já? Server „lidovky.cz“ vůbec nenavštěvuju a pořádně ho ani neznám, takže určitě tam nic nepíšu - pokud je tam někdo s mou přezdívkou, tak prosím odkaz, Google mi nic nenašel… :idea: Jinak je ale pravdou, že můj krutý životní osud asi mnohé lidi provokuje a tak se nezmohou na nic jiného, než se za mě vydávat, takže profil s mou přezdívkou existuje různě po internetu, byť s tím já osobně nemám nic společného - je to asi chytlavé no… :D

ty vole jakej krutej zivotni osud???ze mas prumerny pero? krutej osud je to kdyz mas rakovinu, autonehoodu, umrou ti deti.ty jsi jen PIC. S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.11.14 19:42
@Doctus píše:
@sissi79
Soráč, já zapomněl. :mrgreen: :kytka:

8o jak jako zapomnel :cert: :cert: :mrgreen: :kytka:
Jeden vecer s nama plevelis a pak ticho po pesine :P

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
1.11.14 19:43
@lolla.jones píše:
ty vole jakej krutej zivotni osud???ze mas prumerny pero? krutej osud je to kdyz mas rakovinu, autonehoodu, umrou ti deti.ty jsi jen PIC. S

s malym perem :mrgreen: a vakuovkou

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 19:44
@Kraťomír píše:
Jako já? Server „lidovky.cz“ vůbec nenavštěvuju a pořádně ho ani neznám, takže určitě tam nic nepíšu - pokud je tam někdo s mou přezdívkou, tak prosím odkaz, Google mi nic nenašel… :idea: Jinak je ale pravdou, že můj krutý životní osud asi mnohé lidi provokuje a tak se nezmohou na nic jiného, než se za mě vydávat, takže profil s mou přezdívkou existuje různě po internetu, byť s tím já osobně nemám nic společného - je to asi chytlavé no… :D

Co bys delal kdybys zazil poradnou tafku osudu kdyz tady skucis nad nicim!!

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.11.14 19:45
@Chocoloco píše:
s malym perem :mrgreen: a vakuovkou

To je zas nefer vuci jinym, ale posuk je to kvalitni, o tom zadna :roll:

• Citovat
  • Upravit
9733

@sissi79
Ticho, ticho… :lol: Ať se to nikdo nedozví. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010

Moje estra si prodelala rakovinu ve 24, a uz nikdy nebude mit vlastni deti a nebreci nad krutosi osudu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:.
A zo si myslim ze to je mnohem horsi nez frajer co ma malyho lulanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
1.11.14 19:46

Da se ten clovek dat nejak doignorace? uz me vazne se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
1.11.14 19:47

@lolla.jones
No dobře, ale přál bych ti prožít alespoň jeden den jako muž s malým penisem, tak abys třeba v práci slyšela, jak se holky baví o chlapech s velkým penisem, pak bys mrkla na internet a našla bys tam tuny diskuzí a článků, že na velikosti záleží a nebo dokonce, že evropský průměr ženám nestačí, pak bys večer zašla k přátelům na táborák a tam by někdo nadhodil, že průměr v ČR je prý „jenom“ 16 cm, takže jsou všichni rádi, že jsou na tom ještě tak dobře… :idea: A taky bych ti přál si vyzkoušet, jaké to je měsíce trávit se svou milovanou a přesto vědět, že na konci bude tak či onak rozchod a nemůžeš před ní toho svýho mrzáčka ani vytáhnout, natož ji pomilovat… Analogie s velikostí ženského poprsí? Tak to asi sotva - tohle bych nikdy neřešil a neřeší to ani naprostá většina chlapů, i když i piva třeba tvrdí opak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí