Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.10.14 17:00

@lolla.jones
tak to je dobře, že se nemusí třeba do Afriky :lol:

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 17:00

Kamaradka ma cernocha a ma ho malyho.Kdyz te tam moc zajima cernej pindour:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 17:04

@lolla.jones

to je ale divný černoch s malým, kolik ho má? 8o

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 17:04

Mam se ji zeptat j? zkus si taky dat cernocha a uvidis sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 17:08

@lolla.jones
právě, že oni prej mají veliký, tak mi to přijde divný, co píšeš, nebo manžel má 25 a ten černoch jenom 19,tak se vám zdá malý?

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 17:09

Slecno/pane dejte si facku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 17:12

@lolla.jones
se zeptám k tématu a hned je zle, Ty si psala, že Ti českej průměr je málo a černoch má taky málo,,tak nevím, co si z toho mám vzít? :? :?

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 17:19

Kamaradka spala i belochama takze asi ma posouzeni. pindoura hejiho manzela jsem vazne nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 17:23
@lolla.jones píše:
Slecno/pane dejte si facku:D

mám kamaráda černocha, který má hrozný nervy na bělošky, protože si všechny myslí, co černoch to velký penis, ale u nich je to taky různý - různí muži, různé velkosti

• Citovat
  • Upravit
1010
28.10.14 17:24
@Anonymní píše:
mám kamaráda černocha, který má hrozný nervy na bělošky, protože si všechny myslí, co černoch to velký penis, ale u nich je to taky různý - různí muži, různé velkosti

no nepovidej :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: uvaha dne. a nebudu si tu spisovaat anonymem.cus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 17:31

@lolla.jones
tak jestli je kamarádka česka, tak se nedivím, že spala i s bělochama, takže měli nejspíš kolem českýho průměru a že by byl chudák černoch ještě menší, to se mi nezdá, hlavně aby jí pak nebil, jako tam ten, co si ho nedávno ta baba dovezla domu do Prahy z Jamajky nebo odkud to psali :,(

• Citovat
  • Upravit
5847
28.10.14 18:38
@Corey2 píše:
Abnormalita to není…
tak co říkáte? jakou tipujete velikost?http://imgur.com/3NieDd9

16cm normal nechapu co mas za problem bys chtel mit chobot ci co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.10.14 18:41
@Anonymní píše:
Anonymní dnes v 11:37

pro me teda absolutne nevyhovujici. a co jsem se bavila kammaradkama tak maji stejny problem. malyho necejtime. a necejtily jsme ani pred porodem

předpokládám, že mluvíte o zveřejněném fotu - pokud Vám toto nestačí, tak problém nebude u této velikosti /17 cm potvrdil dotyčný / ale ve vás - zřejmě patříte spolu s kamarádkama do kategorie slonic nebo podle výrazu „absolutně nevyhovující“ spíše megaslonic dle kamasutry,
pro normálního chlapa /17 cm je už nadprůměr nejen v čr / musí být tedy dost smůla, pokud se v jeho okolí pohybuje pouze stádo megaslonic :zed:

ty vle :mrgreen: megaslonice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 18:42

Můj manžel má 18 cm a musím říct, že u sexu dost trpím. Na mě je to moc. Nejsem žádná vychrtlina, holka krev a mlíko, po dvou porodech (už cca 7 let) a stejně si to neužiju. Byla bych šťastná za menšího :?

• Citovat
  • Upravit
1977
28.10.14 19:14
@Anonymní píše:
Můj manžel má 18 cm a musím říct, že u sexu dost trpím. Na mě je to moc. Nejsem žádná vychrtlina, holka krev a mlíko, po dvou porodech (už cca 7 let) a stejně si to neužiju. Byla bych šťastná za menšího :?

Musím říct, že mám stejný problém jsem rok a půl po porodu a někdy mám taky problém… :roll: :oops: Zajímalo by mě čím to je.. :think: Vždyť po tom porodu by to mělo být takové protáhlejší… :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí