Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kraťomír Já si taky myslím, že je to už spíš psychický problém. Často to bývá tak, že když člověk cítí v životě nějaké selhání nebo prostě problémy, tak si to lehce svede (nebo prostě vysvětlí) nějakým svým postižením nebo nemocí atd. Pak se z toho stane jeho identita (Já jsem prostě nešťastnej a smolař, protože mám tohle a tohle, nikdy mi žádnej vztah nevyšel, protože mám tohle a tamto.)
A pak nakonec má strach s tím cokoli udělat nebo to změnit (v tvým případě se s tím psychicky srovnat), protože podle něj to prostě formovalo celý jeho dosavadní život a kdyby to najednou přestal řešit, tak by komplet přišel o svou identitu a hlavně o důvod, proč mu nic nevycházelo. A jak by si to pak vysvětlil, že jo.
Ale ono není dobrý se za problémem prostě schovat. Pokud ti teda nevyhovuje život, kdy ti prostě nic nevychází a všechno je nespravedlivě postavené proti tobě.
@majki.r píše:
@Kraťomír Já si taky myslím, že je to už spíš psychický problém. Často to bývá tak, že když člověk cítí v životě nějaké selhání nebo prostě problémy, tak si to lehce svede (nebo prostě vysvětlí) nějakým svým postižením nebo nemocí atd. Pak se z toho stane jeho identita (Já jsem prostě nešťastnej a smolař, protože mám tohle a tohle, nikdy mi žádnej vztah nevyšel, protože mám tohle a tamto.)
A pak nakonec má strach s tím cokoli udělat nebo to změnit (v tvým případě se s tím psychicky srovnat), protože podle něj to prostě formovalo celý jeho dosavadní život a kdyby to najednou přestal řešit, tak by komplet přišel o svou identitu a hlavně o důvod, proč mu nic nevycházelo. A jak by si to pak vysvětlil, že jo.
Ale ono není dobrý se za problémem prostě schovat. Pokud ti teda nevyhovuje život, kdy ti prostě nic nevychází a všechno je nespravedlivě postavené proti tobě.
Chytrá… ![]()
@Kraťomír píše:
Malý penis je pod 15 cm, a nepoužitelný je ten můj - tzn. okolo 13.5 cm…
Tak trocha biologie: Ženská pochva je elastická trubice ze svalů, dlouhá 7–8 cm, přičemž přední stěna je o 2 cm kratší než zadní a průměr je kolísavý asi 3–5 cm.
Fakt si myslíš, že 13.5×3.5 je až tak nepoužitelný???
Měla jsem partnera, který měl 14cm dýlku a byl to nejlepší milenec jakýho jsem kdy měla… myslím, že těch 5 mm už takovej rozdíl nečiní
Leckdy nejde jen o velikost… a co myslíš, že by spousta ženskejch dělala s takovým 28cm klackem… to je spíš nepoužitelný než lehounký podprůměr
Nemluvě o tom, že v partnerských vztazích je sex sice dost důležitej, ale rozhodně ne to jediný, vo co go…
@histep
To už jsem mu jako anatom i vysvětloval, samozřejmě mi bylo vytýkáno, že tomu nerozumím, že jedině on ví, co je to život s tzv. mikropenisem. Když mu někdo napíše, že má průměrně rostlý pyj, tak je v očích Kraťomírových blázen a vtipálek.
@Doctus já jsem jenom zemědělec, takže biologie nebo anatomie, pro mě to samý ![]()
@Anonymní píše:
Já měla na VŠ vztah založený na občasném nezávazném sexu s klukem, který měl penis snad 12cm… I tak to byl nejlepší milenec, jakého jsem kdy měla… jak ten to uměl s jazykem…komplex kvůli tomu evidentně neměl a sex jsme si parádně užívali…
Fakt si myslím, že to ve velikosti není…
souhlasim tez mam takovou zkusenost ![]()
@Kraťomír ty vle kratomire dej si neakej lexaurin na sklidneni nebo co chces aby ti tu neaka napsala krato ja se smiluju ja toho tvyho poatizence ozkousim omfg ty ses nenapravitelnej fakt kdo nic nezkusi nic nema place na spatnym hrobe a poslouchat te a cost to tu 2 roky dokola je hardcore a nevim jestli uz to neni pripad na psychiatrickou lecebnu
Kratomir: Tak si vyber-
1/seberes se
2/nechas se preoperovat
3/skocis pod vlak…
@aspagi píše:
@Kraťomír ty vle kratomire dej si neakej lexaurin na sklidneni nebo co chces aby ti tu neaka napsala krato ja se smiluju ja toho tvyho poatizence ozkousim omfg ty ses nenapravitelnej fakt kdo nic nezkusi nic nema place na spatnym hrobe a poslouchat te a cost to tu 2 roky dokola je hardcore a nevim jestli uz to neni pripad na psychiatrickou lecebnu
noooo jako psychiatra bych bejt jim mozna vazne navstivila.to je komplex jako hrom. a zakomplexovanej chlap nerajcuje zadnou zenskou.ja mela chlapa s podobnym malym a teda ten i pripadal jako buh. i kdyz teda stal za ho… ve vsech praktikach…a nejen co se postele tyce ![]()
@lolla.jones píše:
noooo jako psychiatra bych bejt jim mozna vazne navstivila.to je komplex jako hrom. a zakomplexovanej chlap nerajcuje zadnou zenskou.ja mela chlapa s podobnym malym a teda ten i pripadal jako buh. i kdyz teda stal za ho… ve vsech praktikach…a nejen co se postele tyce
no vidis ale kratomir zije se svym komplexem a NIKDO mu nemuze rozumet chudacek
Ne kazdej place nad svym malym perem.
nekdo se s tim smiri a koupi si na nej nastavec
@lolla.jones píše:
Ne kazdej place nad svym malym perem.![]()
![]()
nekdo se s tim smiri a koupi si na nej nastavec
Tak zrovna Vy jste jedna z těch, které u mužů tyto komplexy podporují, pokud se tady vyjadřujete o tom, že evropský průměr Vás absolutně nebaví, že je malý a že ten chlap s malým, že stál za hov.. a pod. A kupovat si nástavec mi přijde pro chlapa teda dost ponižující věc, pokud k tomu on sám přistoupí nebo ho k tomu partnerka dožene - v obou případech si on uvědomuje, že jeho velikost je nedostatečná.
@Kraťomír píše:
Malý penis je pod 15 cm, a nepoužitelný je ten můj - tzn. okolo 13.5 cm…
Probuh on obzivl
![]()