Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
22.7.14 19:03

Nic si z toho nedelej ja asi aky ne…rposte prumer necejtim a co jsem se bavila s kamoskama co maji taky „prumeraky“tak to maji stejne…uz me normalne napadl jestli ji nemam velkou… :lol: hold me proste berou poradny…ale doma prumer no:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.14 20:05

Chci se poradit, obvod kolem penisu mám 12-13 cm - tzn. průměr kolem 4 cm, co dělat pro to, aby mě žena cítila více? jinak můj penis nemá tvar válce, ale spíš je placatější - tzn. šířka 4,5-5cm. díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.14 06:24

Malý penis

Ahoj holky já bohužel jsem majitelem menšího penisu 6cm normal a 8 cmv erekci mám 187 cm a 110 kg hodně sportuji. Bohužel jsem se setkal s posměšky od spolužáků už na základní škole. To jsem moc neřešil horší to bylo v pubertě kdy mi to začalo docházet hodně me to mrzelo pak první sex ta holka se mi vysmala v te době jsem hodně sportoval vrcholové a to mi pomohlo. Snažil jsem vždy holku zabezpečit finančně prostě co ji na očích vidím ale po par měsících vždy konec. V práci byla atraktivni holka byla můj tip chemie fungovala i jsme si rozuměli az do večírku o vánocích trochu jsme popili stáhl jsem kalhoty a ona se rozesmala začala co s tím… Můj nejdelší vztah trval 2 roky. Už jsem myslel na mimco byl jsem šťastný vše klapalo pak konec. Přiznala se ze ho mám maleho, ale jinak jsem milionovej. Nemohl jsem jist ani spat.Ted je mi už 34 let a nemám ani děti pracuju v zahraničí jako řidič a na naše poměry mám slušnou výplatu ale chybí mi ženská už pul roku jsem bez vztahu. Chtěl bych mít partnerku které by to nevadilo.Moje mama měla semnou rozhovor proč se porad rozchazim tak jsem ji to naznačil a ona ze ví. Jsem pry po tatovi je na tom stejně prý vše není o sexu. Priznam se ze se bojím zklamání své potřeby resim u lehkých holek za úplatu je to smutný ale snad někde čeká ženská ktera to nebude brát jako handicap…

• Citovat
  • Upravit
6865
24.9.14 07:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky já bohužel jsem majitelem menšího penisu 6cm normal a 8 cmv erekci mám 187 cm a 110 kg hodně sportuji. Bohužel jsem se setkal s posměšky od spolužáků už na základní škole. To jsem moc neřešil horší to bylo v pubertě kdy mi to začalo docházet hodně me to mrzelo pak první sex ta holka se mi vysmala v te době jsem hodně sportoval vrcholové a to mi pomohlo. Snažil jsem vždy holku zabezpečit finančně prostě co ji na očích vidím ale po par měsících vždy konec. V práci byla atraktivni holka byla můj tip chemie fungovala i jsme si rozuměli az do večírku o vánocích trochu jsme popili stáhl jsem kalhoty a ona se rozesmala začala co s tím… Můj nejdelší vztah trval 2 roky. Už jsem myslel na mimco byl jsem šťastný vše klapalo pak konec. Přiznala se ze ho mám maleho, ale jinak jsem milionovej. Nemohl jsem jist ani spat.Ted je mi už 34 let a nemám ani děti pracuju v zahraničí jako řidič a na naše poměry mám slušnou výplatu ale chybí mi ženská už pul roku jsem bez vztahu. Chtěl bych mít partnerku které by to nevadilo.Moje mama měla semnou rozhovor proč se porad rozchazim tak jsem ji to naznačil a ona ze ví. Jsem pry po tatovi je na tom stejně prý vše není o sexu. Priznam se ze se bojím zklamání své potřeby resim u lehkých holek za úplatu je to smutný ale snad někde čeká ženská ktera to nebude brát jako handicap…

no, co si budeme namlouvat, 8cm v plné parádě je fakt málo. :oops: :hug: ale zase si nemyslím, že by si měl být celý život sám, natož být bezdětný. Jak chápu sex je zcela v pořádku, jsi schopný oplodňovací soulože.
Doporučuji nakoupit pomůcky a ženu nalákat na to, jak to umíš s něma. ;) Potom se nějakých 8cm „ztratí“. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.14 07:33

Také jsem chodila s klukem, co ho měl menšího a víš co? Milovala jsem ho, a bylo mi to úplně jedno. Už spolu nejsme, toto nebyl důvod rozchodu a byl to asi nejlepší kluk, jakého jsem poznala a s nikým mi nikdy nebylo lépe.

• Citovat
  • Upravit
1531
24.9.14 07:49

Já mám sice doma chlapa s větším průměrem, ale náš vztah není vůbec o sexu, ani já a ani on ho ke spokojenosti a štěstí vyloženě nepotřebujeme…ted když máme prcka máme pauzu i dva týdny, někdy i o den dva dýl…a nijak nám to nevadí, raději se přitulíme a povídáme si…takže mě by chlap s malym pindíkem fakt nijak nevadil, jsou pro mě důležitější věci…legrace a porozumění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.14 07:54

Pro mě je uspokojení důležité, ale vůbec se nemusí jednat o uspokojení při pohlavním styku, uspokojit ženu lze i jinak, třeba za pomoci různých hraček @nunik přesně jak říkáš, důležité je porozumění, legrace…

• Citovat
  • Upravit
Makikki
24.9.14 07:56
@Anonymní píše:

Ahoj, je mi líto, v jaké jsi situaci, ale vztah určitě není o penisu, navíc existují polohy, kde je penis více cítit… ale teď co jsem ti chtěla poradit, na internetu jsem našla různé nástavce na penis, pro muže to moc příjemné asi nebude, ale pro ženy zřejmě ano, prodlouží penis až o 7 cm, to jde ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.14 08:15

4au lidičky…můj přítel má normální velikost, někdy teošku větší :D ale mám problém v tom že u normálního poh. styku jsem snad nikdy nedosáhla orgasmu :( vždy jen při dráždění klitorisu. Ani s vybrátorem se to nepodaří…vždycky cítím jak už se to ve mě vše schromažduje, ale přítel je vždycky rychle hotový…předehry míváme dlouhé sex je vášnivý střídáme polohy, ale já nic vždy jen u dráždění to můžu mít i 3 za sebou…čím to je? :D

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.9.14 08:35
@Anonymní píše:

Hele, možná jsem úplně mimo, ale nepomohla by v tomto případě plastická chirurgie??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
469
24.9.14 08:46

Ahoj, 8cm je opravdu malo, ale existuji ruzne nasadky a prodlouzeni :-) za dalsi neni nutne uspokojeni jen penisem, ne? U me vede hlavne klitorialni uspokojeni. A v tom pripade je mi delka celkem.fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
24.9.14 09:02

Ahoj anonymní! Měla jsem necelý rok partnera se stejnou výbavou jako ty a náš sex byl prostě úžasný. V podstatě zpětně to bylo hlavně o něm. Asi zafungovala chemie. Když jsem ho uviděla poprvé, tak mě to trochu překvapilo, ale ten člověk měl sebevědomí a vůbec to neřešil. Takže stačí najít tu pravou! To je rada co?! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
24.9.14 11:51
@káťa píše:
Hele, možná jsem úplně mimo, ale nepomohla by v tomto případě plastická chirurgie??? :nevim:

Plastická chirurgie tomu bohužel ani v dnešní době nepomůže. Existuje operace, která sice povytáhne penis víc z těla, ale v erekci zůstane stejný, navíc hrozí ztráta erekce atd. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.14 18:55

Malý penis

Díky za vaše reakce holky…Pokud jde o děti ty fakt chci do budoucna. Už jsme pracovali s expritelkyni ale nevyšlo to byl jsem i na odběru a jsem OK 67 milml a žádné mrtvolky problém mela ex to je historie. Nástavce na penis jsme používali, ale bylo to neosobní jako by mezi námi byl kus něčeho neživého. Operace na prodloužení penisu taky nevyšla navštívil jsem urologa i chirurga a ne doporučili mi to pry pro mne nevhodné pak je problém erekce a o tu nechci prijit. Nepijí ani nekourim a myslím ze se chovam k partnerkam hezky snad najdu holku co to pochopí. No ještě taková zajímavost jsem z dvojčat a bracha ho ma normálního

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.14 02:53

Malý penis

Ještě doplnim snad nespamuju no nejhorší je mám chuť jako kazdy chlap na sex ale zenskou to jen rozdrazdi moje ex poslední pul rok před rozchodem celkem mi to dávala sežrat ze nic moc já se hodně trápil už jsem psal ze pracuji v cizině na kamionu tak jsem se vracel domu jednou za 3 týdny tak jsem to chtěl dohnat. Nevšiml jsem si ze poslední rok mi chodí můj dobrý kamarád který ted žijí spolu a ona je těhotná. Když mi oznámila ze se rozchazime uvedla právě délku priznam se ze jsem kus chlapa ale tekly mi slzy mel jsem ji opravdu rad i dnes bych ji odpustil vůbec bych od ni takovou věc ze vytáhne délku nečekal ze by sennou nechtěla dítě ze by mohl kluk délkou po mne nemohl jsem ani mluvit všechno se ve mne sevrelo je to krutě. Ženská může hodně ublížit a tohle vyšlo. Zakomlexovany nejsem mám rad společnost holek myslím ze jsem i atraktivní aspoň podle reakci je prijenme flirtovat. Penis totiž je schovanej a tento atribut není na první pohled vidět naštěstí. Přemýšlel jsem i o psychologovi par výtahu jsem zažil tak nováček už fakt v 34 nejsem ale asi úplně ještě vyrovnanej nejsem. Poslední půlrok chodim tady v Německu k jedné slečně na privat a to dost často chodim ty holky už viděli všechno a ta se nedivi jen se mi diví ze tak atraktivní chlap si nenajde ženskou asi mam blok aby se mi zase nevysmala už to nechci zažít!! Nikdy jsem netušil ze se v 35 budu tak trápit. Jinak je svět strašně hezkej a pohodovej ale i chlap může byt někdy trochu citlivý a ne byt porad Macho díky za komentáře jinak hezky podzimní den Marcel

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky