Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
28.5.14 13:34

@Kraťomír ty ses fakt blazen co mas za vzdelani? Ty snad musis jet na neakym matrosi a asi dost spatnym :roll: jak neco muzes vedet kdyz si to ani nezkusil jen si to namlouvas ty pako :pankac: jinak napis mi co tu vubec chces slyset kdyz na kazdou radu si hned v opozici a na vse mas furt odpoveed proc to nejde na to bych rada znala odpoved fakt miluju takovyhle lidi jak furt hledaji mozne veci proc to a ono nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
28.5.14 13:37

Kraťomír tady máš mikropenis

http://stahovak.nova.cz/…-penisy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.14 13:39

@Kraťomír nevěřím tomu že bych necítila nic. a hlavně..kdyby ostatní praktiky a prožívání sexu bylo super, tak bych to neřešila. Jsou polohy, které jsou vhodné i pro penisy tvých rozměrů, stačí si je najít a vyzkoušet.
A prosím tě nemysli si, že když se svým pokřiveným pohledem vidíš v zrcadle něco..tak že každá žena to musí vidět stejně. Opak je pravdou.Nic o ženách nevíš.

• Citovat
  • Upravit
5847
28.5.14 13:47

Heleholkyto neni mozny aby tu nekdo resil rok svuj 13.5cm penis hele@kratomir ze ty ho vubec nemas? Protoze to neni mozny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.5.14 13:48

@Anonymní Vím o ženách dost na to, abych měl jistotu, že mám pravdu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.5.14 13:55

O ženách nevíš nic, nikdy jsi žádnou neměl. :mrgreen:

Ale na jednom se shodneme - že jsi ubožák, o kterého by si žádná neopřela ani kolo.

Tak prosím dostoj svému slibu a přestaň to tady plevelit tvýma nářkama, nikoho to ut nezajímá a stejně ti ho tu nikdo nevytáhne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.14 13:58

@Kraťomír přesně tak, nevíš nic. Jsou to jen doměnky..podle sebe soudím tebe. Nic víc. Pokud ti to stačí, fajn, zalez a už nepruď.
@káťa přesně, takového troubu bych nechtěla ani kdyby měl penis jak slon. Protože proč? Protože o velikosti penisu to neeeeeníííí. Ale o tom co má chlap v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
984
28.5.14 14:05

Víš, co ti radím: Běž si vyřídit ZTP kartičku, protože jsem duševně postižený a fyzicky podle sebe i nás ostatních taky. Co pořád řešíš. Dej si do pr..le nějaký 20cm klacek a řekni jak je ti to přijemny :pankac: a pak zkus 13 cm a pěkně si s ním vyhraj, schválně, co ti bude přijemnější :palec:. Jo ty sice řekneš, že zadek není totéž co rozkrok žen, ale existuje přeci i anální sex :roll:. A dokud budeš hledat výmluvy a budeš jen teoretik, tak se stejně nepohneš ani o centimetr ( myslím v myšlení ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
28.5.14 14:24

Krata je ztracenej propad, proste se stydi a boji je to poserout, ja bych si tez o nej neoprela ami kolo, coz uz jsem zde psala tsk pred pul rokem, kdyu to tady vypravim ta svemu tak mi neveri ze takovej blb muze existovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.5.14 14:49

To jsou samé urážky a nepochopení a je to podle mě úplně zbytečná krutost, a proč? Jenom proto, že se nedokážete vcítit do pocitů někoho, kdo to v životě nemá kvůli svému tělesnému nedostatku tak snadné jako vy ostatní, normální a zdraví jedinci… :! A že by si o mě žádná z vás ani kolo neopřela? No jak to vůbec můžete říct? :roll: Však mě ani neznáte, protože jinak jsem fajn hodnej kluk, akorát mi holt nevyrostl penis a hned mě kvůli tomu musíte odsuzovat? :think: To je ale pěkně ubohé a vůbec to není pěkné… :?

@LenaNell Už jsem to tu psal, že do pozadí si nezasunu ani prst, ale on je taky rozdíl mezi mužským a ženským pozadím, protože ženy jsou nejspíš víc otevřenější a jsou k tomu líp přizpůsobeny… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
28.5.14 15:00

Prd.. máme všichni stejnou, mně šlo jen o to, aby jsi pochopil, že pro většinu žen je bolestivý pocit při souloži, hodně hodně nepřijemný!! Víš kolik lidí má nedostatky. V každém tvém příspěvku zmiňuješ pořád apořád dokola, že máš malej penis, že ti nevyrostl penis a že jsi postižený ( opět radím kartičku ZTP. ). Víš kolik lidí je na světě opravdu postižených a musí žít dál, seš docela sobecký. Mylsím, že ti tu spousta žen radilo, co a jak dělat, ale tobě je to očividně málo. Neodpovídáš přímo na otázky, jako co chceš slyšet: Ano si chudák, který má maly nádobíčko, ano si postižený, ano žádná žena tě nikdy nebude chtít, zůstaneš navždy panic. Víš o všech ženách naprosto všechno. Dokonce víš jak žena prožívá sex, že je nám přijemnější bolest. Protože tohle všechno už si slyšel. Pokud chceš povzbudit OK, ale myslím, že už jsme to tu udělaly, tak co tu pořád děláš. jeslti chceš politovat OK, to už jsme taky udělaly, jeslti chceš porozumění a pochopení OK, to už tu taky bylo. Asi nikdy nepochopíme, proč jsi tak nesnesitelně zamindrákovaný kluk, nejsme chlapy, ale TY přestaň tvrdit, ajk dokonale znáš ženské tělo a jak MI sex prožíváme, protože víš kulový, tak už odsud vypadni a dej prostor jiným :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
28.5.14 15:12

@Kraťomír
kolo by jsme si o tebe ani neopřeli, protože jsi ufňuknej srab, totálně vylízanej :zed: :zed: :zed: a sobeckej, protože tohole je sobeckost, ty se užíráš svým mindrákem a Ty jsi ten kdo uráží! - všechny ženy okolo sebe

pochopení bych pro tebe měla, pokud by jsi byl nešťastný, protože by se ti už nějaká žena vysmála, pak bych se tě pokusila povzbudit, že všechny opravdu nejsme stejné ale takhle chceš co??? jak už jsem jednou napsala, uřízni si ho a bude klid ;) tvůj i náš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.5.14 15:13

@LenaNell Tak vždyť jo, vždyť už jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.14 15:24

@Kraťomír vypadni už..to ty urážíš nás jak tu pořád omíláš dokola nesmysly. Už toho mám dost. Zalez si někam a nepruď tady. Normální nejsi, to určitě ne, ale o velikosti penisu to není. Jsi pitomec a zbabělec, a to je hochu jinde než v inkriminovaných partiích.

• Citovat
  • Upravit
984
28.5.14 15:29

:potlesk: :potlesk: Už prý odešel. Hurá hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat