Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mishelka27
19.6.14 10:34
@Doctus píše:
@Mishelka27
Kraťomír je muž (podle jeho názoru spíše skoro-muž, eunuch, kastrát), který trpí psychózou kvůli svému mikropenisu, který dosahuje po zatlačení měřidla ke stydké kosti (jak se taky správně měří) délky přesahující 14 cm. Myslí si, že mu toto postižení znemožní mít styk se svou láskou, kterou zrovna má. Dokonce jí i masíroval záda, chudák holka myslela, že to bude pokračovat. Stejně má dlouhou trpělivost. 17 cm je pro něj dolní hranice použitelnosti, ideál vidí někde okolo 20 cm.

Děkuju :D no vážně asi trpí psychózou :D neřeknu kdyby měl max. 8 cm, to by se dalo považovat za malý penis ale nikoli za mikropenis :D

• Citovat
  • Upravit
92
19.6.14 21:20

Je to fakt hustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.6.14 12:35
@Tinuvien píše:
@Doctus :) tak asi by pochopili, že nejsi úchyl, ne? Jako, možná má doživotní trauma z nenaplněné lásky či co, ale předvádět tohle… Kdyby měl aspoň hlas. :pankac:

A koukám, že se stále nic nezměnilo. :zed: A k tomu pěveckému výkonu, hlas celkem příjemnej, ale zpěv bych doporučila opravdu pouze v sebeobraně. Nicméně kráťa je pro pobavení opravdu nepřekonatelná osoba.. Holt jako ženská asi nikdy nepochopím co to je život se 13cm mikropenisem.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
20.6.14 12:50

@white_black přemýšlím, jestli bych měla být jako žena traumatizovaná, že ji mám moc malou nebo velkou… Prostě non sens. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.6.14 13:16

@Tinuvien sakra tohle mě nenapadlo.. :palec: ale já nevím jestli velkou nebo malou bo ani a malým ani s velkým si nikdo nestěžoval..:D budeme muset vymyslet techniku měření asi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
20.6.14 15:13

@white_black a to bude teprv prča :lol: A ne aby někdo podváděl. :pankac: Jak se zjistí něco mimo normu, hned musí přijít depka jak sfiňa a doživotní zákaz sexu pro neschopnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.6.14 15:43

@Tinuvien sakryš, ale jak to efektivně změřit :think: Třeba bych měla být suspendována pro nepatřičný rozměr a ani o tom nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.6.14 20:06

Tady se člověk nenudí :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.6.14 20:58

To je nápad. Soutěž o nejvytahanější pipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.6.14 21:11

@Janča 16 To ne, ale je tona dlouhý čtení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.6.14 21:35

@Adriana88 ježišku to jak to měřit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.6.14 21:36

@veru26 no koukám na hodně dlouhy…ale sranda bude :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 08:42

No u mne si někteří libovali jak ji mám málinkou a těsnou… :lol: takže chlapi tu velikost frnd asi taky řeší, protože se jednou kolega nalil a vypadlo z nej, ze v manželce po dvou letech a porodech plave a ze se těší jednou za uherak, když ji přemluví na anal… :oops:

• Citovat
  • Upravit
115
22.6.14 09:41

@Janča 16
Jo to bude, akorát já jsem se opravdu neodvážila jít za přítelem a přeměřovat mu ho.By mě asi poslal do pr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.6.14 09:50

@veru26 no ten muj na mě sice kouká divně ale když sem mu to dala číst co se tu píše taky se smál…no změřit mu to můžu jen nevim na co mu řeknu že mi to je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí