Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veru26 no dobrý to asi k ničemu není…
možná v začátku vztahu víš do čeho jdeš
koukala sem že byla blokla diskuse se slečnou v kloboučku
![]()
Mám pocit, že tu většina žen má ráda menší rozměry nebo se pletu a je tu některá která naopak preferuje velký rozměr?
@johnnny1235 určitě se tady nějaká najde
co si tak zpětně pamatuji, pár jich tu psalo
@johnnny1235 píše:
Mám pocit, že tu většina žen má ráda menší rozměry nebo se pletu a je tu některá která naopak preferuje velký rozměr?
já ![]()
@johnnny1235 u sebe jsem zjistila, že k uspokojení prostě potřebuju hodně dobře vybavenýho chlapa jinak je to pro mě o ničem.
@johnnny1235 píše:
hurrááááá
@Doctus
![]()
ráda Tě vidím
je krásně takže pořád TO potřebuju a chlap si musel chudák vzít dovolenou ![]()
No a co Ty jedeš někam na dovču?? Já se vrátila včera rychle si šla zacvičit do fitka a hned jsem musela zacvičit nováčky bo jsou všichni v tahu a jsem urvaná jak šnůra od hajzlu.Za pár dní zase odtáhnu takže tak ![]()
@Denisa76
Na krásné povídání potřebuje manžel dovču? Aby mu něco neupadlo (pusa od toho povídání). Na dovolenou jedeme až ke konci července. Zase jsi ve fitku udělala mindráky všem přítomným ženám? ![]()
@Doctus
on toho moc nenakecá
je to muž činu ![]()
Já cvičím jenom s chlapama, protože ženský jsou strašně moc líný a žádná to nevydrží, když zjistí jaká je to dřina ![]()
Já jsem už docela namakaná a konečně jsem spokojená. Ramena a ruce má jeden sval a zadek je na louskání ořechů jak je pevnej.Ted ještě zamakám na břiše a budu spokojená
Hodně jsem se bála, že přijdu o prsa, ale mám skvělého trenéra a ještě se mě o číslíčko zvětšily a jsem na luxusních šestkách ![]()
Kam razíš??
Já jsem měla jen dva, prvního změřeného nemám, ale odhadem tak 15×5 a nemohla jsem si vůbec stěžovat (moc nešly boční polohy, lžičky..ale zas byl skvělej na sex zezadu)..druhý 18×5 (když je hodně dobře, tak to jde skoro na 20) a taky si nestěžuju, ale zas ten sex zezadu musí být opatrnější, a „bokovky“ si vychutnávám
Tak nevim
Nicméně jsme se krásně sladili a ráda bych si ho nechala, je úžasnej (penis i jeho majitel) ![]()
Menší než 15 by mě asi moc neuchvátil, ale záleželo by na dalších schopnostech a dovednostech.
Víc jak 19-20 ani omylem, mám citlivý čípek.