Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
22.6.14 12:08

@Janča 16

Teď zrovna nad tím přemýšlím, k čemu to vlastně je dobrý.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.6.14 12:52

@veru26 no dobrý to asi k ničemu není… :mrgreen: možná v začátku vztahu víš do čeho jdeš :mrgreen: :lol: koukala sem že byla blokla diskuse se slečnou v kloboučku :P :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.6.14 14:33

@Janča 16
Jojo, adminovi se to nelíbilo  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.14 16:30

velký rozměr

Mám pocit, že tu většina žen má ráda menší rozměry nebo se pletu a je tu některá která naopak preferuje velký rozměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
23.6.14 16:52

@johnnny1235 určitě se tady nějaká najde ;) co si tak zpětně pamatuji, pár jich tu psalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.14 16:54
@johnnny1235 píše:
Mám pocit, že tu většina žen má ráda menší rozměry nebo se pletu a je tu některá která naopak preferuje velký rozměr?

:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.14 16:55

@johnnny1235 u sebe jsem zjistila, že k uspokojení prostě potřebuju hodně dobře vybavenýho chlapa jinak je to pro mě o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.14 17:05
@Denisa76 píše:
:mrgreen:

hurrááááá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
23.6.14 17:15

@Denisa76
Ale ale ale, rošťando. A co jinak nového? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.14 17:23
@johnnny1235 píše:
hurrááááá :)
:lol: každý to máme jinak. Já jsem si vyzkoušela obojí a pro mě to prostě bylo za trest.Ale jsou ženy co je třeba sex s větším bolí a nemohly by mít takového partnera.
Můj manžel třeba nikdy nemohl mít v pelechu ženu s malým poprsím..nešlo mu to :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.14 17:27

@Doctus :mavam: :mavam: :hug: :hug:
ráda Tě vidím :* je krásně takže pořád TO potřebuju a chlap si musel chudák vzít dovolenou :mrgreen:
No a co Ty jedeš někam na dovču?? Já se vrátila včera rychle si šla zacvičit do fitka a hned jsem musela zacvičit nováčky bo jsou všichni v tahu a jsem urvaná jak šnůra od hajzlu.Za pár dní zase odtáhnu takže tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
23.6.14 17:50

@Denisa76
Na krásné povídání potřebuje manžel dovču? Aby mu něco neupadlo (pusa od toho povídání). Na dovolenou jedeme až ke konci července. Zase jsi ve fitku udělala mindráky všem přítomným ženám? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.14 18:02

@Doctus
on toho moc nenakecá :lol: je to muž činu :jazyk:
Já cvičím jenom s chlapama, protože ženský jsou strašně moc líný a žádná to nevydrží, když zjistí jaká je to dřina :roll:
Já jsem už docela namakaná a konečně jsem spokojená. Ramena a ruce má jeden sval a zadek je na louskání ořechů jak je pevnej.Ted ještě zamakám na břiše a budu spokojená :jazyk: Hodně jsem se bála, že přijdu o prsa, ale mám skvělého trenéra a ještě se mě o číslíčko zvětšily a jsem na luxusních šestkách :jazyk:
Kam razíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
23.6.14 19:13

Já taky radši větší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.14 07:58

Já jsem měla jen dva, prvního změřeného nemám, ale odhadem tak 15×5 a nemohla jsem si vůbec stěžovat (moc nešly boční polohy, lžičky..ale zas byl skvělej na sex zezadu)..druhý 18×5 (když je hodně dobře, tak to jde skoro na 20) a taky si nestěžuju, ale zas ten sex zezadu musí být opatrnější, a „bokovky“ si vychutnávám :lol: Tak nevim :mrgreen: Nicméně jsme se krásně sladili a ráda bych si ho nechala, je úžasnej (penis i jeho majitel) :srdce:
Menší než 15 by mě asi moc neuchvátil, ale záleželo by na dalších schopnostech a dovednostech. :nevim: Víc jak 19-20 ani omylem, mám citlivý čípek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky