Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.14 14:05

Oprava, blbě se mi to načetlo, tohle patří @Kraťomír

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.5.14 14:09

Tak on hlavně tady podle mě (pokud si nedělá srandu) chce slyšet taková ty chlácholivá slova o tom, jaký je 13,5 cm obr a jak by to ženským stačilo. To je jako ženská, která pořád fňuká před chlapem, že je tlustá, protože chce slyšet, že to není pravda a že je hubená.
Takže, na rovinu, penis Kraťomíra není žádný macek, to si nebudeme nalhávat, je to prostě menší péro, ale do mikropenisu má ještě daleko a s takovým pérem chlapi normálně vedou pohodové sexuální životy a mají rodiny. Že je Kraťomír podělanej do trenek, aby se mu nějaká nevysmála, je jeho boj, jeho problém, a nemá cenu aby to tu pořád dokola vykládal. Tím mu nenaroste. Pokud se mu nějaká líbí, měl by do ní jít. Když už jí pořádně neoš. uká, tak jí alespoň dobře pobaví… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.14 14:14

@káťa jo, jasně..není to žádný obr, ale takový slabší průměr. Nicméně mikropenis na to aby se věšel nebo totálně zazdil osobní život a sex to není. Vím o dost holkách které jsou i po porodu úzké, dokonce jim vadí tampony. A existuje X stopadesát sexuálních pomůcek které pomohou, když žena nutně musí mít v sobě macka. Ostatní sexuální praktiky, které ženy milují se obejdou bez penisu. A pokud jinak je to fajn člověk, dobrý partner a sedí si v ostatním, tak velikost nebude žádný problém.
Podle mě je to prostě naprosto nesebevědomý člověk, který na vztah ani nemá, a skrývá to za domělým postižením. V jiném případě, by tady nebrečel a nelitoval se, ale měl plnohodnotný vztah s tou kterou miluje, a která by milovala jeho. Pokud je co k čemu, tak drobná obava z toho jestli si budou i jinka vyhovovat by ho neodradila. Že si hýčká komplex který si sám vybudoval a schovává se za něj, je jiná věc.

• Citovat
  • Upravit
98
26.5.14 14:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 14:27
@Bobulenk píše:
@Kraťomír …zkusil si vůbec aspoň s některou něco víc? nezkusil a hned soudíš, že by jsi se snad zesměšnil…

Ano, zkusil - mazlívali jsme se spolu, líbali se a tak - a bylo to v pohodě… :P Bohužel dál jsem to nemohl nechat zajít, protože by to znamenalo okamžitý konec a výsměch - mnohokrát jsem ji chtěl zkusit uspokojit alespoň ústně či ručně (měl bych z toho pak krásné vzpomínky a zážitky na celý život :* ), ale bál jsem se, že by mi to chtěla „oplatit“ a všichni tu moc dobře víme, kam by to pak asi vedlo… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.14 14:29

@Kraťomír bohužel jsi to dál nenechal zajít z vlastní blbosti. Z ničeho jiného. A dobře ti tak. Umíš se jen litovat a bát se něčeho co sis vybájil. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.5.14 14:34
@Kraťomír píše:
Ano, zkusil - mazlívali jsme se spolu, líbali se a tak - a bylo to v pohodě… :P Bohužel dál jsem to nemohl nechat zajít, protože by to znamenalo okamžitý konec a výsměch - mnohokrát jsem ji chtěl zkusit uspokojit alespoň ústně či ručně (měl bych z toho pak krásné vzpomínky a zážitky na celý život :* ), ale bál jsem se, že by mi to chtěla „oplatit“ a všichni tu moc dobře víme, kam by to pak asi vedlo… :!

Tak by se ti vysmála - no a co??? Alespoň bys viděl, že za to nestojí. Není to koneckonců i lepší, než nezkusit vůbec nic???

• Citovat
  • Upravit
98
26.5.14 14:34

@Kraťomír už po sté problém není v tom dole, ale v tom na hoře :zed: přesně, tak tvá blbost, ty máš strach, že bys celkově sex nedal :zed: :zed: taková příležitost a nechal si ji utéct 8o kdyby se ti vysmála dobře, tak tady ty kecy beru, ale nic nezkusit a litovat se.. víš tohle je smutné :zed: nesnášim posery chlapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 15:14
@káťa píše:
A tys ho všem svým známým měřil???

Neměřil, ale když s někým trávíte dost času, tak si občas mnoha věcí všimnete a tak vím, že dost z nich je na tom o moc líp než já - to člověk zahlédne třeba při močení a nebo v bazénu - většina z nich ho má už v klidu většího než já v erekci a tak je tím pádem také dost dobře jasné, že vzrušením se jim už asi nezmenší, že ano… :idea: A o těch holkařích se to přímo povídá, že má třeba skoro 20 cm a tak, a asi to pravda bude… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.14 15:18

@Kraťomír a koho to zajímá? holkaři ať si ho mají jaký chtějí, pro většinu žen by 20 bylo už přespříliš, včetně mě.
A že většina ho má takového nebo makového..co je ti do toho? žij si svůj život a funguj s tím co máš. Zas taková hrůza to není, aby na všechno rezignoval. Nepoměřuj se s ostatními. Od té doby co to taky nedělám a jsem smířená s tím co mám, je mi mnohem líp.
Mikropenis nemáš, jedině tak mikromozek, protože jinak ty tvoje litanie fakt nechápu.

• Citovat
  • Upravit
687
26.5.14 15:20

@Bobulenk Omyl, vůbec to není o strachu - já nemám důvod mít strach, naopak - myslím si, že bych byl velmi dobrý a citlivý milenec, který by vždy myslel v první řadě na blaho partnerky než na to své! 8) Není to strach, co mi v tom vždy bránilo - byla to soudnost… ;) Rozumný člověk si je totiž vždy vědom svých nedostatků a tak se nepouští do věcí, které jsou již předem prohrané - kolik já měl jen během puberty a vůbec za celý život příležitostí, ale taky mi vždycky bylo dobře jasné, že by to skončilo velikou ostudou a ani žádné falešné sebevědomí by to nezachránilo - nejhorší vůbec je sebevědomí neschopný blb! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.14 15:30

@Kraťomír hm, ty jsi fakt marný. A je to strach, nic jiného. Soudný nejsi ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
687
26.5.14 15:41

@Anonymní Je to soudnost, a koho to zajímá? Právě že o tom to je - píšete, že mnoho stejně postižených mužů (s mou či ještě horší velikostí, resp. malostí) bez problémů normálně sexuálně žije a mají rodiny a tak, a já vám tedy říkám, že v mém okolí neznám nikoho, kdo by měl rodinu a byl na tom takto zle… ;) Dobře, jeden můj známý ještě ze školy na tom byl možná i hůř jak já a měl kolem sebe pořád kupu krásných mladých holek (a to nebyl ani nijak zvlášť inteligentní a ani hezoun a ještě má malý penis), ale jestli s ním některá někdy byla déle, to těžko říct - i když je na něm vidět, že částečně je to asi o tom, jak člověk vnímá sebe sama… :idea: Každopádně ještě na základce s námi chodil do třídy kluk, který měl opravdu regulérní mikropenis (menší než já při narození :D ) a ten kdyby měl vztah a děti, tak to už by mi zůstal rozum stál (aspoň něco :oops: ), ale o tom bohužel nemám žádné zprávy a nevím co s ním je - ale vsadil bych se, že taky nikoho nemá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
26.5.14 15:50

@Kraťomír
Kráťo, ani nevíte, co je to postižený člověk. Nazývat člověka s průměrným penisem (což není vůbec nic špatného!) člověkem postiženým, mrzákem či eunuchem, to je hotové šílenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.5.14 15:53

@Doctus No jo, to víte, já mít penis 17×4 cm, tak jsem asi stejného názoru… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí