Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Člověk dole nedoroste a co se pak kvůli tomu o sobě všechno nedozví za teorie… ![]()
@Chlap74 píše:
Nazdar baby, tak co, která si dá mýho macka?
Tak nám ho nejdřív ukaž ať víme o čem je řeč.
![]()
@anoli30 Chtěl jsem sem dát fotku, ale nevešla se na obrazovku…
@Kraťomír počkej, ty máš mikropenis 14 cm? Aha, tak to pak dost chlapů má asi důlek, když mají míň
mmch pár z nich už má vlastní vztahy a partnerky vypadají dosti spokojeně, ono to asi o délce úplně nebude ![]()
@Anonymní píše:
@Kraťomír počkej, ty máš mikropenis 14 cm? Aha, tak to pak dost chlapů má asi důlek, když mají míňmmch pár z nich už má vlastní vztahy a partnerky vypadají dosti spokojeně, ono to asi o délce úplně nebude
To není o délce, ale o poruše mozku. Stejně by asi pro ty partnerky nebyl atraktivní, protože je zamindrákovaný. Kdyby byl v pohodě a měl charisma, neřeší tu tak dlouho takové prkotiny.
@anoli30 no tak on není zas tak velký…ve srovnání třeba s koněm…
@jipo píše:
To není o délce, ale o poruše mozku. Stejně by asi pro ty partnerky nebyl atraktivní, protože je zamindrákovaný. Kdyby byl v pohodě a měl charisma, neřeší tu tak dlouho takové prkotiny.
To je opět ta zvláštní logika, podle které by asi i člověk bez nohou nejspíš už dávno chodil, kdyby byl „v pohodě“ a měl charisma, že ano?
Prostě při mém postižení jde veškeré charisma, pohodovost i všechny ostatní kladné vlastnosti stranou, protože jednoduše nemůžu mít vztah a to z toho důvodu, že by se mi každá normální zdravá a rozumná holka pro můj penis vysmála hned při prvním pokusu o pomilování - o tom to u mě je!
Kdyby to ženy tak moc neřešily, ani já bych pak neměl co řešit, stejně jako se neřeší třeba velikost prstů na nohou…
Ovšem ve vztahu (a nic si nenalhávejme) je velikost penisu zásadní a tak holt budu celý život sám, bohužel… ![]()
@Kraťomír kecáš. Ještě jsi to ani nezkusil. A o tom to je. Jsou to jen výplody tvé fantazie, ne skutečnost. Jak víš že to všechny ženy tak moc řeší? Taky jen doměnky. Třeba pro mě jsou věci k řešení úplně jiného typu, než jaký má chlap penis. Ve vztahu sex zásadní je, ale ne velikost penisu, to si uvědom.
A jestli budeš celý život sám, tak dobře ti tak, můžeš si za to sám, a tvoje domělé postižení v tom žádnou roli nehraje. Budeš sám z úplně jiného důvodu.
Koukám že čím kratší péro tím delší diskuze. Daruj ten svůj pahýlek na orgány, pro tebe už je k ničemu a jinýmu třeba zachrání život.
@Kraťomír
to je prave ta blbost- většina zen velikost neresi-resi partnera jako komplexni osobnost se vsim vsudy- ty zena nejsi, tak nemluv za nas ![]()
pokud by se ti vysmála, tak je to krava s kterou by jsi stejne byt nechchtel ![]()
a hlavne si nehraj na postiženého, když jim nejsi -presten se rouhat ![]()
mas pero, tak ho používej a nevymlouvej se porad-o velikosti to neni ![]()
promin, ale uz me vazne se.es… jsi jak kolovratek-pritom bych rekla ze uplne vymastenej nejsi-tak se tak prosim nechovej ![]()
myslim to v dobrem-jen uz nezvladam reagovat nejak kultivovane ![]()
rekla jsem u tehle diskusi svému partnerovi-opravdu se zhrozil proc s tebou marnim cas, ze ti jde jen o to aby jsme ti tady všichni psali, jak je vse ok-ze se tady jen verejne vystavijes a provokujes a jde ti akorát o reakce a přitom nechces nic zmenit ani poslouchat-muj pritel ma pravdu…ja jen porad doufala, ze je v tobe nejaky kousek normálního chlapa…ale neni
bohuzel
Tak je pravda, že ženy jsou obecně náročné a vybírají partnery podle řady hledisek. Právě kvůli tomu pak partneři v určitých hlediscích vyhovují méně, v jiných více. Žena vždy musí jít na nějaké kompromisy. Pokud se pak jednotlivá hlediska a vlastnosti hodnotí samostatně, je to zas jiná diskuse. Ovšem tady převládá názor o „důležitosti“ souhrnu všeho dohromady.