Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
10.5.14 21:36

Člověk dole nedoroste a co se pak kvůli tomu o sobě všechno nedozví za teorie… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.5.14 22:14

Nazdar baby, tak co, která si dá mýho macka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
10.5.14 22:31
@Chlap74 píše:
Nazdar baby, tak co, která si dá mýho macka?

Tak nám ho nejdřív ukaž ať víme o čem je řeč. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.5.14 22:32

@anoli30 Chtěl jsem sem dát fotku, ale nevešla se na obrazovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.14 22:37

@Kraťomír počkej, ty máš mikropenis 14 cm? Aha, tak to pak dost chlapů má asi důlek, když mají míň 8o mmch pár z nich už má vlastní vztahy a partnerky vypadají dosti spokojeně, ono to asi o délce úplně nebude 8)

• Citovat
  • Upravit
3977
10.5.14 22:43
@Anonymní píše:
@Kraťomír počkej, ty máš mikropenis 14 cm? Aha, tak to pak dost chlapů má asi důlek, když mají míň 8o mmch pár z nich už má vlastní vztahy a partnerky vypadají dosti spokojeně, ono to asi o délce úplně nebude 8)

To není o délce, ale o poruše mozku. Stejně by asi pro ty partnerky nebyl atraktivní, protože je zamindrákovaný. Kdyby byl v pohodě a měl charisma, neřeší tu tak dlouho takové prkotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
10.5.14 22:45

@Chlap74 Aha, chápu, máš strach, že bys nás tu vyděsil. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.5.14 23:07

@anoli30 no tak on není zas tak velký…ve srovnání třeba s koněm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
10.5.14 23:19

@Chlap74 Takže spíš poník? 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.5.14 19:04
@Chlap74 píše:
@anoli30 no tak on není zas tak velký…ve srovnání třeba s koněm…

Neříkej, ze původem pocházís z Afriky? :oops: ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
687
12.5.14 12:57
@jipo píše:
To není o délce, ale o poruše mozku. Stejně by asi pro ty partnerky nebyl atraktivní, protože je zamindrákovaný. Kdyby byl v pohodě a měl charisma, neřeší tu tak dlouho takové prkotiny.

To je opět ta zvláštní logika, podle které by asi i člověk bez nohou nejspíš už dávno chodil, kdyby byl „v pohodě“ a měl charisma, že ano? :) Prostě při mém postižení jde veškeré charisma, pohodovost i všechny ostatní kladné vlastnosti stranou, protože jednoduše nemůžu mít vztah a to z toho důvodu, že by se mi každá normální zdravá a rozumná holka pro můj penis vysmála hned při prvním pokusu o pomilování - o tom to u mě je! :! Kdyby to ženy tak moc neřešily, ani já bych pak neměl co řešit, stejně jako se neřeší třeba velikost prstů na nohou… ;) Ovšem ve vztahu (a nic si nenalhávejme) je velikost penisu zásadní a tak holt budu celý život sám, bohužel… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.14 13:02

@Kraťomír kecáš. Ještě jsi to ani nezkusil. A o tom to je. Jsou to jen výplody tvé fantazie, ne skutečnost. Jak víš že to všechny ženy tak moc řeší? Taky jen doměnky. Třeba pro mě jsou věci k řešení úplně jiného typu, než jaký má chlap penis. Ve vztahu sex zásadní je, ale ne velikost penisu, to si uvědom.
A jestli budeš celý život sám, tak dobře ti tak, můžeš si za to sám, a tvoje domělé postižení v tom žádnou roli nehraje. Budeš sám z úplně jiného důvodu.

• Citovat
  • Upravit
625
12.5.14 13:11

Koukám že čím kratší péro tím delší diskuze. Daruj ten svůj pahýlek na orgány, pro tebe už je k ničemu a jinýmu třeba zachrání život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.5.14 13:15

@Kraťomír
to je prave ta blbost- většina zen velikost neresi-resi partnera jako komplexni osobnost se vsim vsudy- ty zena nejsi, tak nemluv za nas :!
pokud by se ti vysmála, tak je to krava s kterou by jsi stejne byt nechchtel :!
a hlavne si nehraj na postiženého, když jim nejsi -presten se rouhat :!

mas pero, tak ho používej a nevymlouvej se porad-o velikosti to neni :!

promin, ale uz me vazne se.es… jsi jak kolovratek-pritom bych rekla ze uplne vymastenej nejsi-tak se tak prosim nechovej :hug:
myslim to v dobrem-jen uz nezvladam reagovat nejak kultivovane :cert:

rekla jsem u tehle diskusi svému partnerovi-opravdu se zhrozil proc s tebou marnim cas, ze ti jde jen o to aby jsme ti tady všichni psali, jak je vse ok-ze se tady jen verejne vystavijes a provokujes a jde ti akorát o reakce a přitom nechces nic zmenit ani poslouchat-muj pritel ma pravdu…ja jen porad doufala, ze je v tobe nejaky kousek normálního chlapa…ale neni :roll: bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
12.5.14 13:26

"komplexní osobnost"

Tak je pravda, že ženy jsou obecně náročné a vybírají partnery podle řady hledisek. Právě kvůli tomu pak partneři v určitých hlediscích vyhovují méně, v jiných více. Žena vždy musí jít na nějaké kompromisy. Pokud se pak jednotlivá hlediska a vlastnosti hodnotí samostatně, je to zas jiná diskuse. Ovšem tady převládá názor o „důležitosti“ souhrnu všeho dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí